Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

KIZLAR BABACIDA OLURLAR:senin papucu damada atarlarr baba kizz...canimm benim dogsunda sagsallimmm insallahh...tekmelerini ozleriz ama olsunn
AMİİİİİNNNNNNNNN CNM
HAKKATEN ÇOK GÜZEL BİŞEYE BENZİYOR
DOĞUM HANGİ TARİHTE SENİN DAHA ÇOK VARMI :CüvCüv:
benim dogum 18 agustos canim 65 gunum kaldi iste azda kaldiii...

KIZLAR BABACIDA OLURLAR:senin papucu damada atarlarr baba kizz...canimm benim dogsunda sagsallimmm insallahh...tekmelerini ozleriz ama olsunn

benim dogum 18 agustos canim 65 gunum kaldi iste azda kaldiii...

DAHA VAR AMA BUNDAN SONA BRZ ZORLAR SENİ ARTIK GÖBÜŞ BÜYÜDÜKÇE ASLAN BURCU OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE OĞLUN :icecream:

DAHA VAR AMA BUNDAN SONA BRZ ZORLAR SENİ ARTIK GÖBÜŞ BÜYÜDÜKÇE ASLAN BURCU OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE OĞLUN :icecream:
evet canimm benimm gobegimden yana bi sorunum olmuyor
ama bende bacak aramda agrim cok oluyor ya cok yurumeden nette arastirdim normalmis kalsiyum eksikligindende olabilirmis carsamba doktor kontrolum var bi sorucam kadina niyemis...evet aslan burcu olucak insallahh..bi abla var yeni dogum yapti diyorki bana benim esim aslan burcu cok memnumum kizimi veririm ogluna diyor 4 ay var ama olsunn zarar etmez diyor

KIZLAR MUHABBET ÇOK GÜZEL AMA BANA BıAĞIRLIK ÇÖKTÜ YA KAFAMI KALDIRAMIYORUM
BEN BıRAZ UZANAYIM SONRA GÖRÜŞÜRZ KENDıNıZE ıYı BAKIN..opuyorumnanaktan

KIZLAR MUHABBET ÇOK GÜZEL AMA BANA BİAĞIRLIK ÇÖKTÜ YA KAFAMI KALDIRAMIYORUM
BEN BİRAZ UZANAYIM SONRA GÖRÜŞÜRZ KENDİNİZE İYİ BAKIN..opuyorumnanaktan

iyii yukular canimm bende cikiyorum kizlar temizlik yapicam kolay gelsin size.sonrada az disari cikip gelicemmm.bebgin odasi icin dekor biseyler bakicammm...optumm hepiniziiiturkbayragiturkbayragi

Eceee nerdesın cnm sesın Çıkmıyor bu gÜn venharda yok d_kupcu de jaıppurda nereye kayboldunuz ya bakın hamıleler gezıyo uyuyo bende tekbaŞımayım burdaa

Eceee nerdesİn cnm sesİn Çıkmıyor bu gÜn venharda yok d_kupcu de jaıppurda nereye kayboldunuz ya bakın hamİleler gezİyo uyuyo bende tekbaŞımayım burdaa

tatlımmm çok yogunum
bakayım dedım bi
merak etım senı de
diğer kızların yazdıkkalrını da cok okuyamadım((((

hepinizi öpüyorumö meryem salıha teolog bat aklıma gelmeyenler((
opuyorumnanaktan

tatlımmm çok yogunum
bakayım dedım bi
merak etım senı de
diğer kızların yazdıkkalrını da cok okuyamadım((((

hepinizi öpüyorumö meryem salıha teolog bat aklıma gelmeyenler((
opuyorumnanaktan

OK CNM AFFETTİM sempatiksalakcinni
KOLAY GELSİN SANA

Ben de çok üşüom yaaa
ofis buz gbiiiiii
saliha ne edıon kız
peki yaman sen bana kıyamazsın:)

ben geldim kızlar yemeğimi yedim şimdi biraz dinleneyim dedim
bir de sizleri yoklayayım dedim
ece cim gelmiş bu ardaa

Kızlarrr Hepinize Günaydın
Güzel ,sağlıklı,huzur dolu bir gün diliyorum sizlere
Öpüyorum Hepiniziiiiopuyorumnanaktan

Ben bu aralar fena yoğunum idare edin azıcık:)

gunaydin kizlar topik yine terk edilmis durumda bi gun dolu bi gun bombosss oldumuu amaaa..nasilsinizz bakalimm hadi canlandirin atzicik topigii benimde evde canim sikiliyorr ama kimseikler yokk

günaydın hanımlar yine kimsecikler yok ne oldu bu topiğe ya nazara geldi valla bi ara sayfalar ne çabuk
ilerliyodu şimdi yerinde sayıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…