HOŞBULDUK CANIM. SEN BİZLERDEN İYİSİN YİNE BAK KİMSE YOK YİNE SEN VARSIN sempatiksalakcinni
ALLAH RAZI OLSUN CNM ÇOK GÜZEL BİR DUA opuyorumnanaktan
AŞKOLSUN BENDE BURDAYIMMMMM guclubacismile
günaydın kızlarrrr
cumanız mübarek olsun.allah işleriniz rast götürsün ,sağlık sıhhat huzur mutluluk ve isteyen herkese bebiş versinnnnn
öpüyıruym hepınızııı
hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar.
Yamancım RABBİM çok bekletmez inşaALLAH sizi.HAkkınız da ne Hayırlıysa RABBİM onu versin inşaALLAH
gunaydin ece ve yaman sizinde cumaniz mubarek olsun kizlarr nasilsiniz...
Yaman hayirli olsun canim allah cok bekletmesin insallahh
saliha27 hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar.
Yamancım rabbim çok bekletmez inşaallah sizi.hakkınız da ne hayırlıysa rabbim onu versin inşaallah
eceezgi günaydın salıha meryem yaman
yamancım cok sevındım hadı bakalım hayırlısın
regl gunun ne zaman
aayyyyy birde hemen olurmus heyecanlandım bak
yaman yumurtlama gunlerini takip et ozamanlarda cok calis...bak ben aliyordum ne zaman oldugunu biraz kasik agrisi ve beyaz akinti oluyor sende dikkat et ozaman bol bol caliss
yaman yumurtlama gunlerini takip et ozamanlarda cok calis...bak ben aliyordum ne zaman oldugunu biraz kasik agrisi ve beyaz akinti oluyor sende dikkat et ozaman bol bol caliss
eceezgi Alıntı:
meryem64 kullanıcısından alıntı
evet bence de haftasonu bol bol çalışın
EVT CNM HAKLISIN
21 HAZİRANDA REGL OLDUM SANIRIM TAM ŞU ARALAR YUMURTLAMA DÖNEMİNDEYİM KISMET BAKALIM
ANLAŞTIK kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :jeyyar:
yaman sen bu ifadeyı cok sevıon kız en sondakıni ben de korkuyorum ona bakıncaeyvahedigeldismile
of yaaa ben de istiom seveceğim birini sıkıldım yanlızlıktan 3 ay olucak yanlızımmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
yaman sen bu ifadeyı cok sevıon kız en sondakıni ben de korkuyorum ona bakıncaeyvahedigeldismile
of yaaa ben de istiom seveceğim birini sıkıldım yanlızlıktan 3 ay olucak yanlızımmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
dert etme canim ya hayirlisi insallah iyi bi insan cikar karsina seni mutlu edecekk
cnm benim sakın isyan etme üzülme
bazen en iyi şey yanlızlıktır.
Tabi gençsin güzelsin haklısın ama
hayırlısı de
rabbim sana da güzel günler verecek elbet
içinde bulunduğun anın tadını çıkar beterin beteri var unutmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?