Battttt iyiz cnm sen nasılsın kızın nasılll
Ece cvnm nerdesin sen yaa gelmez oldun küstünmü bizee
hannneeeeemmm hg cnm nasılsın
iyiyim yamancım kızımda iyi cuma günü beni çok korkuttu cumartesi acile gittim
çok şükür bi problem yok kızım yakışıklı doktoru görünce ard arda sıraladı tekmelerini annesini yalancı çıkarır gibi..
HANNEM canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo hamişlik sıcaklarda..
BATTTTTTTTTTTTT yanıyrum canım ya sen neler yaıposun.gece 3-4 kez kalkıyorum uykular biter oldu sankim
ayaklarım bayağı şişti ellerimde de var ama ayaklar daha fazla.göbeğim acayip gergin bazen acı veriyor bana.sağlık ocağında psikolojik dediler.bakalım yarın dr a gitmeye niyetlendim.ama dr a diyeceğim ki sadece pozisyonları hakkında bilgi verin ayrıntıya girmeyelim bakalım ne diyecek öle işte...
sen napıyon ne kadar olmuştu seninki.
[/url[/IMG]
boşver 1 hafta geriyi felan ya sen bakma onlara.orası kapalı bir kutu ALLAHTAN başka kimse bilemez.eskilerden kimbilir kaç ay geriden gelenler vardı bilmeden doğuma gittiler ve yaşıyolar şuan yaşıyoruz.
arkadaşım anlattı.arkadaşı memur olarak atanmış.sağlık kontolünde öğrenmiş ki omurga kemiklerinde eksiklik var 30 yaşında bir bayan.düşünebiliormusun omurga iç organları koruyan kemikler şimdiki dr olsa hemen alalım derlerdi onlar bunu bilmeden dünyay geldiler ve RABBİM 30 yaşına kadar eksikliğini göstermedi.inşallah RABBİMİN izniyle benim kızlarımda eksikliğini hissetmezler yaşamazlar bileee....
bide beni düşün bat.1 hafta için asla stres sıkıntı yapma nedirki 1 hafta.ben kaç hafta kaç ay gerideyim biliyormusun ama ben içinde olduğum ayaı söylüyorum gelişimlerini dğil ne yapabilirimki....
resim konusuna gelince sadece göbeği nasıl zumladın
Hannem çok haklısın cnm rabbim görüyo bite meleklerimizi
sağlıklı bahtı açık olsunlar inşallah rabbim acılarını göstermesin
sende resim eklesene çok merak ediyorum senii
Battt mşlh göbüşne iyice sivrilmeye başlamış walla
BATCİĞİM sizin için yakından çekeyim dedim bilg aktarırken pil bitti eklerim bend inşallah.senink kadar belki biraz daha azıcık fazla a diyeyim:)
canım benim evet eskilerde ne bi ultrason nede hastalıkları teşhis edecek bi cihaz varmış rabbimin mucizeleri bunlar inanıyorum ki senin prenseslerinde rabbimin mucizesiyle dünyaya gelecekler içinde bulunduğun sıkıntıyı çok iyi anlıyorum benim hafta geriliği senninkinin yanında hiç kalır kafama takmıyorum sağlıklı olsunlarda bütün dileğim bu senin içinde hep dua ediyorum rabbim sağlıklı sıhhatli sapasağlam evlatları kucağına almak nasip etsin...
canım sadece göbeğimin resmini çekiyorum sende öyle yap tlf göbeğine yakın tutki göbüşünü net görelim..
Rabbim hepimiizn dualarını kabul etsin
bat hannem ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar
ALLAH RAZI olsun canım benim zaten bu kadar edilen duay rağmen sonuç umduumuzdan farklı olursa demekki hayırlısı buymuş demeken başka bişi gelmez.hiç tanımadığım insanlardan bile dualar alıyorum RABBİMİN izniyle DUA BEBKLERİ OLACAKLAR İNŞALLAH...
ama çok zor çooook.beklemedeyiz hiç bir şeyi belli değil.RABBİME TESLİMİZ O ndan gelecek hayrır bekliyoruz.
hiç kıyafet almadım biliyormusun sadece erken doğum riskine karşı birer tane hastahane çıkışı aldım.onları koydum çantaya.isimlerini soruyolar daha karar vermedik diyorum.yatak falan hiçbirşey almadık.bilemiyoruz ne göstercek RABBİM bize...
yeterki sağlıklı sıhhatli hayırlı lsunlarda bir günde alırız inşallah.hiç önemli deil.olmadı benim yanımda yatarlarrrrrrrrrr:)
RABBBBBBBBBBBBBİMMMMMMMMMMMMMMM sana sığındım senden dilerim sana güvendim.sana teslim ediyorum bebişlerimi çünkü sen kendine emanet edilenlere en güzel şekilde bakansın.EN EMİNSİN...MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİSİN MERHAMET ET YA RABBBBBBBB.YA RABBBBBBBBBBBBB...
içimden gelenleri yazdım:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?