günaydın ece çok şükür ben iyi gibiyim sen nasılsın
bulantın falan mı var ,mi,den mi yanıyor((
ben de ıyıyım allaha şükür ne olsun aynı değişiklik yok cnm
çok şükür canım sabahları aç kaldığımda biraz oluyo bulantım şükür mide yanmam da arada oluyo. çok şükür şimdilik rahat geçiyo sıcakları saymazsak tabiki sositososito sositososito
Kızlaaaarr ya fecİ yorgun hİssedİyorum kendİmİ sankİ yer Çekİyo benİ
neden bÖyleyİm ben yaaaaaaaa
kızlarrr kardeşimi dün gece yolladık tekrar askere
çok üzülüyorum tüm askerlerimize hergun sehıt verıyorz
benım kardeşim de karakolda
dua edelım hepsine Allah onları korusun
kardesımın daha 7 bucuk ayı var
CNM YA ALLAH KAVUŞTURSUN
YÜM ASKERLERİMİZE RABBİM HAYIRLAR KOLAYLIKLAR VERSİN VE KORUSUN ONLARI İNŞ a.s.
günaydın kızlar nasılsınız topik canlanmış yine ne güzel..
HANNEMCİM ALLAH SANA SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH KIZLARINI ÇOK AMA ÇOK SAĞLIKLI DOĞURUR SADECE ÇEKTİĞİN SIKINTILARLA KALIRSIN SENİN İÇİN BOL BOL DUA EDİYORUM
RABBİM YÜZÜNÜ KALBİNİ HİÇ BİR ZAMAN SOLDURMASIN NİCE İNSANLAR VAR HAMİLELİK DÖNEMİNDE BEBEĞİNDE SIKINTI OLUPTA ÇOK SAĞLIKLI DOĞURAN BEN İNANIYORUM
KIZLARIN ÇOK SAĞLIKLI DOĞACAKLAR İNŞALLAH RABBİMİNDE İZNİYLE YAZILARINI HER OKUYUŞUMDA İÇİM PARÇALANIYO SANKİ BİREBİR YAŞIOYURM O SIKINTIYI SENİNLE BENİMDE SIKINTI ÇEKTİĞİM O BİR AY AKLIMA GELİYO BÜTÜN DUALARIM KIZLARIN VE SENİN VE TÜM SIKINTILI HAMİLELİK GEÇİREN ANNELER İÇİN RABBİM TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN HEPİMİZİ İNŞALLAH...
gunaydın canımm ıyıyız sen nasılsın bebişin nasıl
baaatttt hg cnm
bebeişin napıyo
isim buldunuzmuu
iyiyim canım gittikçe ağırlaşıyorum ama iyiyim bebişimde iyi
teyzesi çok haraketli maşallah..
iyiyim yamancım bebişim iyi ama
hala isim bulamadık bide cinsiyeti
hakkında hala kesinlik kazanılmadı
doktor bi süpriz yapabilir diyo..
iyiyim yamancım bebişim iyi ama
hala isim bulamadık bide cinsiyeti
hakkında hala kesinlik kazanılmadı
doktor bi süpriz yapabilir diyo..
gunaydin kizlar nasilsinizz...ben iii sayilirim sicaklardan uyuyamiyorum yaa..dun doktor kontrolum vardi hersey yolundaymis bebisimin durumu ve pozisyonuda iyi dedi allaha sukur yarim kilo almisim o kadar..
kizlar size bisey anlaticam dun doktodan sonra arkadaslarimiza gttik orada baya oturduk sonra cok sicak diye biraz arabayla dolasalim dedi arkadasin esi.neyse soguk biseyler alip hep toplandigimiz tepe gibi bi yer vardi oraya gittik biz gittimizsde karsidan bi araba gorduk arkadasin eside tuhh yerimizde birileri var dedi biraz yaklastikk aboooooooooo ne gorelimm iki kisi resmenn pozisyon almislarr yapiyolardii sok olduk ve bizi gordukleri halde yani araba geldigini hic bozmadilar hala devam ediyolardii.tabii bizz saatlerce gulduk arkadaslaa bizim kocalardaa aynennn
AYYY MAŞALLAH CANIM BENİM
YAPMA YA BELLİ DEİLMİ HALA YAAAAA akannehir
gunaydin kizlar nasilsinizz...ben iii sayilirim sicaklardan uyuyamiyorum yaa..dun doktor kontrolum vardi hersey yolundaymis bebisimin durumu ve pozisyonuda iyi dedi allaha sukur yarim kilo almisim o kadar..
kizlar size bisey anlaticam dun doktodan sonra arkadaslarimiza gttik orada baya oturduk sonra cok sicak diye biraz arabayla dolasalim dedi arkadasin esi.neyse soguk biseyler alip hep toplandigimiz tepe gibi bi yer vardi oraya gittik biz gittimizsde karsidan bi araba gorduk arkadasin eside tuhh yerimizde birileri var dedi biraz yaklastikk aboooooooooo ne gorelimm iki kisi resmenn pozisyon almislarr yapiyolardii sok olduk ve bizi gordukleri halde yani araba geldigini hic bozmadilar hala devam ediyolardii.tabii bizz saatlerce gulduk arkadaslaa bizim kocalardaa aynennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?