selam kızlar nasılsınız? bat o ne güzel göbiş öle maşallah allah nazarlardan saklasın hepimiz şişeriz öle inşallah :) benim son regl tarihim 22 temmuz 28 temmuzda çalışmalara başladık 2-7 ağustos arası yumurtlama zamanımdı o günleri de es geçmedik muhtemel regl tarihim 22-23 ağustos daha 2 haftam var ama karnımda bazen sancı hissediorm bilhassa sağ yumurtalığımda kasığıma kısa süreli bıçak saplanması gibi bi sancı girip çıkıo bu aralar bi de belim ağrıo hamiş olma şansım var mı acaba ya ufffff
BATTTTTTTTTT sağol tatlım inşallah dediğin gibi olur dediğin gibiyimdir.sizi çok seviyorum batttttttt yamannnnnnnnnn canlarım öpüyorum ALLAH gönlünüze göre versin inşallahhhh
kız ne evi süpürmesiiiii iş yapabiliyonmu hala sen BATTTT.ben eşime yapırıyom valla çok zorlanıyorum ne yapayım
bende kaçtım ALLAHA EMANETSİNİZ....
selam kızlar nasılsınız? Bat o ne güzel göbiş öle maşallah allah nazarlardan saklasın hepimiz şişeriz öle inşallah :) benim son regl tarihim 22 temmuz 28 temmuzda çalışmalara başladık 2-7 ağustos arası yumurtlama zamanımdı o günleri de es geçmedik muhtemel regl tarihim 22-23 ağustos daha 2 haftam var ama karnımda bazen sancı hissediorm bilhassa sağ yumurtalığımda kasığıma kısa süreli bıçak saplanması gibi bi sancı girip çıkıo bu aralar bi de belim ağrıo hamiş olma şansım var mı acaba ya ufffff
aynı tarihlerde regl olmuşuz cnm
benmde 23 temmuzda gelmişti
umarım vardır ikimizdede
yanlız aynı şeyleri bende yaşıyorum ama psikolojil olabileceği için üzerinde durmuyorum
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza allah gönlünüze göre versin..
bende aynı durumu yaşıyorum psikoloji olabilirmi bilmiyorum... ya inş hamileyimdir:)eyvahedigeldismile
bende aynı durumu yaşıyorum psikoloji olabilirmi bilmiyorum... ya inş hamileyimdir:)eyvahedigeldismile
saliha nbr kız hiç karşılamıyoruz...
evet canım karşılaşamıyoruz. çok şükrü canım benim iyiyim. sen nasılsın pıtırcık kızın korkutmuş seni şimdiden tedirgin ediyolar bizi.
benim kızda maşaALLAH 2 günden beri hiç durmuyo sürekli tekme atıyo delikafadulden
evet sorma saliha ya hemde çok korkuttu ömrümden ömür götürdü valla ALLAH'a şükür şimdi haraketlendi yine hatta bazı tekmeleri canımı yakıyor ama olsun yeterki atsında varsın canım acısın sen ne zaman hissetmeye başladın net olarak tekmelerini kızının...
18 yada 19 hafta da olması lazım canım. çok farklı duygu :)
kızlar ben geldımmm of anca soluklandım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?