allaha sukur yaptik zaten hic bir eksigi kalmadi allahin izniylee..ihtiyacim yok ama karismalari beni gicik ediyor..ve onlardanda hic bir hediye gelemsini istemiyorum bi gorsenn abartiyolarda abatiyolar bi corap alsalar onun bile lafini ediyolarr.bizden gidenlerse boss tabii hic lafi gecmez...artik bende izinlere gittigimde tek bi canta okadar hic birsey almicam onlara...benim dedem var 80 yasinda ona dogru duzgun bisey goturemem ama yazik o bana her sene evinde kucukte olsa ne varsa yollar.esimin annanesi var ona dolu dolu gideriz bi kere bile sunu aldim demedi...ama bu sene hic kimseye bisey yokkkbu işler böle tatlım erkek tarafı herseyı beleşe getirmeye calısıyorlar malesef.
sormasınlar bosver siz yaparsınız en ıyısını,sen de dediğim gbi tavız verme
kız aılesı her zaman daha yakın oluyor bu hep böyle daha cok düşünuyorlar eksıklerı var mı bişilere ıhtıyacları var mı dıe.
bizde de öyleydı takma canım bunlara boşver üzme canını
sen esinee soyle onu koy araya kendin izle bende oyle yaptim esimin ustune attim hepp yoksa ben istemedigim icin esim talha vercek yoksa oda babsinin ismini istiyor...ama ben istemiyorumbakalım meryemcim ya inşallah sorunsuz hallolur çünkü ben tartışmaları sevmem kendimi iyieifade edemem bu huyumu hiç sevmiyorum başkasını kıramam kendimi kırarımda o yüzden ben çekildim aradan isim konusunda eşim koysun bakalım ne olacak ismi..
slm kızlar maşaALLAH bir güzel kaynatmışsınız. benim de uykum geliyo gözlerimi zor açıyorum
meryemciğim bende isime karışayımmı:))))))))))))talha çok güzel malum eşimin adı:)ama ben eşimede diyorum ALLAH nsip ederse oğlumuzun adınıda talha koyalım çift isimli olsun:)çokkkkkkkkkkkk hoşuma gidiyor valla:)bide cennetle müjdelelnen 10 sahabeden birinin ismi.TALAHA BİN UBEYDULLAH çok da güzel bir hayatı var eeeeeeeeee olmasa cennetle müjdelenmez yaşarken daha:)
sen bır köşede uyu salıha hiç sesin çıkmıo zaten
ay sesimi dahi çıkaramıyom ki ececim. masa gözüme kuş tüyü yatak gibi görünüyo ay kafayı koysam kesin horlarım
allaha sukur yaptik zaten hic bir eksigi kalmadi allahin izniylee..ihtiyacim yok ama karismalari beni gicik ediyor..ve onlardanda hic bir hediye gelemsini istemiyorum bi gorsenn abartiyolarda abatiyolar bi corap alsalar onun bile lafini ediyolarr.bizden gidenlerse boss tabii hic lafi gecmez...artik bende izinlere gittigimde tek bi canta okadar hic birsey almicam onlara...benim dedem var 80 yasinda ona dogru duzgun bisey goturemem ama yazik o bana her sene evinde kucukte olsa ne varsa yollar.esimin annanesi var ona dolu dolu gideriz bi kere bile sunu aldim demedi...ama bu sene hic kimseye bisey yokkk
sen esinee soyle onu koy araya kendin izle bende oyle yaptim esimin ustune attim hepp yoksa ben istemedigim icin esim talha vercek yoksa oda babsinin ismini istiyor...ama ben istemiyorum
ay sesimi dahi çıkaramıyom ki ececim. masa gözüme kuş tüyü yatak gibi görünüyo ay kafayı koysam kesin horlarım
saliha senin kizinmi olucakti yaaa benmi yanlis hatirliyorumm.yoksa daha belli degilmiydii.genelde kiz da cok uykun geliyorr
ay yerım ben senı ya canım benımmm
bende seni yerim kızzz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar ben bu ramazan oruc tutamam değil mi?
offf cinlerim tepeme geldı
ev sahıbı aradı son kıranız yatmamıs dedi
kocamı eskı kocamı aramıs
kocam da benı neden arıosun onu arasana demıs benım için
ecede kalan 300 lıra param vardı benım onun ustune ek yapsın ödesın demıs nasıl bır adammıs bu yaaaaa
kiramız yatmıstı ama adam karıstırdı sanırım makbuzu var
ama bir erkek bunu solermı ev sahıbıne kızlar yaaaaalsanaalsanasmile
offf cinlerim tepeme geldı
ev sahıbı aradı son kıranız yatmamıs dedi
kocamı eskı kocamı aramıs
kocam da benı neden arıosun onu arasana demıs benım için
ecede kalan 300 lıra param vardı benım onun ustune ek yapsın ödesın demıs nasıl bır adammıs bu yaaaaa
kiramız yatmıstı ama adam karıstırdı sanırım makbuzu var
ama bir erkek bunu solermı ev sahıbıne kızlar yaaaaalsanaalsanasmile
ececim iyiki kurtulmussun bu insandan..ne bicim bi insanmis yaaa yaptigina baksanaa.insan bi seni arar konusur adama o sekilde soylenirmii
offf sınirden ölüyorum yaaa
ev sahıbı yabancı sonucta evet neden ıona böle bısı soluyor
paramı bu yaaaa
ev sahıbı bıle ayıpladı kızlar
evet cnm kurtulduma ben de cok sevınıom
bu nasıl bi şeydir ya alla allla alla alllaa akannehir akannehir akannehir
insanbirak eski karisi icin bi yabanci icin bile bu sekilde konusmaz..sende ´takama kafana canimm bosver ne hali varsa gorsunn sevgili ailesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?