Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bu arada günde 2 tane folikasit biraz fazla değil mi? Ben hafta da 2 tane kulanıyorum. Sizinkinin gramımı az ki??????

ama herkes bu şekilde alıyoki folik plus adı 90 tablet var içinde normalde günde 3 tane alınmalı ama ben 2 içiyorum

bat çım
allah aşükür çok güzel gidiyor hamilelğm sen nasılsın

allah ıma binlerce şükür sorunsuz gidiyor şimdilk hamilelğm
sen nasılsın bat çım

bende iyiyim canım çok şükür beni sıcaklar mahvediyo ya bi ev süpürdğm sucuk gibi oldum terden sıcak çok zorluyo neyse sende aşerme varmı bakıyım..

merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

merhaba saliha hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...

günaydın arkadaşlar...ben aranıza yeni katıldım..duydumki bebek isteyenler burada toplaşmış..tamam doğru adres dedim geldim..

hoşgeldin trhn aramıza bu topikte hem hamiş adayları hemde hamişler var hamilelerin hepsi bu topikteyken hamiş kaldılar bende dahil inş sanada uğurlu gelir topiğimiz en kısa zamanda hamiş kalırsın ..,,,

oyy oyy kimler gelmiş bat nasılsın cnm
teolog sen kaç haftalık oldun
iyim eeccim sen nasılsın bakalım

iyiyim yamancım ama sıcaktan midem bulanmaya başladı ya çok bunalıyorum...

Off bat haklıısn cnm ya daha koca yaz var ÖnÜnÜzde doĞum ne zamana gelıyo senın

doğumum ekime geliyo yamancım en güzeli yazın hamile kalıp baharda doğurmak valla yazın çok zor geçiyo ...

AYY HAKLISIN ZOR WALLA ABLAM DOĞUMU AĞUSTOSTA YAPMIŞTI ÇOK ZORLUYO HAKKATEN AMAN SAĞLIKLI OLUNDA GERİSİ KOLAY

BICI BICI YAP GENE GEL EMİ hihoyyyt

slmm kizlar ben geldim siz hepiniz dagilmissiniz yine...nasilsinizz bakimm bugunn hepiniz burdasinizz ohh ne guzell topigi bu halde ozlemisim yaaaa....bende temizlik yapicam biraz ama arada sohbetlere gelirim

Bıcı bıcı yaptık geldık kızlar Çok rahatladım valla bende acıktım ama
ne yıyeceĞımı bılmıyorum canım hıÇbıŞey ıstemıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…