Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok şükür biraz daha iyiyim canım

kaç gün yoksun kız nereye gidicen zemuszemus zemuszemus

aman bı yere gtmıcem annemlerle ankaraya gidecem:))

bir hafta yokum

ama asıl ıznım agustos ayında 3 haftazemuszemus

aman bı yere gtmıcem annemlerle ankaraya gidecem:))

bir hafta yokum

ama asıl ıznım agustos ayında 3 haftazemuszemus

ohhh gezin anne kız ne güzel. değişiklik insanı kendine getiriyo zemuszemus zemuszemus ah ah benim iznimde 21 gündü ama 1 haftayı zorla aldım bu patronları ALLAH bildiği gibi etsin zemuszemus zemuszemus

ohhh gezin anne kız ne güzel. değişiklik insanı kendine getiriyo zemuszemus zemuszemus ah ah benim iznimde 21 gündü ama 1 haftayı zorla aldım bu patronları ALLAH bildiği gibi etsin zemuszemus zemuszemus

valla annemler ordan baska yere gececek ben kuzenımde kalıcam:)
ne dicektım ben de 7 sene oldu calısalı burda sadece 1 hafta anca alabıldım evlendıgımde bıle
boşanırken hiç almadımkaydirigubbakcemile3

bu sene fabrıka bakıma gırecek o yuzden 3 hafta daha ızın verecekler yoksa vermezlerrr

oh ne güzel 7 yılın acısını çıkar :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Günaydın kızlarr
salihacım geçmiş olsun cnm dikkat et knd hergün dua oku
ececim demek tatile gidiyorsun ne güzel
allah hayırlı güzel tatil geçirmek nasip etsin arada gel kk yaa
bu arada kızlar az önce wc de regl başladı kırmızı renkte hemde bu ay tutmadı anlayacağınız kısmet bidahaki aylara artık
regl bitince nasıl bir yol izlemem gerekli hangi günler çalışalım birde şu gün aşırı lafından bişey anlamıyorum ben

SÜPER WALLA kaydirigubbakcemile2 GEZ TOZ ACISINI ÇIKAR GİDEMEDİĞİN GÜNLERİN :lepi: hihoyyyt

çok sağol canım ALLAH razı olsun.
HAkkında hayırlısı olsun ilk ay zaten stres yapma kendine sakın. Rahat ol ilk deneme de olacak diye bir şey yok canım.
İnternette yumurtlama günlerini hesapla canım o tarihlerde sıkı çalışın zemuszemus zemuszemus
gün aşırı benim bildiğim kadarıyla birgün ilişkiye gir ikinci gün ara ver. Yine de daha bilgili arkdaşlar cevap verecektir canım. RABBİM çok bekletmeden nasiip eder inşaALLAH olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

HAYIRLISI CNM HAKKATEN
ZATEN İLK AYDAN BEKLEMİYORDUM DOĞRUSU
ŞİMDİ BİTİNCE BAŞLARIM GENE ÇALIŞMAYA RABBİM KİMSEYİ ÇOK BEKLETMESİN BENİDE :CüvCüv:

Günaydın canım
Olsun ilk ay cok zor bir ihtimal zaten artık önümüzdeki ay denersin canıım herseyın hayırlısı

HAYIRLISI CNM HAKKATEN
ZATEN İLK AYDAN BEKLEMİYORDUM DOĞRUSU
ŞİMDİ BİTİNCE BAŞLARIM GENE ÇALIŞMAYA RABBİM KİMSEYİ ÇOK BEKLETMESİN BENİDE :CüvCüv:

Allah gönlüne göre versin canım
Bu ay daha sıkı çalışın :)) salıha gıcık oluyor bu lafa ama ne diyeyim:)))-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız yine kimse yok topikte SALİHA'dan başka naber saliha geçmiş olsun belki idrar yolunda iltihap vardır bende ilk üçüncü ayımda çok sancılar çektim biliyosun doğum sancısı gibikabus dolu günlerdi çok dikkat et kendine..
YAMANCIM üzülme bi dahaki aya inşallah gelir meleğin gün aşırı ilişki şöyle oluyor canım bir gün arayla bugün oldu mesela yarın olmasın öbürgün tekrar olsun öyle umarım aydınlatabilmişidir...
ECECİM çok sağol bugün biraz daha iyiyim ama sıcaklar gitmedikçe kendime gelemicem onu anladım evden dışarı çıkmaya korkuyorum bişey olur diye çok zormuş ya yazın hamilelik bi daha doğurursam kışa denk getireceğim ALLAH nasip ederse bursa olayına gelince canım kusuruma bakma ben o kadar unutkan oldumki konuştuğumuzu unutmuşum iyice balık hafızalı oldum ne olacak bu halim bilmiyorum hakkımda hayırlısı inş bigün kendimide bi yerde unutmamkaydirigubbakcemile3
MERYEMCİM sayılı gün çabuk geçer derler inş o gün çabuk gelirde alırsın kucağına oğluşunu kavuşursunuz bian önce ALLAH hayırlı kolay doğum nasip etsin sana ve tüm hamilelere sonrada bana bu arada arabanız şimdiden hayırlı olsun çocuk olunca arabada şart oluyo dediğin gibi kimseye muhtaç kalmamak en iyisi başkalarından meted umacağına kendi arabanla gidersin heryere öyle değilmi iyi günlerde kullanın inşallah..

bu arada yeni gelen arkadaşımız BIDIŞŞ hoşgeldin topiğimize ..

ya HANNEM NERELERDE hiç gözükmüyo merak ediyorum onu ..

HERKESİN CUMASI MÜBAREK OLSUN....

seninde cuman mubarek olsun
canim benim insallah seninde hersey iyi bi sekilde gider sonuna kadar rabbim hepimizi kurtarsinn..bakalim nezaman gelicekler..artik gelmesini cok istiyorumm.
hannemi bende merak ediyorum insallah onunda hersey yolundadir canim...

kizlar ben az hamur isi yapicam bi tanidiklar turkiyeye gidiyolar onlara yol icin.bu aralar cok giremiyorum cunki pc basinda yani sandalyede oturdugumda ayaklarim sisiyorr ara ara girmeye calisicam kendinize iyi bakin

seninde mubarek olsun cuman
anladım ozaman regl bitince bi dolu bi boş yapacağız napalım.bide ateş ölçme yöntemini kullanayım diyorum ben.hele bi bitsinde kısmet bakalım.hava hakkaten çok boğucu allah yrd etsin sabah yada akşam serinliğinde çık sadece

hannemi bende merak ediyorum ya inşallah iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…