selam canım Allah analı babalı buyutsun
sen nasılsın
senın de az kaldı ıyısın dımı
tesekur ederim canim.ben iyi sayilirim son zamanlarim hersey biraz daha zoraldi.cok baski yapiyor artik dogru duzgun oturamiyorum belim cok agriyor...uzatmalari oynuyoruz ogluslaa heran dogacak gibi bi hiis var icimde,,kizlar bende kimse girmedigi icin girmek istemiyorum yaa
MERYEMCİM KENDİNE ÇOK DİKKAT ET ARKADAŞIMLA SENİNLE AYNI DURUMDA ODA UZATMALARI OYNUYO ONUN BİDE TANSİYON SORUNU VAR GEÇEN HAFTA HASTANEDE YATMIŞTI ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP EYLESİN İKİNİZEDE VE TÜM HAMİLELERE..
tesekur ederim canim.ben iyi sayilirim son zamanlarim hersey biraz daha zoraldi.cok baski yapiyor artik dogru duzgun oturamiyorum belim cok agriyor...uzatmalari oynuyoruz ogluslaa heran dogacak gibi bi hiis var icimde,,kizlar bende kimse girmedigi icin girmek istemiyorum yaa
ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tam 12 günlük tatilin ardından nasılınız
neler yaptınız yeni hamiş varmı
benim regl günüm ağrım var ama bakalım gelicekmiii
ohhhh yarasın tatilin cnm...
ne olsun herkez bıraktığın yerde iş güç ev .....:lepi:
inşallah gelmez rgl..... gelir bebişşşşş
ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tam 12 günlük tatilin ardından nasılınız
neler yaptınız yeni hamiş varmı
benim regl günüm ağrım var ama bakalım gelicekmiii
tamam canim ederimm valla simdi cok iiyii zamaninn cok zor son ayy diyolardi inanmiyordum ne farki olcak diyordum ama oyle olmuyorr allah hepimizin yardimcisi olsun ama bidaha hamile kalirsam ozellikle kisa denk getircem cok zor ya sicaklarla bogusmakk uykuu uyuyamuyorum
Hu huuuu nerdesiniz ayolll
hosgeldin yaman ne cabuk gecti 12 gun daha dun gitmissin gibi geldi bana.eeee nasildi tatil eglendinmi bayaa..sen yokken bizde buralarda oyle takildik kimseler gelip gitmedi topigee gerci hala oyle bi canlilik yok...hannnemde yok bu aralar nasil acaba onuda merak ediyorumm
evt çabuk geçti cnm hakkaten
şükür iyi geçti bi sorun yok
ece nerde diğer kızlar nerde hiç kimsede ses yok
bu arada regl belirtisi başladı sanırım bu ay tutmadı bidahakine artık
baaattt cnm iyiydi herşey çok şükür bende çok özledim topiğimizii ama kimse yok baksanaa
yamannnn geldin miiiii:1hug:
Hoşgeldınnn
bekle bakalım hemen umudnu yıtırmeee
evt çabuk geçti cnm hakkaten
şükür iyi geçti bi sorun yok
ece nerde diğer kızlar nerde hiç kimsede ses yok
bu arada regl belirtisi başladı sanırım bu ay tutmadı bidahakine artık
baaattt cnm iyiydi herşey çok şükür bende çok özledim topiğimizii ama kimse yok baksanaa
iyi canim sevindim iyi gecmesinee...insallah bidahaki ay olur canimm allah ne zaman hayirliysa ozaman nasip etsin bebisinizii
kısmet cnm ya rabbim çok bekletmesin inş
sen nasılsın asıl son günler dimi
rabbim hayırlısıyla kurtarsın
bu ara şey sorcam hangi günler ne sıklıkla çalışmak lazım yada kafama göremi çalışalım,
ateş ölçme yönteminimi kullansak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?