benım de sıkılıd netten araba bakıom:)))
kız babam döndü ya kaçıncı sorusunhihoyyythihoyyyt
kardeşim bu gece gidiyor gece 1 de yollayacağız ,gidiyor ama içim çok buruk ya bu hainler iyice azdılar allahım hepsini korusun inşallah.
Annem de ıyı nasıl olsun senınkıler nasıl? Ablan falan ıyı mı
tatile cıkacaksın değil mi bize bu sene yıllık ızın ramazan ayında:bbo:
bende yaşlandım sanırım artık yaa
50 kere sorar oldum galiba bi soruyu
allah herkese iyilik versin
bizimkilerde şükür ii
sıkıcı bi gün yaaaaaaaaaaa
-tatlicadiarzu-yok kız ben de öyleyım sen yaşlandıysan ben öleyim:bbo:
Zaman gecmıyor bana da saat 5 den sonra ben de kulaklıkla müzik dinliyorum son sesdelikafadulden
ohhh kebap gibi walla yaaaa
sen dınleyemıyormusun,ben ofis cok kalabalık değilse dinliom valla
yok cnm ya ben muhasebe müdürmle yanyana çalışıyom o yüzden kısıtlıyım
ama kafa dengi adam saolsun sıkmaz bizi
Kız ece senİn burcun neydİİİ
Hu hu kızÇeler
akşam oldu mesai bitti sen hu huuu de bakalım
koca gün yazma bişikaydirigubbakcemile3
umutluyuz canım ya nerelerdesin özlettin kendini demek oğluşun 67 günlük oldu ha maşallah ne çabuk geçiyo günler bizde 5.5 aylık olduk rabbim bana ve bütün hamilelere kolay doğumlar nasip eylesin sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı arada gel olurmu
jayadanda ses yok olgayda kayboldu onlar ne yapıyo acaba neyse kendine ve oğluşuna iyi bak..
ayy cok sevindim canimm hadi gozunuz aydinn insallah senden aldigimiz her haber bu sekilde guzel olurr...ikizlerinde allahin izniyle iyi olucak ben inaniyorumm
ooooooo hosgeldin canimm seni artik goremez olmustuk...evet benim gunum az kaliyor cok merakliyim icimden nasil biisi cikicak bol bol uyuyorum ama son zamanlarda uyumak biraz zor oluyor,,,oglusunu ve seni optum canimm kendinize iyi bakin arada gelin unutmayin bizleri[/QUOTE
canım benim çok heycanlısındır şimdi Allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişini kucaklarsın inşallah,,,
ayyyyyyyy maşallah canım benim.ne güzel doğmuşda 67 gün olmuş way e ewet zaman çok çabuk geçiyor bizde 6 aylık olduk inşallah:)
amin tatlım inşallah RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ EKSİKSİZ NOKSANSIZ OLUR.doktorlar pek öle demiyor ama ben rABBİMDEN istiyorum ondan beliyorum mucizeyi güzel haberleri...
öptüm ttalım bebşinide senide peki normal doğummu oldu?nasıldı doğumun?
yaman naber bebiş yapmaya karar verdiniz mi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?