saliha ben sıcaklardan dolayı resmen eriyorum bütün vucudum sızlıyo terden ya duş alıyorum hergün ama fayda etmiyo şimdi yine giricem RABBİM çalışan hamişlere kolaylık versin son aylar çok zor geçiyo bu sıcaklarda...
burdayım canımmm
yaaa hiç fırsatım olmuyor
kim ne yapıyor okuyamıyorum bıle(
meryem yokmus galiba
sıcaklar çok fena bat. şükür ki benim odam da klima var eğer klima olmasa çatlardım iş yerinde. yemekhaneye gidip geliyorum bayılacak gibi oluyorum odama atıyorum kendimi. Çok şükür ki benim son aylarım kışa gelecek biraz daha rahat olur inşaALLAH.
RABBİM hepimizin her halde olanın yardımcısı olsun bu mübarek günlerde.
Ohhh serinleyin batt kızınla
teolog sustu geneee
Kızlar benşm bu ayda tutmayacak gibi bir his var içimde
öyle düşünme canım ya rahat ol sakin ol daha 2. denemen RABBİM hayırlısıyla verir.
Biliyorum o psikoloji bende hemen 2 deneme de tutmayınca insan sanki hiç anne olamıcakmış gibi düşünüyor. 3. denememiz de ben zayıflamaya karar vermiştim hiç yumurtlama günü aklıma dahi gelmedi spor yapıyordum hoplayıp zıplıyordum işte o ay takmadığım ay bebişim bize müjdeyi verdi. Herkesin dediğini bende diyorum canım kafana takma sıkıntı etme tamam mı gel öpem seni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kızlar kusura bakmayın ya netin başına eşim gectiği için ayrılmak zorunda kaldım
yaman cm sen bu aralar bebek sahibi olmayı planlıyordun nasıl gidiyor çalışmalar:)
canım bebiş kız oldun yaman cım ne yapayım dün geldik tatilden ev toz duman bir yandan temizlemeye toparlamaya calışayım bir yandan gelengiden oluyor bir yandan tam oturyaım nete diyorum eşim oturmuş
neyse şu an 25 haftalık hamişim 5 kg aldım canım
selülitler aldı başını gitti valla
ÇOK HAKLISIN CNM YAA AMA ELİNDE OLMADAN DÜŞÜNÜYO İNSAN YAAAAAAA
BU ARADA ÖP BENİ BELKİ BEBEK BULAŞIRR :1rolleyes:
gebelik lekesi diolar ona vakıtsız gelıomus oyle bebek yerlesırken rahım kalınlasırken fılan senınkıde oyle sanırım cunku tarıhe bakarsak adetle alakası yok.ınsallah hamılesındır cnım bende yumurtlama gunumde ılıskıye gırdım ama daha adetıme 8 gun var merakla beklıyorum.fortel dıe bı test var onu yap sonuc bellı olur cnım
inşallah hamileyimdir canım çok istiyorum açıkçacı test yapmayada korkuyorum negatif görme korkusu var ama hemen hemen 10 gündür gögüslerim şiş aıyor rengi koyulaştı ve kasıklarımda ara ara batmalar var kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir bu mübarak günde dua ediyorum Rabbime isteyen herkese içindede bize nasip etsin saglıklı bi bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?