Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bulantın falan mı var ,mi,den mi yanıyor((

ben de ıyıyım allaha şükür ne olsun aynı değişiklik yok cnm

çok şükür canım sabahları aç kaldığımda biraz oluyo bulantım şükür mide yanmam da arada oluyo. çok şükür şimdilik rahat geçiyo sıcakları saymazsak tabiki sositososito sositososito

çok şükür canım sabahları aç kaldığımda biraz oluyo bulantım şükür mide yanmam da arada oluyo. çok şükür şimdilik rahat geçiyo sıcakları saymazsak tabiki sositososito sositososito

ofiste klıma var mı kiiiiii

Kızlaaaarr ya fecı yorgun hıssedıyorum kendımı sankı yer Çekıyo benı
neden bÖyleyım ben yaaaaaaaa

Kızlaaaarr ya fecİ yorgun hİssedİyorum kendİmİ sankİ yer Çekİyo benİ
neden bÖyleyİm ben yaaaaaaaa

yer çekıo ne demek kızzzz
yoruluosundur cnm kolay diil bütün gün çalısıoz
ben de aynı sabah işe geç kaldım kaydirigubbakcemile2

kızlarrr kardeşimi dün gece yolladık tekrar askere
çok üzülüyorum tüm askerlerimize hergun sehıt verıyorz
benım kardeşim de karakolda
dua edelım hepsine Allah onları korusun
kardesımın daha 7 bucuk ayı var

CNM YA ALLAH KAVUŞTURSUN
YÜM ASKERLERİMİZE RABBİM HAYIRLAR KOLAYLIKLAR VERSİN VE KORUSUN ONLARI İNŞ a.s.

günaydın kızlar nasılsınız topik canlanmış yine ne güzel..

HANNEMCıM ALLAH SANA SABIRLAR VERSıN ıNŞALLAH KIZLARINI ÇOK AMA ÇOK SAĞLIKLI DOĞURUR SADECE ÇEKTıĞıN SIKINTILARLA KALIRSIN SENıN ıÇıN BOL BOL DUA EDıYORUM
RABBıM YÜZÜNÜ KALBıNı HıÇ BıR ZAMAN SOLDURMASIN NıCE ıNSANLAR VAR HAMıLELıK DÖNEMıNDE BEBEĞıNDE SIKINTI OLUPTA ÇOK SAĞLIKLI DOĞURAN BEN ıNANIYORUM
KIZLARIN ÇOK SAĞLIKLI DOĞACAKLAR ıNŞALLAH RABBıMıNDE ıZNıYLE YAZILARINI HER OKUYUŞUMDA ıÇıM PARÇALANIYO SANKı BıREBıR YAŞIOYURM O SIKINTIYI SENıNLE BENıMDE SIKINTI ÇEKTıĞıM O BıR AY AKLIMA GELıYO BÜTÜN DUALARIM KIZLARIN VE SENıN VE TÜM SIKINTILI HAMıLELıK GEÇıREN ANNELER ıÇıN RABBıM TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN HEPıMıZı ıNŞALLAH...

gunaydın canımm ıyıyız sen nasılsın bebişin nasıl

gunaydin kizlar nasilsinizz...ben iii sayilirim sicaklardan uyuyamiyorum yaa..dun doktor kontrolum vardi hersey yolundaymis bebisimin durumu ve pozisyonuda iyi dedi allaha sukur yarim kilo almisim o kadar..

kizlar size bisey anlaticam dun doktodan sonra arkadaslarimiza gttik orada baya oturduk sonra cok sicak diye biraz arabayla dolasalim dedi arkadasin esi.neyse soguk biseyler alip hep toplandigimiz tepe gibi bi yer vardi oraya gittik biz gittimizsde karsidan bi araba gorduk arkadasin eside tuhh yerimizde birileri var dedi biraz yaklastikk aboooooooooo ne gorelimm iki kisi resmenn pozisyon almislarr yapiyolardii sok olduk ve bizi gordukleri halde yani araba geldigini hic bozmadilar hala devam ediyolardii.tabii bizz saatlerce gulduk arkadaslaa bizim kocalardaa aynennn

iyiyim yamancım bebişim iyi ama
hala isim bulamadık bide cinsiyeti
hakkında hala kesinlik kazanılmadı
doktor bi süpriz yapabilir diyo..

bat canim olabilir valla.benim hamile arkadasimda ilkte doktor %80 kiz demisti sonra erkek oldugu ortaya cikti sok oldular tabii kendilerini cok hazirlamislardi

kaydirigubbakcemile3 DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ARTIK YA
NE ARSIZLIK NİYETİNİZ VARSA GİDİN BAŞKA YERLERE BŞİ OTELE EN AZINDAN naniknanik :1ninca:

AYYY MAŞALLAH CANIM BENİM

SAĞOL TEYZESİ..

YAPMA YA BELLİ DEİLMİ HALA YAAAAA akannehir

YOK CANIM ÇIKMAZA GİRDİM İYİCE ALIŞ VERİŞ YAPICAM NASIL BİŞEYLER ALICAM BİLMİYORUM VALLA..

MERYEMCİM BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM BU ARADA RESMİNDE ÇOK TATLI ÇIKMIŞSIN ÜÇ HAMİŞ Bİ ARADA NE GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜ KARNINDA BAYA ÇIKMIŞ KIZ KARNI GİBİ ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN AZ KALDI SENİNDE ALLAH KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN..

DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ YA İNASNLARDA UTANMA DUYGUSUDA KALMAMIŞ ULU ORTA YERDE YAPIYOLAR NASIL Bİ FANTAZİDİR BU YA İĞRENÇ...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…