Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

geldim cnm geldiimm ee napıyon bakalım ben yokken neler yaptın
walla hafif pembe bi akıntı gelmeye başladı tamda günü bence gelicek regl napalım kısmet artık

napım canım aynı ben bılduıgın gbı

hayırlısı olsın bekleyelım bakalım ne olcak

anladım cnm
her hakın farklıdır sonuçta kısmet bakalım
rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
doğumu nasıl düşünüyosun umarım normal olur en iyisi bu çünki
bizide haberdar et emi cnm

yaman hoşgeldinnnnnnn kızzzzz nasılsın
yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzelleri anlat sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

anladım cnm
her hakın farklıdır sonuçta kısmet bakalım
rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
doğumu nasıl düşünüyosun umarım normal olur en iyisi bu çünki
bizide haberdar et emi cnm

haklisin canim evet ben normal dogum dusunuyorum kismet olursaki zaten burada mecburu bi durum olmadigi surece sezeryan yapmiyolar yani turkiyedeki gibi istege bagli degil yani artik hayirlisi olsun rabbim yardim etsin

yaman hoşgeldinnnnnnn kızzzzz nasılsın
yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzelleri anlat sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hoşbulduk cicim
herşey çok güzel geçti tek sorun pasaportumda sorun çıktı halledemedim bıraktım yarıda
bu arada regl günüm benimde bakalım gelicekmi hafif belirti var gibi

eceezgi alıntı:

Buralardayım cnm acayip yogun
anlatsana nasıl gecti

kıyamam ya nerden çıktı bu yoğunlukk

meryem64 alıntı:

Haklisin canim evet ben normal dogum dusunuyorum kismet olursaki zaten burada mecburu bi durum olmadigi surece sezeryan yapmiyolar yani turkiyedeki gibi istege bagli degil yani artik hayirlisi olsun rabbim yardim etsin

rabbim hayırlısıyla kurtarsın cnm ya

aaa ben yogunum bi selam vereyım dedim ama baktım yıne kımseler yok

saliha sen nerelerdeydın kız
kaç gündr yoktun
meryem sen nasılsın bebiş nasıl
bat sen nasılsın bursalı arkadasım benım:))))

kaç gündr yoktun

merhaba ece valla bugün iyi değilim tansiyonum yükseldikafamı tutamıyorum şimdi biraz daha iyiyim ama canım bursalı değilim ama senin için olurum ben sivaslıyım ama bursada
eşimin halasının evi var kumlada oraya gidiyoruz yazları benim 3.gidişim ilk kez tatile çıktım bekarken hiç tatil nedir bilmiyordum evlendim balayına bursaya gittik her yazda gidiyoruz öyle işte ne yazdım ama dimi uzun uzun..sempatiksalakcinni

kaç gündr yoktun

iyiyim canimm bebisimde iyi teyzesii son zamanalri artik karnimda ikimizde tadini cikartiyoruz cok merak ediyorum benimkisi nasil bisey olucak tek ben kaldim arkadaslar dogurdu tek tek..bu aralar pek giremiyorumm islerim oluyor dogumla ilgili bide allah nasip ederse araba alicaz onunlada ugrasiyoruz dua edin kizlar insallah alabiliriz insanlara muhtac olmak cok zor :teselli::teselli:

kaç gündr yoktun

ah ece sorma bende acile gittim geçen akşam karnım çok fena sancılanıyordu çok şükür bebişte bir şey yoktu ama yine de sancım devam ediyordu. Anneme anlattım çocuk kasıklarına inmiştir dedi ayaklarımı kaldırıp yattım biraz ağrısı öyle geçti halen ara ara ağrım oluyor. Nazara geldim nazaraakannehir akannehir akannehir

bende gelip bakıyorum kimse yok yazmdan tekrar gidiyorum.

bu arada günaydın herkese

canım benım gecmıs olsun bugun nasılsın

kız biliyorum bursalı olmadıgını senınle mesajlastık ya :) çok yakına gelmıssın dıye
o bakımdan espiri olsun dıe dedimm:)

Et et merak yakında kavusacaksın nasılsa merak etmenın bıle keyfını cıkart.
Allahım sana da kolay doğum nasıp eder ıns cabucak atlatırsın canım
Araba konusuna gelınce evet ınsanlara muhtac olmak zor,Rabbım gonlunuze gore size de versin inaşşah cnm

yaaa geçmiş olsun cnm benım

kız madem gelıon yazsana ıkı kelıme
herkes sen gbi bakıp cıkarsa o zaman bomboş kalır kiiii

kendıne dıkkat et bebege de
öyle cok ıyıyım falan deme ,iyiyim de sadece iyi oldugunda herkes masallah demeyebılır

Günaydın herkeseee
Hayırlı cumalarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…