KIZLAR BABACIDA OLURLAR:senin papucu damada atarlarr baba kizz...canimm benim dogsunda sagsallimmm insallahh...tekmelerini ozleriz ama olsunnsağol yamancım inşallah sende hamile kalınca çok kilo
almadan doğurursun ...
evet ya yazın insanın yemek yiyesi gelmiyor ben acayip meyveye dadandım yemek yemek istemiyor canım benim kızımda tekmelemeye başladımmı durmak bilmiyor ama durduğu zamanda tam duruyor sabah
6.30da öyke tekmeler atıyoduki yerimden sıçratıyodu beni şimdi durgun kızım babası elini koyduğu zaman bazen çok tekmeliyo bazen hiç tekme atmıyo doktor bu kız inatçı olacak demişti hakikaten öyle olacak yandık valla..
benim dogum 18 agustos canim 65 gunum kaldi iste azda kaldiii...AMİİİİİNNNNNNNNN CNM
HAKKATEN ÇOK GÜZEL BİŞEYE BENZİYOR
DOĞUM HANGİ TARİHTE SENİN DAHA ÇOK VARMI :CüvCüv:
KIZLAR BABACIDA OLURLAR:senin papucu damada atarlarr baba kizz...canimm benim dogsunda sagsallimmm insallahh...tekmelerini ozleriz ama olsunn
benim dogum 18 agustos canim 65 gunum kaldi iste azda kaldiii...
evet canimm benimm gobegimden yana bi sorunum olmuyorDAHA VAR AMA BUNDAN SONA BRZ ZORLAR SENİ ARTIK GÖBÜŞ BÜYÜDÜKÇE ASLAN BURCU OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE OĞLUN :icecream:
KIZLAR MUHABBET ÇOK GÜZEL AMA BANA BİAĞIRLIK ÇÖKTÜ YA KAFAMI KALDIRAMIYORUM
BEN BİRAZ UZANAYIM SONRA GÖRÜŞÜRZ KENDİNİZE İYİ BAKIN..opuyorumnanaktan
Eceee nerdesİn cnm sesİn Çıkmıyor bu gÜn venharda yok d_kupcu de jaıppurda nereye kayboldunuz ya bakın hamİleler gezİyo uyuyo bende tekbaŞımayım burdaa
Eceee nerdesİn cnm sesİn Çıkmıyor bu gÜn venharda yok d_kupcu de jaıppurda nereye kayboldunuz ya bakın hamİleler gezİyo uyuyo bende tekbaŞımayım burdaa
tatlımmm çok yogunum
bakayım dedım bi
merak etım senı de
diğer kızların yazdıkkalrını da cok okuyamadım((((
hepinizi öpüyorumö meryem salıha teolog bat aklıma gelmeyenler((
opuyorumnanaktan
Ben de çok üşüom yaaa
ofis buz gbiiiiii
saliha ne edıon kız
peki yaman sen bana kıyamazsın:)
NE EDEM KIZ ÇALIŞIYORUM İŞTE BAKIYOM DA TOPİK BEKÇİSİ KAYTARIYON HEEE
BENDE KLİMAYI AÇMIYORUM ÇARPAR DİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?