offf bu hıcbırsey değil o bana neler yaptı
bende gram sevgı kalmadı var ya elıme verseler boğacam onu sinir oluyorum
beş para etmezmıs ben de aşktan gözüm kör olmus ne salakmısım yaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
nerelerdesın bakayım sen aksamları da yoksun
nasılsın cnmm
insan sevince cogu seyi goremiyorr taki kotu gunler yasayana dek neyseki sen cok surmeden bebk felan olmadan gordun ve bosadin zararin neresinden donersen kardir canim.ve inan bana ne insanlar cikar karsina seni cok mutlu edecekkk,,,ama o bu sekilde bi insan oldugu surece hep ayni kalirr
bu aralar pek iyi değilim.yüne de hamd olsun ama.arada yokluyo benim takıntılar
ayyy canım benım yaaaaa
inşallah çıkar
ben sizi çok sevııyorum kızlar yaaa
iyiki buraya üye olmusum valla
keske yuyuze de grsme ımkanımız olsa demii
onlar benı de yokluyor ama Allaha şükür odlukca azaldı
ilaçlara devam tabi
sen ne yaptın son konustugumuzdan berı azaltma oldu mu yıne dozda peki
imkanın oldukca canın ıstemese de kendıne ugras bul
cikar canimm ne iyiler cikarrr sen icini ferah tut yeterki...bende aynen topige bi alistim merakte ediyorum biraz girmesemm hep aile gibi oldukk dertlerimizi herseyimizi paylasiyoruzz..siz yine turkyiedesinizz benim hic birinizle gorusme imkanim yok :)
azaldı dozlar cnm.hafta da 3 gün en düşük dozu yarım alıyorum.alcam bu hafta yani.4 gündü,bileziklerin satıldını öğrendi kaınvalidem demediğini bırakmadı demiştim sana galiba.2 haftadır sanırım ondan ii değlim pek
kizlar esim geldi hepinizi optum gorusuruz daha sonra yemek hazirlicamm :teytey::teytey:
olsun cnm kalpler bır olsun
ben jaıppurla gorusecem ınsallah bir gün:))
o istanbulda ama baya baya konusuoz biz
keske sııznlede olsa fırsat
ne dicem benım anne tarafımda oberhausen de düzgün yazdım mı bılmıom ama hepsı orda burda kımse yokgurbet zor dımı
evet canım konusmustuk
ne siter bu kaynanalar anlama yaa
takma sen kafana yıne de ne olur konussun dursun kendı kendıne sinir olsun,
bana ne dedi biliyomusun"madem hstaydın niye hastalığın geçmeden evlendin.sanki evlenememe engel büyük bir hastalığım varmış gibi.nese ALLAH a sığındım inş geçecek ben bu takıntıları sıkıntıları yencem ONLARI haklı çıkarmıycam.ALLAH'ın izniyle inşş
ay canım benım sölemıstın ya
Allah kendı basına verse de görur o zaman nasıl oldugunu
çok ayıp etmıs
ben cıkmam lazım
aksm denk gelırsek konuuruz olur mu
ben bazen acıom pc yı bıakıom öle cvp veremessem yanlıs anlama tatlım
öpt
Günaydınlar. Kız ece geçmişi okudum da iyi kurtulmuşsun bu utanmaz adam dan insan da biraz haysiyet olur ya terbiyesiz ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?