Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bu sabah kalktım ve bilin bakalım ne oldu daha adetime 7 gün olduğu halde adet oldm ne gzel değilmi ya tutamadığım oruca mı yanayım kasık ağrılarıma mı bilmiyorum.....

hay allah yaaa kıyamamm 7 gün baya da erken gelmiş neyse sağlık olsunn

günaydın kızlar
benim moralim çok bozuk ya eşim kpss den 80 ve üeri bekliyordu çok da çalışmıştı tam 75 aldı şoka ugradık
ben onun kpss den düşük almasına değil çok üzülmesine üzülüyorum ya
çok istiyordu

yapma ya hay allah
ama olsun cnm ya vardır bir hikmeti bununda
üzülmeyin lütfen allah sağlık versin gerisi boş

naber hatunlar nasılsınız? bi arkadaşımız doğum yapmış sanırım hayırlı olsn allah analı babalı büyütsün allah bize de tez zamanda hayırlı zamanda o duyguyu tattırsın inşallah.reglime 10 gün kaldı napcamı şaşırdm ya sitede dolaşırken karbonat testi gördm onu bile denedim :))) ama köpürdü ya güvenilirliği yok tabi ama meraktan denedim :) allah yardımcımız olsn valla normalde gülüp geçicemiz şeyleri bebiş yüzünden deniorz :)

HANNEM canım kızlarının durumu daha iyidir umarım sağlıklı bir şekilde doğurursun bebeklerini,,,,
MERYEM seni çok ebrik ederim bebişin çok şeker Allah acılarını göstermesin
BAT göbüşün sivrilmiş maşallah çok tatlı olmuş ..cinsiyeti ne erkek mi erkek gibi duruyor

benimde 11 gün var cnm bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız

hg cnm nasılsın baklaım
bat ın kızı olacak kısmetse bu topikte ağırlıklı kız oluyor şanstan
sen nasılsın asıl

daha 7 gün var dayanamadım kanda test yaptım sonuc kocaman bı negatıf((( umıdım kesıldı bu aydan oluruna bıraktım valla napıım :gitme:senağlama

[ı] daha 7 gün var dayanamadım kanda test yaptım sonuc kocaman bı negatıf((( umıdım kesıldı bu aydan oluruna bıraktım valla napıım[/ı] :gitme:senağlama

yapma yaaaa cnm erken test yaptırmışsın ama sen
umudunu kırma hemen daha 7 gün var allah ne zaman verir bilinmez kii

topigimeee selamlarrr ben geldimm kizlar allaha sukur bende oglusumda cok iyiyiz hastaneden bugun ciktik hepinize cok tsk ederim okudum gecmisi birazcik....zamanim olunca yine giricem annemdeyim suan hepinizi cok optummm arkadaslar...

bu ay benimde pek umudum yok zaten regl olucam zamanki gibi cnm hep tatlı bişeyler istio ztn ilk denememizdi bi mucize olurdu hrlde

benimde umudum yok nedense hiç sanki bu ayda tutmadı gibi
sürekli kasıklarım ağrıyo o kadar başkada bişey yok

Son düzenleme:
topigimeee selamlarrr ben geldimm kizlar allaha sukur bende oglusumda cok iyiyiz hastaneden bugun ciktik hepinize cok tsk ederim okudum gecmisi birazcik....zamanim olunca yine giricem annemdeyim suan hepinizi cok optummm arkadaslar...

ayyyyy hg cnm ya gözün aydın tekrar ne mutlu sana kurtuldun şkür
doğum nasıldı zormu anlat bi ara emi
öğlunu öp bizden çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…