Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kaydirigubbakcemile3 DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ARTIK YA
NE ARSIZLIK NİYETİNİZ VARSA GİDİN BAŞKA YERLERE BŞİ OTELE EN AZINDAN naniknanik :1ninca:
aynen canim yaa ama kesin yabanciydilar onlar hep oyle onlara gore ayip yokki ve inadinada yapiyolarki turklere muslumanlara parklarda bi yaz gelsin ciril ciplak dolasilmiyor onlar yuzunden...

bat canim olabilir valla.benim hamile arkadasimda ilkte doktor %80 kiz demisti sonra erkek oldugu ortaya cikti sok oldular tabii kendilerini cok hazirlamislardi

evet meryem ya benimde etrafımda bi kaç kişide olmuş öyle ama
diyolarki göstermiyosa kesin kızdır diyolar bakalım inş doğmadan
gösterir çünkü bir sürü kıyafet alındı nasıl değişecek onlar bilmiyorum..

yerısı burası olamaz belkı ama bır soru sormak ıstedım ,

cevremde kı butun hamıleler hep 4 haftalık 5 haftalık fılan bu gune kadar hıc ogrendıgı gun 2 haftalık hamıle olmus olanı duymadım ..

cızelgelere de bakınca hıc 2 haftalık 3 hftalık hamıle yazmıyor

olamaz mı ılla 4 haftalık mı olmalı akannehir

oylede deniyor ama gostermeyipte erkek cikanlarda var ama bundan sonra gosterir ya bide buyudugu icin bacakalri hep kapali oluyor.ama benim her gitmemde kadin goruyor hatta dun bile dedi dalga gecer gibi hala erkek diyo.esimde cus bide degiscekmiydi felan dedi

ay gülsem mi ağlasam mı bılemedım

BELKİ DÜŞÜNCENDE HAKLI OLABİLİRSİN AMA ADETTEN HAMİLELİK HAFTASI
HESAPLANIYOR GEÇ GEBELİK OLURSA SENİN DEDİĞİN GİBİ OLUR :ecrin_bebek:

mesela ayın 24.de ılıskıye gırmıs bırısı ,yumurtlama gunu ayın 24.de ıdı

ayın 8ınde de de beklenen adet gunu ..

ee bu durumda 2 haftalık olur ..

son adet tarıhını mı hesaplanır ?

kafam karıstı benım :))

evet hesaplamada son adet gunun hesaplaniyor yumurtlama gunun yada iliski guunun degil.

evet son adet tarihinden hesaplanıyor...
Merak ettim hamilemisiniz...

Kızlar bakın çok güzel bir dua buldum ,en azından bir kere okumanızı tavsiye ederim canlarım

Bismillahirrahmanirrahim

“Bismillahirrahmanirrahim” ile dergâh-ı ulûhiyetin kapısının tokmağına dokunuyoruz. Rabbimiz yücelerden yüce! O’na sonsuz hamd u senalar olsun. Bütün mahlukatı O’nu, her lahza tesbih u takdîs ediyor. Alemlerin Rabbi Allah’a hamd olsun. Rabbimiz, bize niyâbeten, Efendimize, âl u ashabının bütününe ilmin ve malumatın adedince salat u selam eyle.

Allah’ım! Bizleri, erkeğiyle ve kadınıyla dünyanın dört bir yanına dağılmış ve hayatın her alanında koşturan kardeşlerimizi, dostlarımızı ve sevdiklerimizi sırât-ı müstakime hidayet eyle ve orada sâbit kadem kıl! Nimet ve lütfuna nâil ettiklerinin yoluna ilet.. gazaba uğrayanların ve sapkınların yolundan uzak eyle... Amin..

Allah’ım! Rü’yetinle serfiraz olmayı, rıza ve rıdvanına ermeyi ve bu pâyelere götüren / yaklaştıran her türlü söz ve amele bizleri muvaffak kılmanı diliyoruz. ıkâb, azab ve nikmetinden; huzurundan uzaklaştırılmaktan, tardedilmekten, ve bunlara sebebiyet veren her türlü söz ve davranıştan Sana sığınıyoruz.

Allah’ım! Her türlü hayra vesile olan dualarımıza icâbet buyurmanı, bu konuda bizlere hayal kırıklığı yaşatmamanı, bizleri huzurundan eli boş geri çevirmemeni diliyor; sırf Sana nisbetimizi ifade ettiğimiz için bizlere karşı kin ve nefretle bilenen kimselerin hakkından gelmeni, kötü emellerine ulaşmalarına mâni olmanı; nusretinle bizleri onlara üstün kılmanı diliyoruz, Ey merhamet edenlerin en merhametlisi “erhamü’r-Râhimîn”.. ey Celâl ve ikram Sahibi “Zü’l-celali ve’l-ıkram”!

Rabbimiz! Efendimize Salat u selam eyle, Onun aile fertlerini, güzide ashabının bütününü rahmetinle sarmala!

HOŞBULDUK CANIM. SEN BİZLERDEN İYİSİN YİNE BAK KİMSE YOK YİNE SEN VARSIN sempatiksalakcinni

öyle çok işim var ki
ama benim işimi yapıp yapmamak bana baglı azıcık yanı istediğim zaman cok calısıp ıstediğim zaman takılabiliom öyle ,çok yoğun olmadıgım zamanlar

ALLAH RAZI OLSUN CNM ÇOK GÜZEL BİR DUA opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…