kızlar yha bişey sorcam bu ay bebek çalışmaları yaptık yumurtlama günlerimi hiç kaçırmadım şimdi adet günüme 6 gün kala çok haifi 4-5 damla kan geldi bidaha hiç gelmedi 2 gündür neden acaba
ben de aynı belirtileri yaşamıştım canım günün gectiyse hemen bir test yap
saliha27 nasılsın canım
hamileliğin nasıl gidiyor
inşallah hamileyimdir canım çok istiyorum açıkçacı test yapmayada korkuyorum negatif görme korkusu var ama hemen hemen 10 gündür gögüslerim şiş aıyor rengi koyulaştı ve kasıklarımda ara ara batmalar var kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir bu mübarak günde dua ediyorum rabbime isteyen herkese içindede bize nasip etsin saglıklı bi bebiş
merhaba canım hoşgeldin RABBİM en kısa zaman da hayırlısıyla nasip eder inşaALLAH.
kimilerine göre anlattığın yerleşme kanaması inşaALLAH ta öyledir. Tam emin olmak istiyorsan kan da baktırabilirsin. RABBİM gönlünüze göre hayırlısını versin.
çok şükür canım benim. hamdolsun iyi gidiyoruz kızımla şükür bir sıkıntımız yok şimdilik geçinip gidiyoruz öyle.
sen nasılsın nasıl geçti tatilin
ayy inş gerçek belirtidir bunlar rabbim ellerimizi boş çevirmesinnn
kayınvalidemlerdeydik saliha cım herşey iyi hoş da gölgede bile 40 derece sıcaklık vardı çok bunaltıcı bir tatildi ya bir de istediğin gibi giyiynemiyorsun büyüklerin yanında
valla evime geldim ilk işim hemen bir şort giymek oldu
inşallah canım benim
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımız kabul etsin
meryem64`un bebegi oldu...
09.08.2010 -- 23.14
ismi:
Talha
3420 kg
52 cm
ben teyzesiyim :))
bat cim benim de midem sıkışıyor agrısı sırtıma vuruyor su içeyim az ya da bişeyler yiyeyim bende de öyle agrı oluyor
soruyorum kimsede öyle sıkıntı yok veya yaşamamış
senin maşallah 31 hafta olmuş baya büyümüştür göbişin peki kaç kilo aldın
aaa inanmıyorum ya çok sevindim peki meryem ve talhanın sağlık durumları nasıl iyilermi..
meryem adına çok sevindim ya bebeği de maşşalh Allah nazarlardan saklasın çok iyi doğmuş raziyecim onu tebrik ettiğimizi söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?