Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hoşbuldum kızlar bu arada günaydın..
1.5 yılı aşkın evliyim grafik-tasarımcıyım çalışıyorum:) böle işte bu arada istanbulda oturuyorum
yeni karar verdik bebek sahibi olmaya çok heyecanlıyım merakla haberini öğreneceğim günü bekliyorum

günaydın cnm
hadi hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerlerini

günaydın kızlar
bu sabah nedense hamile olamayacağım gibi bir his doğdu içime sanırım bu ayda tutmayacak

günaydın kızlar aranıza yeni katıldım.bende bebek sahıbı olmak ıstıyorum yasım 22 daha regl ıcın 7 gun var ama ıcım ıcıme sıgmıyo..kendıme yandaşlar arıyorumzemuszemus paylaşımlarda bulunalım=)

HG ARAMIZA SENN YÜZÜNDEN TOPİKTEKİ ÇITIR ÜNVANIMI ELİMDEN ALDIN BENDE 24 YAŞINDAYIM ŞİMDİ EN GENCİMİZ SENSİN
İNŞ BEBEİŞLERMİZ GELİR BU AY HAD HAYIRLISI :CüvCüv:

=)hoşbulduk canımcım..inş hepimize nasip olur.konuşmaya o kadar çok ihtiyacım var kii..eşimle konusamıyorum,kendını bu kadar dinleme sonra uzuluosun olmadı dıe dıo..haksızda dıılde bende cok heyecanlıyım napıyımkaydirigubbakcemile2

eşin haklı cnm dur hemen kaptırma knd olmayınca çok üzüleceksn sonraa

slm hanımlar

tecrübesi olan varmıdır bi sorayım dedim bu ay bebiş istiyoruz bizde oldumu olmadımı kafayı yiyicem regl im ayın 21 22 de olması lazım ama 2 gündür kasığımda hafif bi sancı oluyor hamilemiyimki acaba eyvahedigeldismile

yaman senın onumuzdekı adet tarıhın ne zaman?belırtın var mı bı de

BENİM REGL 23 AĞUSTOSTA OLMALI CNM
ŞUAN TEK BELİRTİ KASIK AĞRIM VAR BAŞKA DA Bİ ŞEY YOK

[/QUOTE] dscopur slm hanımlar

tecrübesi olan varmıdır bi sorayım dedim bu ay bebiş istiyoruz bizde oldumu olmadımı kafayı yiyicem regl im ayın 21 22 de olması lazım ama 2 gündür kasığımda hafif bi sancı oluyor hamilemiyimki acaba [/QUOTE]

HG ARAMIZA HAYIRLISI ÖNCELİKLE
AMA LÜTFEN BU KADAR PANİK YAPMAYIN HEMEN VARMIDIR DİYE STRESE GİRMEYİN
MİLLET SENELERCE BEKLİYOR İL AYDAN KAPTIRIP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYIN ARKADAŞLAR

slmm
bende 18 inde adet olucam yanı ınsallah olmam daa...dun gece ve ondan oncekı gece kasıklarım cok agrıyodu ozellıkle sağ yumurtalıgım.ara ara sağ gogsum acıo.bende aynı durumdayım yanı akannehir
ıns hamıleyızdır

kzılarrr burdayım ben yaaaaaaaa
Günaydın
Giremıyorum nete çok yoğunlaştı işler
merak etmeyın benı ıyıyımmm

sizde ne var ne yok hepiniz iyisiniz umarımm

tecrübesi olan varmıdır bi sorayım dedim bu ay bebiş istiyoruz bizde oldumu olmadımı kafayı yiyicem regl im ayın 21 22 de olması lazım ama 2 gündür kasığımda hafif bi sancı oluyor hamilemiyimki acaba [/QUOTE]

HG ARAMIZA HAYIRLISI ÖNCELİKLE
AMA LÜTFEN BU KADAR PANİK YAPMAYIN HEMEN VARMIDIR DİYE STRESE GİRMEYİN
MİLLET SENELERCE BEKLİYOR İL AYDAN KAPTIRIP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYIN ARKADAŞLAR[/QUOTE]

tşk ederim tatlım ya çok zor karar verdim o yüzden sanırım tarihi sürekli ileri attım bu kez vazgeçtim olsun artık dedim sanırım o yüzden sabırsızım :kedi:

slm canım

inşallah boşa değildir bu sancılar bende aynıyım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…