Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cok tsk ederizz..ablama ileticemm

ikiside cok saglikli Allaha sükür normal dogum oldu..

sizin icin resimlerini ekliyorum..

nazar duasi okumayi unutmayin lütfen:1hug:

Uploaded with ImageShack.us

oyyy yerim ben onu ya RABBİM esirgesin maşaALLAH berakALLAH RABBİM kem gözlerden nazarlardan korusun inşaALLAH.
Meryem canım benim RABBİM analı babalı büyütsün inşaALLAH hayırlısından uzun ömürler versin RABBİM.

ayyyyyyyyyyyyyyyy tüylerim ürperdşi meryemimiz kurtuldu demek delikafadulden
rabbim acısını göstermmesin hayırlı bir evlat olsun hihoyyyt
allah bahtını açık etsin inşallahhhhhhh :Saruboceq:
drısı olmayanların başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel aramızdan biri daha anneliği taddı allah hepimize nasip etsin :asigim: a.s.

meryemcim oğlun çok tatlı maşallah ALLAH nazarlardan kötülüklerden kem közlerden korusun ALLAH analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı tüm hamişlerin başına...

kızlar ya talha bebek çok tatlı maşallah facebookta resimlerine baktım meryemde çok iyi görünüyor bende bian önce kızımı kucağıma almak istiyorum ya ..

5 gün sonra senin belli olacak,8 gun sonra benım...burda sonucumuzu paylasyıp haberleselım arkadasım.hayırlısı olsun inş:asigim:

inşallah hayırlı sonuçlarımız olur ikimizde bebek müjdesi veririz canım benim
son günler yaklaştıkça iyice içimi korku sardı en ufak bi kasık agrım olsa korkuyorum

inşallah hayırlı sonuçlarımız olur ikimizde bebek müjdesi veririz canım benim
son günler yaklaştıkça iyice içimi korku sardı en ufak bi kasık agrım olsa korkuyorum

HADİ HAYIRLISI BAKALIM UMARIM GÜZEL GELİŞMELER OLUR BENİMDE REGL TARİHİME 12 GÜN VAR AMA KASIKLARIMDA ÇOK AĞRI VAR BENİM YAAA eyvahedigeldismile

talha bebek ve annesi cok iyiler..yarin ögleden sonra taburcu oluyolar..
talha hep uyuyor :)) bugun aradabi gozlerini acti bide hareketlenmis basini falan kaldiyor kendisi..
ablamin suan fazla sütü yok bugun biraz gelmis..sekerli su ve arada süt veriyorlar..

Allah bağışlasın çok güzeller maşallah
allah bahtını açık etsin inşallahhhhh

Yanlız meryem hiç doğum yapmış gibi değil maşallah ya yüzü çok temiz solgun değil sanki doğuralı 1 hafta olmuş gibi

bu sabah kalktım ve bilin bakalım ne oldu daha adetime 7 gün olduğu halde adet oldm ne gzel değilmi ya tutamadığım oruca mı yanayım kasık ağrılarıma mı bilmiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…