lülülülülülülülülülülülü bayilcammm sicaktannn ekmek almaya gitmem lazimm ama cok sicak yaaaa.s.a.s.
iyiyz canim sen nasilsin sicakalri hic sormaaa ben cok fenayimm ne disari cikabiliyorum ne evde bi is yapabiliyorum tum gun evde ayni pozisyon oturuyorumm bidaha yaza asla hamile kalmammmm cok zor yaa
Kızlar ben geldımm yıneeeee,nasılsınız bakalım
hannem ,bat ,meryem ve diğerleriiii
kizlar dun aksam gorumceme cocugun ismini soyledik...sordu yine ne olcak diye msn de gorusuyorduk ben dedim babasi verecek benim karismami istemiyor dedim..talha yada uras dusunuyor dedim.hemen dediki baska yokmu dedii onu ne anlamda dedi bilmiyorum hani babsinin isminimi kastetti yoksa bilmiyorum artik.bende babasi iki isim vermek istemiyormus dedim....eside talha guzel felan dedii, insallah ortaligi karistirmazz hemen bekleyip gorucez bakalimm bi kac gune cikar kokusu
meryemcim inşallah istediğiniz isim olur isim konusunda bende sıkıntıdayım herkes bi isim söylüyor bi türlü karar veremedik kızımın isminin ne olacağına herkesin kendine göre isteği var ama ben eşime dedim benim istediğim olmuyor bundan sonra isimle ilgili yorum yapmıcam ben karışmıcam diye oda ben hallederim benim dediğim olur diyor bakalım ismi ne olcak..
bende senle aynıyım valla evde durmak istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum öyle tembel tembel dolaşıyorum evin içinde ..
hoşgeldin ezgi sıcaklarla boğuşuyoruz sen nasılsın..
HANNEMCİM SENDE HOŞGELDİN NASIL GİDİYO BEBİŞLER NASIL ..
ayy hic sorma valla herkez tutturdu bi kayinbabamin adi diye..ben hic anlamiyorum yaa eskilerin ismini vermek ne oluyorr..kayinbabama karsi bi sorunum yok cok seviyorum ama benim ilk cocugum ve suleyman olmasini istemiyorum..benim hakkim degilmi cocuguma iyi guzel bi isim vermek hangi devirde yasiyoruz..her aramada gorumcemler soruyo ne olcak ne olcak. yok suleymanmi olcak.ben biliyorum simdi her zaman yaptiklari gibi esimi kandircaklarr cunki daha oncede bi cok konuda kendi istediklerini yaptirmislardi..amaa esime dedimm karisirlarsa cenemi acarim yeter dedim cok istiyolarsa kendielri verselermis dedimm
valla hiç tavız verme canım bu sizin bebişiniz
ikinizin istediğini koyun
biz kararımızı verdık deyın kı bişi diemesınler
görümcelere noluyor yaaa
ayy hic sorma valla herkez tutturdu bi kayinbabamin adi diye..ben hic anlamiyorum yaa eskilerin ismini vermek ne oluyorr..kayinbabama karsi bi sorunum yok cok seviyorum ama benim ilk cocugum ve suleyman olmasini istemiyorum..benim hakkim degilmi cocuguma iyi guzel bi isim vermek hangi devirde yasiyoruz..her aramada gorumcemler soruyo ne olcak ne olcak. Yok suleymanmi olcak.ben biliyorum simdi her zaman yaptiklari gibi esimi kandircaklarr cunki daha oncede bi cok konuda kendi istediklerini yaptirmislardi..amaa esime dedimm karisirlarsa cenemi acarim yeter dedim cok istiyolarsa kendielri verselermis dedimm
burdayimm canimm ben varimm
iyi valla cnm ne olsun
iş güç
ay siz evde sıkıldınız ben de burdaaaaa
haklisinn sende karistirtma kendiniz karar verin bir suru guzel isim var anlamlari guzell...karistiklarina gore bebek icin biseyler yapsalar ama oda yok bos ceneyii ebemde yaparr...bend aha cikmadim dusa girdim ciktim cikcam birazdannçok haklısın meryemcim bizdede durumlar aynı eşimin küçük halası bile isim söylüyo bu olsun bu nasıl diye ben artık karışmıcam benimde ilk çocuğum ama kimse ismini siz koyun demiyor son sözü eşim söyleyeck bakalım ben kimsenin gönlü kırılsın istemiyorum herkesin beğendiği bi isim olsun kimse kırılmasın sonradan istiyorum ama zaman gösterecek artık ne olacağını..
hannem nereye kayboldu ya ekmek aldınmı bari çıkabildinmi dışarı bende arkadaşıma gidicem hastanede yatıyodu çıktı bugün canım ya kız doğurmadan psikolojisini bozmuş hastanede..
...
sorma valla...daha bi kere bile bi ihtiyac varmi bebegin alincak demedi isme gelince yuz kere sorduu.ben bebek arabami annemlere aldirdim.esimede dedimki yataginida sizinnkiler alicak dedim ona bile karisti durdu yok turkiyeden yatagini alirlar annemler felan..bende ben senede bi kere izin yapcam bi gitcem bidaha 2 sene sonra gitcem belki dedim napim orda yatagi ben felan dedim....ama benim annemlere gelince turkiyedeki gorumcem felan dedesi alsin ilk torunu odasini duzsun diyoo sanki benim babam bankacii
haklisinn sende karistirtma kendiniz karar verin bir suru guzel isim var anlamlari guzell...karistiklarina gore bebek icin biseyler yapsalar ama oda yok bos ceneyii ebemde yaparr...bend aha cikmadim dusa girdim ciktim cikcam birazdann
yakin zaten turk bakkalina gidp gelcemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?