Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Günaydın kızlarrrr
Cumanız mübarek olsun.Allah işleriniz rast götürsün ,sağlık sıhhat huzur mutluluk ve isteyen herkese bebiş versinnnnn
öpüyıruym hepınızııı

günaydın kızlarrrr
cumanız mübarek olsun.allah işleriniz rast götürsün ,sağlık sıhhat huzur mutluluk ve isteyen herkese bebiş versinnnnn
öpüyıruym hepınızııı

günaydın cnm bende baktım az önce kimse yok diye yazmadım
rabbim hepimize yrd olsun inşallah
dualarımızın kabul olması dileğiyle
naıslsın bakalım

Kızlar ılk denememızı akŞam gerÇekleŞtırdık
bende amma edepsız oldum herŞeyı yazıyorum
rabbım hayırlı zamanda hayırlı bır evlat versın dıye bı namaz kıldım bıraz kuran okudum herkese de dua ettım

gunaydin ece ve yaman sizinde cumaniz mubarek olsun kizlarr nasilsiniz...
yaman hayirli olsun canim allah cok bekletmesin insallahh

hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar.
Yamancım RABBıM çok bekletmez inşaALLAH sizi.HAkkınız da ne Hayırlıysa RABBıM onu versin inşaALLAH

Günaydın salıha meryem yaman

yamancım cok sevındım hadı bakalım hayırlısın
regl gunun ne zaman
aayyyyy birde hemen olurmus heyecanlandım bak

hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar.
Yamancım RABBİM çok bekletmez inşaALLAH sizi.HAkkınız da ne Hayırlıysa RABBİM onu versin inşaALLAH

sana da hayırlı cumalar tatlımmm
Allahım dualarımızı kabul etsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydin ece ve yaman sizinde cumaniz mubarek olsun kizlarr nasilsiniz...
Yaman hayirli olsun canim allah cok bekletmesin insallahh

saol cnm rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin

saliha27 hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar.
Yamancım rabbim çok bekletmez inşaallah sizi.hakkınız da ne hayırlıysa rabbim onu versin inşaallah

amin cnm çok saol

eceezgi günaydın salıha meryem yaman

yamancım cok sevındım hadı bakalım hayırlısın
regl gunun ne zaman
aayyyyy birde hemen olurmus heyecanlandım bak

cnm benim çok saol reg 21 - 23 temmuzda olmalı benim 30 - 33 gün arası geliyor.kısmet bakalım

yaman yumurtlama gunlerini takip et ozamanlarda cok calis...bak ben aliyordum ne zaman oldugunu biraz kasik agrisi ve beyaz akinti oluyor sende dikkat et ozaman bol bol caliss

yaman yumurtlama gunlerini takip et ozamanlarda cok calis...bak ben aliyordum ne zaman oldugunu biraz kasik agrisi ve beyaz akinti oluyor sende dikkat et ozaman bol bol caliss

evet bence de haftasonu bol bol çalışın

EVT CNM HAKLISIN
21 HAZİRANDA REGL OLDUM SANIRIM TAM ŞU ARALAR YUMURTLAMA DÖNEMİNDEYİM KISMET BAKALIM

ANLAŞTIK kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :jeyyar:

EVT CNM HAKLISIN
21 HAZİRANDA REGL OLDUM SANIRIM TAM ŞU ARALAR YUMURTLAMA DÖNEMİNDEYİM KISMET BAKALIM

ANLAŞTIK kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :jeyyar:

yaman sen bu ifadeyı cok sevıon kız en sondakıni ben de korkuyorum ona bakıncaeyvahedigeldismile

of yaaa ben de istiom seveceğim birini sıkıldım yanlızlıktan 3 ay olucak yanlızımmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

dert etme canim ya hayirlisi insallah iyi bi insan cikar karsina seni mutlu edecekk

cnm benim sakın isyan etme üzülme
bazen en iyi şey yanlızlıktır.
Tabi gençsin güzelsin haklısın ama
hayırlısı de
rabbim sana da güzel günler verecek elbet
içinde bulunduğun anın tadını çıkar beterin beteri var unutmaaaa

yok cnm yaaa
rahatım ben böyle ama bazen insan yanında güvenebilecek birini arıo
bosanalı 9 gun oldu ama
ben kendımı 10 nısandan berı yanlız sayıyorum bılıosunuz aynı evde ıkı yabancıydık haftalarca yuzunu görmedım

isyan edecek bişi yok tatlım ya ,Rabbim herseyın yerını zamanını iyibilir ayarlar.

Heyecanlandım yaman ben temmuzu sonunu beklıcez desene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…