yok cnm yaaa
rahatım ben böyle ama bazen insan yanında güvenebilecek birini arıo
bosanalı 9 gun oldu ama
ben kendımı 10 nısandan berı yanlız sayıyorum bılıosunuz aynı evde ıkı yabancıydık haftalarca yuzunu görmedım
isyan edecek bişi yok tatlım ya ,Rabbim herseyın yerını zamanını iyibilir ayarlar.
Heyecanlandım yaman ben temmuzu sonunu beklıcez desene:)
CNM BENİM YA RABBİM SANA DA YAŞATSIN BÖYLE TATLI HEYECANLAR AMA BEN NEDENSE RELAXIM PEK Bİ HEYECAN YOK BENDE RUHSUZMUYUM NE delikafadulden
biraz daha zaman geçsin birkaç deneme daha yapın başlar heyecan görürsün ,hele adet günün yaklaşsın:)geçmez valla zaman
demek kazı gömü çalşmalarına başladınız ay bu çalışma lafını okuyunca gülüyorum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hadi bakem iyi çalışmalar size :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 GÜL KIZ GÜL ALLAH AĞLATMASIN kaydirigubbakcemile3
EE NE DİYEYİM KORUNMASIZ SEVİŞİYOZMU AYOL
BUDA BANA AYIP GELİYO ÇOK EDEPLİYİM DE sempatiksalakcinni
BAZŞLADIK BAKALIM HADİ HAYIRŞLISI
demek kazı gömü çalşmalarına başladınız ay bu çalışma lafını okuyunca gülüyorum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hadi bakem iyi çalışmalar size :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
belkide ondan rahatım
kısmet cnm allah hayırlı zamanda versin hep öyle diyorum
istermisin ilk aydan tutsun :roflol:
Ya olmazsa htimalide var eşimde öyle diyo bakalım nasıl bi bebek olcak :uhm: Aklinialirimsmile
çuk ayıp kız ağzına acı biber sürerim bak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
o kelime bana tuhaf geliyo :roflol: :roflol: Aman boşverin beni siz devam edin çalışmalara allah çok bekletmez inşallah
ufff kizlar ya oglumun yatak ortusunu siparis vermistim normalde gelmesi lazimdi gelmedi yaa posta beklemeyi hic sevmiyorum disarida cikamiyorum...pos pos bekle evde anneme kahvaltiya gidicem gidemiyorumm
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
SALİHAYA BAK SUSUYOR SUSUYOR PAT DİYE ÇIKIO BI YERDENşutarafagitti
hersey kısmet bakarsın ılk ay bakarsın 6 ay bakarsın 1 sene canım
rabbim gönlüne göre versin
o kelimeyi görünce dayanamıyorum kız sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ÖYLE CNM RABBİME BIRAKTIM O BİLİR HAYIRLISINI
HEMEN OLURSA DOĞUM NİSANA GELİCEK ANNESİ GİBİ KOÇ OLUR BELKİ sempatiksalakcinni
ANNEM 13 NİSAN
BEN 15 NİSAN
ANNANNEM 16 NİSAN
14 NİSAN İSE BOŞTA BU ZAMANA GELİR BELKİkaydirigubbakcemile3
BEN DE SANA DAYANAMIYORUM KIZZZkaydirigubbakcemile3
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?