Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evet canım ben de sevınıyorum
salak herif adama neler söylemıs :)))))

sen nasılsın cnm

çok şükür canım benim iyiyim.
kızlar sizden dua isticem RABBİM kısmet ederse hayırlısıyla ev almayı düşünüyorum bir yerden para gelecek ALLAH rızası için dua etseniz o para sorunsuz bir şekilde gelsin biz de şu yalan dünya da başımızı sokacak bir eve sahip olalım. şimdiden RABBİM sizlerden razı olsun.

tatlım benım Allah gonlunuze göre versin inşallah,kısa zamanda kavusursunuz evinize canım kıracı olmak cok zorr

tatlım benım Allah gonlunuze göre versin inşallah,kısa zamanda kavusursunuz evinize canım kıracı olmak cok zorr

amiin canım çok sağol. evet bitanem gerçekten çok zor benim çok gücüme gidiyor her ay o kirayı vermek. RABBİM hayırlısıyla bütün isteyen herkese nasip etsin mutlu huzurlu oturabileceği ev.

kızlar herkese merhaba bende 2.gebelik planlıyorum ama 80 kiloyum ve bu beni korkutuyor doğuma kadar 100 e dayanmaktan korkuyorum

iyidir fıstık senden naber
evet bende kaç defa denedim ama her denemem başarıszlıkla sonuçlandı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kimse girememiş
iyi valla ne olsun
öğle arası gelse de az uyusam dıye bakıom:)))))

bak bugun bekçilik görevini paylastık senınle bizden baska kımse yok

aynen öyle oldu kız girerler belki birazdan zemuszemus zemuszemus
benimde çok fena uykum var kız bekçi hatunn kafamı koysam giderim kaydirigubbakcemile3

meryem uyuyordur valla
12 de gelir gunaydın derzemuszemus

hadi sende bebek var ben napım bana noluyor
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

şöyle enerjık bır ınsan olamadım hıc iş hayatımda-tatlicadiarzu-

meryem uyuyordur valla
12 de gelir gunaydın derzemuszemus

hadi sende bebek var ben napım bana noluyor
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

şöyle enerjık bır ınsan olamadım hıc iş hayatımda-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben sıpamı doğurduktan sonra ritmik enerjik ve dinamik olcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben sıpamı doğurduktan sonra ritmik enerjik ve dinamik olcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o zaman mecbur oalcan ol da görmeyeyim seni:ecrin_bebek:

guclubacismileguclubacismile

evet aynen mecburiyetten olcem aman bekçi hatun sağlıklı olsun da gerisi problem değil. zemuszemus zemuszemus zemuszemus
yaman napıyor acaba bulgaristan ellerin de

yaman gece mesaj atmıs bana iyiyimiş ne olsun
daha dönmemişler

sağlıklı olsun evet ,şansı açık olsun vefalı hayırlı merhametli bir evlat olsun inşallah

yaman gece mesaj atmıs bana iyiyimiş ne olsun
daha dönmemişler

sağlıklı olsun evet ,şansı açık olsun vefalı hayırlı merhametli bir evlat olsun inşallah

hayırlısıyla kazasız belasız gelsinler inşaALLAH

amiin amiin ecmain inşaALLAH canım. RABBİM herkesin gönlündekini versin.
İş çok ama hiç yapasım yok kız bayanssulusmile bayanssulusmile

hayırlısıyla kazasız belasız gelsinler inşaALLAH

amiin amiin ecmain inşaALLAH canım. RABBİM herkesin gönlündekini versin.
İş çok ama hiç yapasım yok kız bayanssulusmile bayanssulusmile

aman benım de hiç işim yok
öle aylak aylak oturuyorum

yap sen de yavas yavas bırıkmesın

amin cnm

en iyisi biriktirmemek. seni bekçilik kaderinle başbaşa bırakıyorum canım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni vakit buldukça gelmeye çalışırım. kendine iyi bak görüşürüz. :a015: :a015: :a015: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…