Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın güzel topiğin güzel çıtırları. nasılsın yeni gelen arkdaşlar cümleten hoşgeldiniz RABBİM çok bekletmez inşaALLAH sizleri en kısa zaman da hayırlısıyla meleğiniz göbişinize konar inşaALLAH. Rahat olun sıkıntı etmeyin herşey olacağına varır sıkıntı edipte bekleme sürecini sancılı hale getirmeyin canlarım. RABBİM en doğru zamanda verir inşaALLAH.

kız eceeeeeeeeeeeeeeee bekçi hatun nerelerdesin sennnnn bizi bırakıp nerelere gidiyon sennnnnnnnnn hıııııııııııı

hb tatlım hemşeriymişiz bu arada :sm_cool:

ben geldim nerdesiniz kızlar sizleri çok özledim
tatilimi bitirdim çok şükür sıcaklar dışında iyiydi çok şükür

teologh cnm nerdesin sen aylardır yaaaaaaaa bi sorun yok dimi çok merak ettik seni bebeğin cinsiyeti neymiş

slm kızlar topiğimiz canlanmış inş hep böyle kalır yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz
inş tez zamanda hamiş kalırsınız bu topik uğurlu söyleyeyim size hamişlik istiyorum deyipte hamile kalıp doğuranlarımız çok sakın bırakmayın bu topiği hatta liste yapın hem kimin bebek istediğinide görmüş oluruz ..

teolog nerelerdesin sen ya bayadır yoktun ece canım ALLAH kolaylık versin bu sıcaktada çekilmez iş
kızlar meryem nerelerde ya çok merak ediyorum doğumu erkenmi oldu acaba...
yamancım salihacım sizler nasılsınız..

sende hg bat
evt bu aralar canlandı topiğimiz şükür
inş hepimiz hamiş oluruzda nufusa katkımız olurrrrr

teolooogggggggggggggg sesin çıkmıyooooooooooooooooo

sende hg bat
evt bu aralar canlandı topiğimiz şükür
inş hepimiz hamiş oluruzda nufusa katkımız olurrrrr

teolooogggggggggggggg sesin çıkmıyooooooooooooooooo

evet yaman inş bu canlılıkta devam eder inş bekleyen herkes hamiş kalır en kısa sürede..

çok şükür batcım sen nasılsın. bende merak ediyorum meryem i dediğin gibi erken doğum mu yaptı acaba. RABBİM yardımcısı olsun.

saliha ben sıcaklardan dolayı resmen eriyorum bütün vucudum sızlıyo terden ya duş alıyorum hergün ama fayda etmiyo şimdi yine giricem RABBİM çalışan hamişlere kolaylık versin son aylar çok zor geçiyo bu sıcaklarda...

anammm ne kaaa güzel bir hemşerim bile olmamıştı bu topikte memnun oldum canım. Profilinde ist. yazıyo nerde yaşıyosun.

burdayım canımmm
yaaa hiç fırsatım olmuyor
kim ne yapıyor okuyamıyorum bıle(
meryem yokmus galiba

kızlar meryeme facebooktan mesaj attım şimdi inş cevap verir..
ben çıkıyorum bıcı bıcı yapıcaz kızımla sonra görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…