Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sıcaklar çok fena bat. şükür ki benim odam da klima var eğer klima olmasa çatlardım iş yerinde. yemekhaneye gidip geliyorum bayılacak gibi oluyorum odama atıyorum kendimi. Çok şükür ki benim son aylarım kışa gelecek biraz daha rahat olur inşaALLAH.
RABBİM hepimizin her halde olanın yardımcısı olsun bu mübarek günlerde.

evet ya bu sıcaklar beni mahvediyor benim son iki ayım kaldı çok zorluyo çok eğer bi daha hamile kalırsam yazdan kalacağım benim evin heryeri güneş alıyo çok sıcak oluyo kışında ısınmak bilmiyo ne yapıcaz çocukla bilmem elektrikli sobaya yüklenicez mecburen senin hangi aya geliyo doğumun..

Ohhh serinleyin batt kızınla

teolog sustu geneee

serinledik geldik valla hiç çıkmak istemiyorum suyun altından...

Kızlar benşm bu ayda tutmayacak gibi bir his var içimde

öyle düşünme canım ya rahat ol sakin ol daha 2. denemen RABBİM hayırlısıyla verir.

Biliyorum o psikoloji bende hemen 2 deneme de tutmayınca insan sanki hiç anne olamıcakmış gibi düşünüyor. 3. denememiz de ben zayıflamaya karar vermiştim hiç yumurtlama günü aklıma dahi gelmedi spor yapıyordum hoplayıp zıplıyordum işte o ay takmadığım ay bebişim bize müjdeyi verdi. Herkesin dediğini bende diyorum canım kafana takma sıkıntı etme tamam mı gel öpem seni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar yha bişey sorcam bu ay bebek çalışmaları yaptık yumurtlama günlerimi hiç kaçırmadım şimdi adet günüme 6 gün kala çok haifi 4-5 damla kan geldi bidaha hiç gelmedi 2 gündür neden acaba

ÇOK HAKLISIN CNM YAA AMA ELİNDE OLMADAN DÜŞÜNÜYO İNSAN YAAAAAAA

BU ARADA ÖP BENİ BELKİ BEBEK BULAŞIRR :1rolleyes:

kızlar kusura bakmayın ya netin başına eşim gectiği için ayrılmak zorunda kaldım
yaman cm sen bu aralar bebek sahibi olmayı planlıyordun nasıl gidiyor çalışmalar:)

gebelik lekesi diolar ona vakıtsız gelıomus oyle bebek yerlesırken rahım kalınlasırken fılan senınkıde oyle sanırım cunku tarıhe bakarsak adetle alakası yok.ınsallah hamılesındır cnım bende yumurtlama gunumde ılıskıye gırdım ama daha adetıme 8 gun var merakla beklıyorum.fortel dıe bı test var onu yap sonuc bellı olur cnım

kızlar kusura bakmayın ya netin başına eşim gectiği için ayrılmak zorunda kaldım
yaman cm sen bu aralar bebek sahibi olmayı planlıyordun nasıl gidiyor çalışmalar:)

EVT YA NEREYE KAÇIP DURUYON YAZSANA BİŞEYLER CİİCM
BEBEŞ NE KADAR OLDU CİNSİYETİ NE KAÇ KİLO ALDIN sempatiksalakcinni
BU 2. AYIMIZ CNM GEÇEN AY TUTMADI REGL TARİHİMDE 23 AĞUSTOS BEKLEMEDEYİZ :jeyyar: TABİ ÇALIŞARAK BEKLİYORUZ :roflol:

canım bebiş kız oldun yaman cım ne yapayım dün geldik tatilden ev toz duman bir yandan temizlemeye toparlamaya calışayım bir yandan gelengiden oluyor bir yandan tam oturyaım nete diyorum eşim oturmuş
neyse şu an 25 haftalık hamişim 5 kg aldım canım
selülitler aldı başını gitti valla

ayy kız demek ne güzel ya bu topiğin hep kızı oluyo
benimde kız olur inş
hayırlısı tabii
5 kloda çok normal cnm resim eklesene bi ara
ayrıca bidaha böle kaybolma ortadann

inşallah yamancım bir resim koyayım
kilo gidişatım normal 12 kg hedefim 14 de olabilir inşallah yukarı çıkmaz
bir daha kaybolma diyorsun ama malesef canım yarın anneme gideceğiz yaklaşık 3 4 gün olmayabilirim 1 eylüle kadar göreve başlayıncaya kadar sık gelemem

inşallah hamileyimdir canım çok istiyorum açıkçacı test yapmayada korkuyorum negatif görme korkusu var ama hemen hemen 10 gündür gögüslerim şiş aıyor rengi koyulaştı ve kasıklarımda ara ara batmalar var kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir bu mübarak günde dua ediyorum Rabbime isteyen herkese içindede bize nasip etsin saglıklı bi bebiş

ben de aynı belirtileri yaşamıştım canım günün gectiyse hemen bir test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…