Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlar epeydir uğrayamıyorum nasılsınız ben uzun bir tatilin ardından malesef yine istanbuldayım fakat bu sefer canımda can taşıdım valiz yerine yani çok şükür hamileyim ama çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum hep uyuyasım geliyor yastık gördüğümde bile gözlerim kapanıyo birde sıcaktan öyle çok bunaldım ki hiç bişey beni serinletmiyo neyse inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır tez zamanda ama kızlar benden size tavsiye şu sıcaklar geçsin öyle hamiş kalın

tebrikler özlem darısı inşallah bizlere olur. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat verir sizlere inşallah. alkisalkisalkisa.s.

ay ayyyyyy hayırlı olsun demek sende hamilesn ayağını sürü kızz
ne kadar oldu neler yapıyosun anlat bakalımm

hosbulduk tatlım amın ınsallah tez zamanda kavusturur rabbım:CüvCüv:

AMİNNNN CNM

BİLİYOMUSUN REGL GÜNÜM 23 AĞUSTOS
AYIN 24 Ü İSE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ BELKİ 2. YIL HEDİYEMİZ OLUR EBBEĞİMİZ KISMET TABİİ.EĞER VARSA HSİYE OLARAK TESTİ VERİCEM EŞİME. aklinialirimsmile
ÇİN TAKVİMİNDEDE KIZ GÖRÜNÜYO VARSA hihoyyyt
VE DOĞUM NİSANA GELİYO KISMET TABİ DEE BAKALIM GÖRECEĞİZ NELER OLACAK.BUGÜNLERDE TEST ALMAYI PLANLIYODUM İÇİMDEN 24 DE YAPMAK İÇİN EVDE HAZIRDA BEKLESİN DİYE AMA İŞ ARKADAŞIM GETİRMİŞ BANA EVİNDE VARMIŞ ŞAŞIRDIM ÇOK . İÇMİ OKUDU SANKİ..:Saruboceq:
İNŞ ÇOK BEKLETMEZ BİİZ BEBEKLERİMİZ HAYIRLI ZAMANDA GELİVERİRLER :CüvCüv:

Bat nasılsın cnm

biraz moralim bozuk yaman ya kızım dünden beri fazla oynamıyo oynuyoda tekmelri sert değil çok hafif dün ömrümden ömür gitti eğer bugünde aynısı olsaydı doktora gidecektim ama sabah baya attı çok kuvvetli olmasada ağladım sabah o kadar korktumki şmidiyine durdu tekmeleri acaba normalmi bilemiyorumki..

Merhaba arkadaşlar bende forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bende 9 aylık evliyim ve eşimle bebek istiyoruz artık geçen ay başladık çalışmalara ama olmadı bakalım bu ay ne olacak Rabbim hayırlı zamanda herkese versin inşallah.

bat canim telaslanma normal bisey hareketlerinin sert olmamasi sonucta hareket ediyor herzaman ayni ritimde olucak diye bisey yok pozisyoununa gore degisir canim benim telas yapma sen morelini yuksek tut bebisin senin psikolojindende etkilenmis olabilir,,,uzme kendinii optum canim

selam kızlar nasılsınız özledim sizleri,,,benim bu bebiş çok yoruyor beni şimdide diş çıkartıyormuşuz doktor söyledi işte onun huysuzluğu var vakit bulamıyorum nete girmeye herkes iyidir umarım
MERYEM canım doğuma az kalmış normal mi sezeryan mı olcak cinsiyeti nedir ben çok uzak kaldım hiçbirşeyden haberim yok,,,
BAT canımcım hiç korkma benimde öyle olurdu sen birşeye moralini bozduysan bebek de senin psikolojinden etkilenmiştir,,birde her zaman öyle kıpır kıpır olmuyorlarmeryeminde dediği gibi duruş pozisyonundan kaynaklanıyordur,,sen hemen tatlı birşeyler ye sonra soluna yat dinlen bekle o zaman kıpır kıpır olacak dene bence,,,,,

yaman sende çalışmalara başlamıisın umarım tutar biran önce bu arada jaya geliyor mu hiç ne yapmış bebişi nasıl acaba

aramıza hoşgeldin lady-sera inşallah bu ay kavuşursun meleğine rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah..

meryemcim dün baya korktum anlatamam yani sonra doktorumu aradım anlattım durumu oda hastaneye gelmemi fakat kendisinin olmayacağını mesaisinin bittiğini söyledi nöbetçi doktorun bakacağınıntsye bağlamasını istedi sonra kendisine bilgi vereceğini söyledi hemen gittik doktora anlattım şikayetimi ultrasonla bakalım dedi çok şükür bebeğim iyiydi birde sedyeye yattım kızım bir tekmeler Atmaya başladıki sorma beni yalancı çıkarır gibi kızımın doktor göresi varmış galiba onu anladım ama hastaneden çıktıktan sonra yine haraketsizleşti neyse kafama takmamaya çalışıyorum sonuçta bebeğim iyi sağol güzel dileklerin için seninde az kaldı doğum esnasında benide unutma olurmu dualarında...

canım nerelerdesin ya bizde seni çok özledik demek oğluşun diş çıkarıyor inşallah çok acı çekmeden tamamlar diş çıkarmayı herkes iyi topikte yaman çalışmalara başladı sonunda ilk ay tutmadı bu ay tutar inş jayadan hiç haber yok ya onuda çok merak ediyoruz hannemin kızlarının sağlık problemleri var ama biz sağlıklı doğacaklarına canı gönülden inanıyoruz sende dua et olurmu olgayda kayboldu ben dün biraz korkular yaşadım kızım beni çok korkuttu ama çok şükür bişey yok iyi durumu doktora gittik bi problem yokmuş işte böyle canım arada boşluk yakalarsan uğra topiğe olurmu özletme kendini...opuyorumnanaktan

cnm ya üzülme stres yapma hemen normaldir sanırım böyle olması çevrendekilere sor bakalım bide onlarda yaşamışmı böyle şeyler.ama rabbim acısını göstermesin sen içini ferah tut emi

bizimde 2. ayımız cicim inşallah tutar bu ay hayırlı zamanda gelsinler inşallah

umutluyuz yaman sende çalışmalara başlamıisın umarım tutar biran önce bu arada jaya geliyor mu hiç ne yapmış bebişi nasıl acaba

hg cnm yerim ben senin kuzunun dişlerini allah kolaylık versin. bizim bu 2. aymız hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz

herkese iyi haftalar huzurlu mutlu güzel süprizler yaşayacağı günler dilerimm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…