geldim cnm geldiimm ee napıyon bakalım ben yokken neler yaptın
walla hafif pembe bi akıntı gelmeye başladı tamda günü bence gelicek regl napalım kısmet artık
evet canim benim son zamanalr artik iyiyim allaha bin sukur...valla ben cok denemedigim icin simdi ne soylesem yalan olur daha oncede soyledim ben sansa birakmamk icin ovilasyon testi kullanmistim yumurtlama gunumde tek iliskiyle hamile kalmistim.ovilasyon testi yapmasanda kendinde bazi degisiklikler oluyor bende kasik agrisi oluyordu yumurtlama gunumde 30 gun suyordu ziklusum 15.gunu yumurtlama gunumdu ama bu her ay degisiyor
günaydıııınnn
günaydın kızz ece nerdesin sen bakiimm
anladım cnm
her hakın farklıdır sonuçta kısmet bakalım
rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
doğumu nasıl düşünüyosun umarım normal olur en iyisi bu çünki
bizide haberdar et emi cnm
yaman hoşgeldinnnnnnn kızzzzz nasılsın
yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzelleri anlat sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
eceezgi alıntı:
Buralardayım cnm acayip yogun
anlatsana nasıl gecti
meryem64 alıntı:
Haklisin canim evet ben normal dogum dusunuyorum kismet olursaki zaten burada mecburu bi durum olmadigi surece sezeryan yapmiyolar yani turkiyedeki gibi istege bagli degil yani artik hayirlisi olsun rabbim yardim etsin
aaa ben yogunum bi selam vereyım dedim ama baktım yıne kımseler yok
saliha sen nerelerdeydın kız
kaç gündr yoktun
meryem sen nasılsın bebiş nasıl
bat sen nasılsın bursalı arkadasım benım:))))
kaç gündr yoktun
kaç gündr yoktun
merhaba ece valla bugün iyi değilim tansiyonum yükseldikafamı tutamıyorum şimdi biraz daha iyiyim ama canım bursalı değilim ama senin için olurum ben sivaslıyım ama bursada
eşimin halasının evi var kumlada oraya gidiyoruz yazları benim 3.gidişim ilk kez tatile çıktım bekarken hiç tatil nedir bilmiyordum evlendim balayına bursaya gittik her yazda gidiyoruz öyle işte ne yazdım ama dimi uzun uzun..sempatiksalakcinni
iyiyim canimm bebisimde iyi teyzesii son zamanalri artik karnimda ikimizde tadini cikartiyoruz cok merak ediyorum benimkisi nasil bisey olucak tek ben kaldim arkadaslar dogurdu tek tek..bu aralar pek giremiyorumm islerim oluyor dogumla ilgili bide allah nasip ederse araba alicaz onunlada ugrasiyoruz dua edin kizlar insallah alabiliriz insanlara muhtac olmak cok zor :teselli::teselli:
ah ece sorma bende acile gittim geçen akşam karnım çok fena sancılanıyordu çok şükür bebişte bir şey yoktu ama yine de sancım devam ediyordu. Anneme anlattım çocuk kasıklarına inmiştir dedi ayaklarımı kaldırıp yattım biraz ağrısı öyle geçti halen ara ara ağrım oluyor. Nazara geldim nazaraakannehir akannehir akannehir
bende gelip bakıyorum kimse yok yazmdan tekrar gidiyorum.
bu arada günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?