Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar yha bişey sorcam bu ay bebek çalışmaları yaptık yumurtlama günlerimi hiç kaçırmadım şimdi adet günüme 6 gün kala çok haifi 4-5 damla kan geldi bidaha hiç gelmedi 2 gündür neden acaba

merhaba canım hoşgeldin RABBİM en kısa zaman da hayırlısıyla nasip eder inşaALLAH.
kimilerine göre anlattığın yerleşme kanaması inşaALLAH ta öyledir. Tam emin olmak istiyorsan kan da baktırabilirsin. RABBİM gönlünüze göre hayırlısını versin.

ben de aynı belirtileri yaşamıştım canım günün gectiyse hemen bir test yap

daha günüme 5 gün var canım heycanla bekliyorum birde ayaklarımın altında yanma hissi var sanki ateşim 40 larda gibi hissediyorum kendimi

ayy inş gerçek belirtidir bunlar rabbim ellerimizi boş çevirmesinnn

hoşbulduk canım
amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim cok istiyorum inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır:Saruboceq:

çok şükür canım benim. hamdolsun iyi gidiyoruz kızımla şükür bir sıkıntımız yok şimdilik geçinip gidiyoruz öyle.

sen nasılsın nasıl geçti tatilin

kayınvalidemlerdeydik saliha cım herşey iyi hoş da gölgede bile 40 derece sıcaklık vardı çok bunaltıcı bir tatildi ya bir de istediğin gibi giyiynemiyorsun büyüklerin yanında
valla evime geldim ilk işim hemen bir şort giymek oldu

baya sıcakmış canım ya insanın evi gibisi yok eminim.

aynen ya evime geldim direkt odaları gezdim özlemişim 20 günde eşyalarımı filan
annemlere kızardım bize geldiklerinde evimize gidelim ev bomboş diye acele ettikleri zaman
hak verdim onlara valla

slm kızlar nbrsiniz benim karnım çok ağrıyo ya kasıklarıma doğru korkuyorum..
SALİHA TEOLOG resimlerinizi eklesinize göbüşlerinizi görelim..
yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz inş tez zamanda kavuşursunuz meleklerinize..

bat cim benim de midem sıkışıyor agrısı sırtıma vuruyor su içeyim az ya da bişeyler yiyeyim bende de öyle agrı oluyor
soruyorum kimsede öyle sıkıntı yok veya yaşamamış
senin maşallah 31 hafta olmuş baya büyümüştür göbişin peki kaç kilo aldın

canım bende çok su içiyorum ama soğuk acaba ondanmı oluyoki bilmiyorum mide yanması çok nadir oluyor bende ayaklarımda çok hafif şişlikler var canım bide hafta olarak geriden geliyoruz yarın 29 haftam bitiyo normalde 31. haftada olmam lazım ama neyse bebeğim sağlıklı olsunda hafta geriliği hiç önemli değil bu arada ben bu zamana kadar sadece 2 kilo aldım canım göbüşümün resmide ön sayfalarda var bak istersen...

meryem adına çok sevindim ya bebeği de maşşalh Allah nazarlardan saklasın çok iyi doğmuş raziyecim onu tebrik ettiğimizi söylersin

aaa inanmıyorum ya çok sevindim peki meryem ve talhanın sağlık durumları nasıl iyilermi..

meryem adına çok sevindim ya bebeği de maşşalh Allah nazarlardan saklasın çok iyi doğmuş raziyecim onu tebrik ettiğimizi söylersin

cok tsk ederizz..ablama ileticemm

ikiside cok saglikli Allaha sükür normal dogum oldu..

sizin icin resimlerini ekliyorum..

nazar duasi okumayi unutmayin lütfen:1hug:

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…