Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evet evet biriktirme

ben de azıcık oyun oynayayım barikaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

slm kızlar nasılsınız topik nihayet eski haline dönmüş ne güzel dün hiç giremedim topiğe eee ne var ne yok hava çok sıcak istanbulda durulmuyor valla çok bunalıyorum yaman şimdi tatilde keyif sürüyordur bizim yerimizede keyif yapsın inşallah döndüğünde hamişhaberini alırız..
neyse görüşmek üzere tek başına konuşmakta pek iyi olmuyormirmirmirmir

meryem uyuyordur valla
12 de gelir gunaydın derzemuszemus

hadi sende bebek var ben napım bana noluyor
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

şöyle enerjık bır ınsan olamadım hıc iş hayatımda-tatlicadiarzu-

Gùnaydin hatunlar ececim pcmiz bozuldu topige giremedim kac gùndùr halada bozuk tel.girdim oda iyi olmuyor.dùn doktor kontrolum var 2 haftasi daha var heran dogabilir sonra dedi.bugùn hava burda serin bundan dolayi dip bucak temizlik yapicam öpùyorum arkadaslar.girebilirsem görùsùrùz

bat meryem hosgeldınızzzzzz

Allah yardımcınız olsun valla sıcakta hamılelık ıyıce zor olur

ayyy ne tatlı hadi bakalım hayırlısı cnm

dün site çok kötüydü kimse girememiş

sen nasılsın

dün site çok kötüydü kimse girememiş

sen nasılsın

evet çok kötüydü ben bi ara girdim hatta yorum bile yaptım ama silinmiş neyse
ben nasılmıyım sıcaklar beni mahvediyor ece ya hergün banyo yapıyorum banamısın demiyor bayılacakmışım gibi hissediyorum kendimi bide haftalar geçtikçe kızımın tekmeleri
iyice kuvvetlendi hiç yerinde durmuyor bazen axı veriyor ama yinede mutluyum yeterki tekme atsın sen nasılsın yeni arabanla mutlumusun geziyomusun bari bide şey sorucakrım hep unutuyorum bursanın neresinde oturuyorsun sen..:CüvCüv:

ya evet cnm sorma sıcaklar etkisini az hissettirsin inşallah size,Allah yardımcınız olsun cnm.Bebek baya buydu hareketlendı desene ,heyecan verici olmalı hareketlerını hıssetmek.
Arabamla mutluyum ,eski kocamdan daha çok işe yarıyorkaydirigubbakcemile3

yok cnm ya çok gezmıyorum ben öyle gezmeyı cok seen biri diilim zaten,işte işe gidip gelıom arada annemle cıkıoz o kadar,,

ben geldim bu perşembe cuma izinde olma işini baya sevdim.:lepi:
bol bol bebek çalışması yaptım....
Bu ay bence baya şansım var...

İlk defa yumurtlama günlerimi kaçırmadım...:jeyyar:

Herkezeeeeeeeeeee merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt

hım şansa bak neden sıkıldın rahatsız eden birimi var yoksa ...

yok canım hep aynı şeyler baydı benıııı
birdaha gelırsen haber ver buralara
kızlar bat bursaya gelmıs birde bizim evin önünden gecmıs yaaaa

hadı bakalım hayırlısı canım

nerelerdesin sen dkupcu ya bi ceee diyip kaçıyorsun hadi bakalım inş bu ay tuttursun hayırlısı olsun..

yok canım hep aynı şeyler baydı benıııı
birdaha gelırsen haber ver buralara
kızlar bat bursaya gelmıs birde bizim evin önünden gecmıs yaaaa

anladım canım bende bazen sıkılıyorum facebookta en çok resim bakmayı seviyorum o kadar tamam seneye gelirsek haber veririm kızımıda görmüş olursun..

tamam canım inşallah

slm kizlar nasilsiniz topikte kimsecikler yok o yuzden benimde giresim gelmiyor bu aralarr..bebegimin son hazirliklarinida tamamladik allahin izniylee gun sayiyoruz artik.dun arkadasim dogurdu kizimizda dogdu 3 hafta erken geldi tek benim oglusum kaldi insallah bizim daha varr.....neyseee kendinize iyi bakinn optum hepiniziii

selam canım Allah analı babalı buyutsun
sen nasılsın
senın de az kaldı ıyısın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…