Bıcı bıcı yaptık geldİk kızlar Çok rahatladım valla bende acıktım ama
ne yİyeceĞİmİ bİlmİyorum canım hİÇbİŞey İstemİyor...
insallah canim evet ben sadece gobegim cikti.insallah hep bu sekilde gidermeryem cim baktım resimlerine maşallah ya sadece göbekten almşsın ne güzel
inşallah ben de senin gibi olurum
tsk ederim canim sende ekle bakalim seninkinedeMeryemcİm Çok tatlı ÇıkmıŞgÖbÜŞÜn maŞallah bende ekleyeyİm dur..
SaĞol meryemcİm ben hep hamİle kalmadan Önce Çok kİlo alırım dİyodum ama almadım pek ama son bİ ayda 3 kİlo almıŞım doktorumun tartısına gÖre evde tartılıyorum aynıyım ama anlamadım bu İŞten valla..
himmm aynen canimm bende cok korkuyordum ama insan dikkat edince almiyor...ben son 1 hafta dikkat etmemistim hemen bende almisim amaa hemen firenledim kendimii normal herseyi yiyorumm sadece cukulatayi kestimmi kilo almam duruyor ve midemide cok yakiyor zatenn en iyisi yememek..benim tartim evdekiyle ayni doktorrumdakii..ayda 1 kilo iyimis son aylar cok aliniyormus...benim 6 kiloya yaklastii boyle giderse 10 kilo ile kapatirim insalllahhhh
canım maşallah sende çok almamışsın kilo yeme konusunda ben herşeyi yiyorum diyemicem sebze ile hiç aram yok balık ceviz hiç birini
yiyemiyorum balık hapı kullanıyorum onun yerine canım hep aparatif şeyler istiyo meyveyi çok yiyorum herhalde ondan kilo alamıyorum çikolata yiyorum kızım haraketlensin diye inşallah bende senin gibi fazla kilo almadan doğururum..
Kızlar maŞallah İkİnİzede gÖbeklerİnİz Çok tatlı bayıldımmm
kİlonuzda gayet İyİ bence
allah hayırlısı İle kolkay doĞumlar nasİp etsİn
allah bİzede gÖrmek nasİp etsİn o gÜnlerİ
insallah canimm almazsin..bende cok meyve yiyiorum ama seker degerim yuksek cikinca doktor fazla yeme demisti meyveyi ama simdi tam meyve zamani insan dayanamiyorkii..baska sey yemem meyve yine yerimm.biraz daha buyusun kizinn cukulata yemene gerek kalmicak merak etme fir fir donerr karninda benimkisi simdi oyle..benim sesimide atik taniyor oglumm diyomm konusuyom hemen oynamaya basliyorr.ama esimm geldimii resmen durakliyorr ona ses yokk
ayyy çok güüzel bebeğini karnında taşımak dimi yaaa
allah herkese taddırsın bu duyguyu ne mutlu size.yerim ben onlarıııı
kızlar maşallah ikinizede göbekleriniz çok tatlı bayıldımmm
kilonuzda gayet iyi bence
allah hayırlısı ile kolkay doğumlar nasip etsin
allah bizede görmek nasip etsin o günleri
insallah canimm almazsin..bende cok meyve yiyiorum ama seker degerim yuksek cikinca doktor fazla yeme demisti meyveyi ama simdi tam meyve zamani insan dayanamiyorkii..baska sey yemem meyve yine yerimm.biraz daha buyusun kizinn cukulata yemene gerek kalmicak merak etme fir fir donerr karninda benimkisi simdi oyle..benim sesimide atik taniyor oglumm diyomm konusuyom hemen oynamaya basliyorr.ama esimm geldimii resmen durakliyorr ona ses yokk
evet canimm cok guzell.rabbimin buyuk bi mucizesii.....bugunn saabah eski resimlere takildi gozumm esimle sevgiliyken cekilmisizz..sonra soz dugun felan derken diyorumki kendi kendime suan bi bebegimiz olucakk zaman ne cabuk gecmiss bu gunlere gelmisizz..bebege yaptigim susuu kapiya taktimm esimm diyorki gelip gidip onu seviyorum diyorr gelseee artikk diyorr.rabbimmm bu duyguyu tatmak isteyip tadamayan herkeze versinn insallah kimseyii bu sekilde sinamasinnn AMINNN
sağol yamancım inşallah sende hamile kalınca çok kilo
almadan doğurursun ...
Evet ya yazın insanın yemek yiyesi gelmiyor ben acayip meyveye dadandım yemek yemek istemiyor canım benim kızımda tekmelemeye başladımmı durmak bilmiyor ama durduğu zamanda tam duruyor sabah
6.30da öyke tekmeler atıyoduki yerimden sıçratıyodu beni şimdi durgun kızım babası elini koyduğu zaman bazen çok tekmeliyo bazen hiç tekme atmıyo doktor bu kız inatçı olacak demişti hakikaten öyle olacak yandık valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?