Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar çıktınızmı ya neyse bende çıkayımda bi evi süpüreyim hiç iş yapasım yok ama kaç gündür
süpürmüyorum sonra görüşürüz...

selam kızlar nasılsınız? bat o ne güzel göbiş öle maşallah allah nazarlardan saklasın hepimiz şişeriz öle inşallah :) benim son regl tarihim 22 temmuz 28 temmuzda çalışmalara başladık 2-7 ağustos arası yumurtlama zamanımdı o günleri de es geçmedik muhtemel regl tarihim 22-23 ağustos daha 2 haftam var ama karnımda bazen sancı hissediorm bilhassa sağ yumurtalığımda kasığıma kısa süreli bıçak saplanması gibi bi sancı girip çıkıo bu aralar bi de belim ağrıo hamiş olma şansım var mı acaba ya ufffff

BATTTTTTTTTT sağol tatlım inşallah dediğin gibi olur dediğin gibiyimdir.sizi çok seviyorum batttttttt yamannnnnnnnnn canlarım öpüyorum ALLAH gönlünüze göre versin inşallahhhh

kız ne evi süpürmesiiiii iş yapabiliyonmu hala sen BATTTT.ben eşime yapırıyom valla çok zorlanıyorum ne yapayım

bende kaçtım ALLAHA EMANETSİNİZ....

sağol istanbluecim inşallah sende hamiş kalır büyütürsün böyle göbüşünü belirtilerin hamilelik belirtiside olabilir regl belirtiside sen daha iyi bilirsin regl dönemine yakın bu gibi şikayetlerin oluyomuydu...

BATTTTTTTTTT sağol tatlım inşallah dediğin gibi olur dediğin gibiyimdir.sizi çok seviyorum batttttttt yamannnnnnnnnn canlarım öpüyorum ALLAH gönlünüze göre versin inşallahhhh

kız ne evi süpürmesiiiii iş yapabiliyonmu hala sen BATTTT.ben eşime yapırıyom valla çok zorlanıyorum ne yapayım

bende kaçtım ALLAHA EMANETSİNİZ....

bizde seni çok seviyorum hannemcim allah seninde gönlüne versin canım arkadaşım ..
evet canım yapıyorum ama üstten malesef eşimin bana pek yardımı dokunmuyor çok tembel o konuda nadir yardım eder çalıştığı iş çok ağır olduğundan eve çok yorgun geliyo haliyle bana kalıyo evin işi sen üç canlısın zorlanmakta haklısın bırak eşin yapıyosa sen rahatına bak dineln bol bol öpüyorum kendine iyi bakopuyorumnanaktan

regl belirtilerim 1 hafta kala başlıodu ama kasığıma bıçak saplanır gibi olmuodu bişey daha fakettim çok afedersnz kızlar tuvalete çıkarken sağ yumurtalığımda kısa süreli ağrı oluo

aynı tarihlerde regl olmuşuz cnm
benmde 23 temmuzda gelmişti
umarım vardır ikimizdede
yanlız aynı şeyleri bende yaşıyorum ama psikolojil olabileceği için üzerinde durmuyorum

aynı tarihlerde regl olmuşuz cnm
benmde 23 temmuzda gelmişti
umarım vardır ikimizdede
yanlız aynı şeyleri bende yaşıyorum ama psikolojil olabileceği için üzerinde durmuyorum

hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile5 bende bazen piskolojik mi die düşünüorm olmasını da çok istiorm daha ilk denememiz ama hayırlısıyla ikimiz de bütün isteyenlerde hamile kalır inşallah cnm

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza allah gönlünüze göre versin..

bende aynı durumu yaşıyorum psikoloji olabilirmi bilmiyorum... ya inş hamileyimdir:)eyvahedigeldismile

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza allah gönlünüze göre versin..

bende aynı durumu yaşıyorum psikoloji olabilirmi bilmiyorum... ya inş hamileyimdir:)eyvahedigeldismile

merhaba canım hoşgeldin. RABBİM çok bekletmeden bebişlerinizi gönderir inşaALLAH.
kendinden bahsedermisin biraz ne kadarlık evlisin ne işle meşgulsun

saliha nbr kız hiç karşılamıyoruz...

evet canım karşılaşamıyoruz. çok şükrü canım benim iyiyim. sen nasılsın pıtırcık kızın korkutmuş seni şimdiden tedirgin ediyolar bizi.
benim kızda maşaALLAH 2 günden beri hiç durmuyo sürekli tekme atıyo delikafadulden

evet sorma saliha ya hemde çok korkuttu ömrümden ömür götürdü valla ALLAH'a şükür şimdi haraketlendi yine hatta bazı tekmeleri canımı yakıyor ama olsun yeterki atsında varsın canım acısın sen ne zaman hissetmeye başladın net olarak tekmelerini kızının...

18 yada 19 hafta da olması lazım canım. çok farklı duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…