Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hoşbulduk :))
yok benim bı arkadaşım onerdı onada doktor onermiş şuan hamile ama gunde 1 tane iç demiş.
bende eczaneye sordum oda 2 tane dedi supradın içtiğin için yeter demişti.
bende 2 haftadır falan kullanıyorum

ben tam 13 aylık evliyim hemen çocuk olur dıye düşünüyodum oyuzden hiç çaba gostermedim. ama olmadı. işte şimdi ciddi anlamda çalışmalara başladım :))

ben tam 13 aylık evliyim hemen çocuk olur dıye düşünüyodum oyuzden hiç çaba gostermedim. Ama olmadı. Işte şimdi ciddi anlamda çalışmalara başladım :))

bende ağustosta 2 yıllık evli olucam cnm
temmuzda başlayacağız artık hayırlısıyla allah ne zaman verirse
muayne olsammı dr a diyorum ya
1 sene önce olduğumda smir testi fln yaptırdım herşeyim temizdi napsam bilemedim. Bi şikayetimde yok şükür

slm canlarr nasilsinizz...sayfalari baya gitmis gorunce acaba yanlis topigemi girdim dedim bi ann..

aramiza yeni gelenler hosgeldiniz insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz.

HANNEM canim yaa senin yazilarini her okudugumda benimde icim parca parca oluyor diyecek lafim kalmiyor inan bana bogazima dugumleniyor herseyy dualarim hep seninlee...rabbim hakkinda en hayirliisini versin canimmm

BAT canim uzulme kilodan dolayi gerdien gelyior diyebilirler ama daha kucuk birden kilo alip yetisir sen merak etme anca 31 haftalardan sonra kilolari baya oluyor sagligi cok sukur iyimiss rabbim acilarini vermesin sagsalim alalim kucagimiza

yaman ece saliha sizler nasilsinizz..ben cok sicaktan dolayi uyuyamadim yaa yatakta nasil terlemisim..bugun bizde doktorra gidiyoruz kalb atislari icin 2 haftaya bir gidicez.gunler yaklastikca kontrollerde cogaliyorr...hepinizii optumm canlarimm

cnm ya kıyamam senin baya daraldı zaman bizi habersiz bırakma
allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun meleğine

cnm ya kıyamam senin baya daraldı zaman bizi habersiz bırakma
allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun meleğine

evet canim ya zaman daraldikca benimde hareketler zorlaniyorr yatamiyosun yurumekte bile zorlanir hale gelicem nerdeyse...bebisimin odasinla ugrasiyorum esyalarini dosedim biraz yikamadim daha ama oyle bi koydum nasil duruyor diye bugun eksik malzemlerimiz geldi aksam esim onu kurcak.yarinda yatak ortusu siparisi verdik netten o gelcek..bi tek halimiz kaldi onuda ayligim gelince alicam bu ayy bayaaa bi acti bizi bebiss

allah içinize sindirsin cnm
sağlıkla kullanın inş
resimleride hevesle bekliyoruz

allah içinize sindirsin cnm
sağlıkla kullanın inş
resimleride hevesle bekliyoruz

aminn canim darisida senin basina inssallahh sendende hamis oldugunu bebegin buyudugnu hazirliklar yaptigini duyariz insallah rabbim cok bekletmesin..
resimlerii biter bitmez ekliycemm bende bitmesi icin sabirsizlaniyorum zatrnn..

aminn canim darisida senin basina inssallahh sendende hamis oldugunu bebegin buyudugnu hazirliklar yaptigini duyariz insallah rabbim cok bekletmesin..
Resimlerii biter bitmez ekliycemm bende bitmesi icin sabirsizlaniyorum zatrnn..

amiin cnm rabbim hepimize tatdırsın bu duyguyu inşallah

ben teolog u merak ediyorum görüşen varmı hiç

meryem ne güsel bebişin odası bıtmek uzereymiş,ben bile heyecanlandım valla
umarım doğumun da rahat gecer canım bebişini sağlıklı sıhhatlı alırsın kucagına

teolog ben de face de eklı ben ordan bu gece mesaj atarım kızlar yarın size de yazarım okkk

ok cnm habersiz bıraktı bizi
umarım bir problem yoktur

kizlar biz oglusumla doktora gidiyoruz..bugunde babis yetisemicek galibaa gelicem demisti ama hala gelmedi yoldaymis...yanliz gitmeyide hic sevmiyorum yaa..neyse ben gec gelirim 30 dk kalb atisi icin maknaya takiliyor gece yazarim artik nasil gectigini doktordan sonra anneme gidicem optum hepinizii kolay gelsin...bu arada size bisey itiraf edimm eger sizinle sohbet etme sansim olmasaydi evde hamilelik donemimde cok sikilirdim sizlerle sohbet ederek bi sekilde zaman gecirdim yeri geldi dertlenip yeri gelince guluyoruzz rabbim hepinize en guzelini versin topigimdeki tum arkadaslarimi kotuluklerden korusun hepinizi seviyorummm

çok haklısın cnm bende öyle hissediyorum walla
sanki bi gün giremesem en yakın arkadaşımı görmemiş gibi oluyorum
rabbim hepimizi mutlu etsin

ayyy canım benım ne tatlısın:1hug:

Eceee canım sıkıldı benım yaaaaaaaaaaaaa
hadı bıŞeyler anlat
kardeŞın gıttımı
baban dÖndÜmÜ
annecıĞın nasıl

Eceee canım sıkıldı benİm yaaaaaaaaaaaaa
hadİ bİŞeyler anlat
kardeŞİn gİttİmİ
baban dÖndÜmÜ
annecİĞİn nasıl

benım de sıkılıd netten araba bakıom:)))

kız babam döndü ya kaçıncı sorusunhihoyyythihoyyyt

kardeşim bu gece gidiyor gece 1 de yollayacağız ,gidiyor ama içim çok buruk ya bu hainler iyice azdılar Allahım hepsini korusun inşallah.

annem de ıyı nasıl olsun senınkıler nasıl? ablan falan ıyı mı

tatile cıkacaksın değil mi bize bu sene yıllık ızın ramazan ayında:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…