günaydın kızlar napıyonuz hepimiz dua edelim yeğenlerimize
Günaydın Kızlar Herkes iyimi
neye karar verdim biliyosunmu hayat ağlamaya üzülmeye değmeyecek kadar kısa ece seni kaybetmeden inş.. aklı başına gelir
Günaydın canım hoşgeldin
canım ben bır bucuk aydır sabırla evimde beklıyorum.
kocama konsuma yoluna gttim hep ,hep hakaret etti küfür etti, süreklşi ben sucluyum sürekli uzlasma yoluna değil suclama yoluna gtti,seni çok seviyorum dıyor ama olmuyor diyor.gerçi ben de ona güven duymuyorum artık çok seviyorum çok acı cekıyorum ama ortada aldatma yok dayak yok içki kumar vs yok.birkere kızdım ona diye olay boşanmaya kadar geldi,biz ilerde ciddi bir sorun yasask nasıl üstesinden geleceğiz.Eşim bana her kızdıgında bak giderim bidaha gelmem suratımı göremezsin sen adam olmassın akıllanmazsın dıyor,şöyle birşey de var annem sürekli ağlıyor diyor,biliounuz kayınvalide bana çekme kızım kimse koca kahrı cekmıo bu zamanda dedi,oğluna da ağlıomuş.eşim annesinin gerce k yuzunu görmedi.bundan snr da görmez.
Ece cnm ya ne eŞyası ne ayrılıĞı buu
hoşbulduk canımcıım ya
aklım sendeydi inan acaba ne yaptı diye inş. biras olsun yoluna girmiştir bazı şeyler dedim ama yasdıklarına bakılırsa gelişme yok heralde
evet bu dediğin çok doğru canım
kararını vermiş zaten o mücadele edemedi.
ben de etmeyeceğim yoruldum çok
ailesi sevinsin 1 bucuk aydır beynıne işlediler çocugun .yazık .ben eşime de üzülüyorum o anne ile hiçbir evliliği mutlu yurutemez
sen sıkıntı etme canım seviyorsun belli keşke o da senin kadar çaba gösterseydi. ama sen üzülme elinden geleni yaptın sonuçta gerisini RABBİM bilir. gitsin bakalım mutlu olacak mı. ne isterler bu kaynanalar gelinlerden oğlunun yuvası ykılıyor kadın seviniyor. RABBİM büyük O nun adaleti kimse de yok. bak gör yaz bir yere RABBİM onlara öyle bir dert verir ki ne yaptıkta bulduk derler. ALLAH ıslah etsin. Dünya etme bulma dünyası. RABBİM görümcenin başına verir ben öyle tahmin ediyorum tabiki de RABBİM bilir. ama bak gör duyarsın görümcen evlensin senden daha beter olacak. eee yuva yıkana RABBİM yuva kurdurur mu hiç. RABBİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ EN GÜZELİNİ BİLİR. sabır et ve gör canım ama sen üzülme
hoşbulduk canm nasılsın mide yanmaların gectimi
aynen yürütemez bakalım kafasına ne zaman danklar ne yaptım ben der
e insan üzülüyor tabi
severek evlendik biz.hem de çok.
boyle olsun istemesdım ama ben onlara verdıkce daha cogunu ıstedıler hep.yetmedi ne sevgim yetti ailesine ne de ılgım.ben eşim üzülmesin die hep onları sevıo gbı yaotım aradım sordum onlar hiç çekınmeden soğukluklarını bellı etti dvm ettıler .kocamı içten içe doldurdular.Evet Allah büyük ondan başka sıgınacak kımsem yok bir de ailem sağolsunlar.Onlar son ana kadar destek oldular bana sabret bekle dedi babam.ama olmadı.
insanın böyle günlerde en büyük destekçisi öncelikle RABBİM sonra da aile seninle beraber ağlarlar seninle beraber üzülürler. RABBİM hepinize sabır versin. senin de kalbine ferahlık versin RABBİM
saol canım benim:1hug:
ben de onların yanında üzülmüomuş gbi yapıyorum onlar da daha cok etkılenmesın dıye
kaynanam baksanız oğluna aglıomuş çok üzülüosa benı arasın neden oğlu ayrılık kararı aldı acaba
insanın böyle günlerde en büyük destekçisi öncelikle rabbim sonra da aile seninle beraber ağlarlar seninle beraber üzülürler. Rabbim hepinize sabır versin. Senin de kalbine ferahlık versin rabbim
yuvayı yılana kadar uğraştı şimdi de formaliteden ağlıyomu ALLAH ım ya RABBİM ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?