Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

allaha sukur yaptik zaten hic bir eksigi kalmadi allahin izniylee..ihtiyacim yok ama karismalari beni gicik ediyor..ve onlardanda hic bir hediye gelemsini istemiyorum bi gorsenn abartiyolarda abatiyolar bi corap alsalar onun bile lafini ediyolarr.bizden gidenlerse boss tabii hic lafi gecmez...artik bende izinlere gittigimde tek bi canta okadar hic birsey almicam onlara...benim dedem var 80 yasinda ona dogru duzgun bisey goturemem ama yazik o bana her sene evinde kucukte olsa ne varsa yollar.esimin annanesi var ona dolu dolu gideriz bi kere bile sunu aldim demedi...ama bu sene hic kimseye bisey yokkk
sen esinee soyle onu koy araya kendin izle bende oyle yaptim esimin ustune attim hepp yoksa ben istemedigim icin esim talha vercek yoksa oda babsinin ismini istiyor...ama ben istemiyorum

evet canim benim anlami cok guzel bizde oyuzden istiyoruz...ben hep eskiden derdim esime seni cok seviyorum eger birgun oglum olursa senin ismini vermek istiyorum diyee ama hersey nasipp esim istemedi..ama talha cok guzel bi isim rabbim hepimizin cocuklarini guzel isimleriyle guzel yasamayi nasip etsin insallahhh

kizlar muhabbete doyum olmaz demislerrr ben gidimde ekmek alimm benim oglus aciktiii hem maasim gelmismi bakicaam(hem calismiyom hem maas bekliyorum)geldigimde olursani gorusuruz hepinizii optum kocamannn...masallahhh bugun topigimizedeeeee nazarlardan korusun rabbimm

kızlarrrrrrrrrrr öptüm hepinizi ALLAHA emanet ediyorum sizi:)sağlıklı mutlu huzurlu günler size....

bennnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ununtmayıııııııııııııııııııııın dualarınızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))

dedim ya cnm erkek tarafı genelde böle oluyor ama sen bunlar için sıkma canını olur muuu

bende seni yerim kızzz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar ben bu ramazan oruc tutamam değil mi?

tutamazsin canim daha sonra kazasini tutarsin artik..benimde tam ramazan son gunlerim dogsa bile emzirirken nail tutcam bilmiyorum bi arastirmak lazim bu konuyu detaylica

offf cinlerim tepeme geldı
ev sahıbı aradı son kıranız yatmamıs dedi
kocamı eskı kocamı aramıs
kocam da benı neden arıosun onu arasana demıs benım için
ecede kalan 300 lıra param vardı benım onun ustune ek yapsın ödesın demıs nasıl bır adammıs bu yaaaaa
kiramız yatmıstı ama adam karıstırdı sanırım makbuzu var
ama bir erkek bunu solermı ev sahıbıne kızlar yaaaaalsanaalsanasmile

bu nasıl bi şeydir ya alla allla alla alllaa akannehir akannehir akannehir

salıha kız ouc nasıl tutacaksın bebek aç mı kalacak
snradan ödersın borcunu cnm

ececim iyiki kurtulmussun bu insandan..ne bicim bi insanmis yaaa yaptigina baksanaa.insan bi seni arar konusur adama o sekilde soylenirmii

ececim iyiki kurtulmussun bu insandan..ne bicim bi insanmis yaaa yaptigina baksanaa.insan bi seni arar konusur adama o sekilde soylenirmii

offf sınirden ölüyorum yaaa
ev sahıbı yabancı sonucta evet neden ıona böle bısı soluyor
paramı bu yaaaa
ev sahıbı bıle ayıpladı kızlar
evet cnm kurtulduma ben de cok sevınıom

offf sınirden ölüyorum yaaa
ev sahıbı yabancı sonucta evet neden ıona böle bısı soluyor
paramı bu yaaaa
ev sahıbı bıle ayıpladı kızlar
evet cnm kurtulduma ben de cok sevınıom

insanbirak eski karisi icin bi yabanci icin bile bu sekilde konusmaz..sende ´takama kafana canimm bosver ne hali varsa gorsunn sevgili ailesiyle

insanbirak eski karisi icin bi yabanci icin bile bu sekilde konusmaz..sende ´takama kafana canimm bosver ne hali varsa gorsunn sevgili ailesiyle

offf bu hıcbırsey değil o bana neler yaptı
bende gram sevgı kalmadı var ya elıme verseler boğacam onu sinir oluyorum
beş para etmezmıs ben de aşktan gözüm kör olmus ne salakmısım yaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…