aynen canim yaa ama kesin yabanciydilar onlar hep oyle onlara gore ayip yokki ve inadinada yapiyolarki turklere muslumanlara parklarda bi yaz gelsin ciril ciplak dolasilmiyor onlar yuzunden...kaydirigubbakcemile3 DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ARTIK YA
NE ARSIZLIK NİYETİNİZ VARSA GİDİN BAŞKA YERLERE BŞİ OTELE EN AZINDAN naniknanik :1ninca:
bat canim olabilir valla.benim hamile arkadasimda ilkte doktor %80 kiz demisti sonra erkek oldugu ortaya cikti sok oldular tabii kendilerini cok hazirlamislardi
evet meryem ya benimde etrafımda bi kaç kişide olmuş öyle ama
diyolarki göstermiyosa kesin kızdır diyolar bakalım inş doğmadan
gösterir çünkü bir sürü kıyafet alındı nasıl değişecek onlar bilmiyorum..
gunaydin kizlar nasilsinizz...ben iii sayilirim sicaklardan uyuyamiyorum yaa..dun doktor kontrolum vardi hersey yolundaymis bebisimin durumu ve pozisyonuda iyi dedi allaha sukur yarim kilo almisim o kadar..
kizlar size bisey anlaticam dun doktodan sonra arkadaslarimiza gttik orada baya oturduk sonra cok sicak diye biraz arabayla dolasalim dedi arkadasin esi.neyse soguk biseyler alip hep toplandigimiz tepe gibi bi yer vardi oraya gittik biz gittimizsde karsidan bi araba gorduk arkadasin eside tuhh yerimizde birileri var dedi biraz yaklastikk aboooooooooo ne gorelimm iki kisi resmenn pozisyon almislarr yapiyolardii sok olduk ve bizi gordukleri halde yani araba geldigini hic bozmadilar hala devam ediyolardii.tabii bizz saatlerce gulduk arkadaslaa bizim kocalardaa aynennn
yerısı burası olamaz belkı ama bır soru sormak ıstedım ,
cevremde kı butun hamıleler hep 4 haftalık 5 haftalık fılan bu gune kadar hıc ogrendıgı gun 2 haftalık hamıle olmus olanı duymadım ..
cızelgelere de bakınca hıc 2 haftalık 3 hftalık hamıle yazmıyor
olamaz mı ılla 4 haftalık mı olmalı akannehir
mesela ayın 24.de ılıskıye gırmıs bırısı ,yumurtlama gunu ayın 24.de ıdı
ayın 8ınde de de beklenen adet gunu ..
ee bu durumda 2 haftalık olur ..
son adet tarıhını mı hesaplanır ?
kafam karıstı benım :))
ay gülsem mi ağlasam mı bılemedım
[ı]mesela ayın 24.de ılıskıye gırmıs bırısı ,yumurtlama gunu ayın 24.de ıdı
ayın 8ınde de de beklenen adet gunu ..
Ee bu durumda 2 haftalık olur ..
Son adet tarıhını mı hesaplanır ?
Kafam karıstı benım :))[/ı]
sorma canim valla bizi dusun bide ailecek gitmisiz boyle biseyle karsilastikk arkadasla saatlerce guldukk ben kahkaha atmamak icin kendimi siktim hap
ne halt yıceklerse eve gtselermıs bari rahat rahat
sempatiksalakcinni :jeyyar:
hu huuuuuuu bak bugün erken geldimmmm bekçi hatunnnnn
hosgeldın canımmm
benım de bekçiliğim kalmadı kız:)
HOŞBULDUK CANIM. SEN BİZLERDEN İYİSİN YİNE BAK KİMSE YOK YİNE SEN VARSIN sempatiksalakcinni
Kızlar bakın çok güzel bir dua buldum ,en azından bir kere okumanızı tavsiye ederim canlarım
Bismillahirrahmanirrahim
“Bismillahirrahmanirrahim” ile dergâh-ı ulûhiyetin kapısının tokmağına dokunuyoruz. Rabbimiz yücelerden yüce! O’na sonsuz hamd u senalar olsun. Bütün mahlukatı O’nu, her lahza tesbih u takdîs ediyor. Alemlerin Rabbi Allah’a hamd olsun. Rabbimiz, bize niyâbeten, Efendimize, âl u ashabının bütününe ilmin ve malumatın adedince salat u selam eyle.
Allah’ım! Bizleri, erkeğiyle ve kadınıyla dünyanın dört bir yanına dağılmış ve hayatın her alanında koşturan kardeşlerimizi, dostlarımızı ve sevdiklerimizi sırât-ı müstakime hidayet eyle ve orada sâbit kadem kıl! Nimet ve lütfuna nâil ettiklerinin yoluna ilet.. gazaba uğrayanların ve sapkınların yolundan uzak eyle... Amin..
Allah’ım! Rü’yetinle serfiraz olmayı, rıza ve rıdvanına ermeyi ve bu pâyelere götüren / yaklaştıran her türlü söz ve amele bizleri muvaffak kılmanı diliyoruz. İkâb, azab ve nikmetinden; huzurundan uzaklaştırılmaktan, tardedilmekten, ve bunlara sebebiyet veren her türlü söz ve davranıştan Sana sığınıyoruz.
Allah’ım! Her türlü hayra vesile olan dualarımıza icâbet buyurmanı, bu konuda bizlere hayal kırıklığı yaşatmamanı, bizleri huzurundan eli boş geri çevirmemeni diliyor; sırf Sana nisbetimizi ifade ettiğimiz için bizlere karşı kin ve nefretle bilenen kimselerin hakkından gelmeni, kötü emellerine ulaşmalarına mâni olmanı; nusretinle bizleri onlara üstün kılmanı diliyoruz, Ey merhamet edenlerin en merhametlisi “erhamü’r-Râhimîn”.. ey Celâl ve ikram Sahibi “Zü’l-celali ve’l-İkram”!
Rabbimiz! Efendimize Salat u selam eyle, Onun aile fertlerini, güzide ashabının bütününü rahmetinle sarmala!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?