şu erken testlerden yapsam die düşünüorm ama çıkmicak moralşm bozulcak.
kaçıncı denemen cnm
inşallah tuttururuz cnm ya beraber şişeriz kaydirigubbakcemile3
topigimeee selamlarrr ben geldimm kizlar allaha sukur bende oglusumda cok iyiyiz hastaneden bugun ciktik hepinize cok tsk ederim okudum gecmisi birazcik....zamanim olunca yine giricem annemdeyim suan hepinizi cok optummm arkadaslar...
hay allah yaaa kıyamamm 7 gün baya da erken gelmiş neyse sağlık olsunn
HANNEM canım kızlarının durumu daha iyidir umarım sağlıklı bir şekilde doğurursun bebeklerini,,,,
MERYEM seni çok ebrik ederim bebişin çok şeker Allah acılarını göstermesin
BAT göbüşün sivrilmiş maşallah çok tatlı olmuş ..cinsiyeti ne erkek mi erkek gibi duruyor
bat fotografın nerde canım ben göremedim albümlerina baktım eski fotoların var
bat fotografın nerde canım ben göremedim albümlerina baktım eski fotoların var
hosgeldın melegımm....
Dogum hikayemi ilk bana 9 ay boyunca herseyimle destek olan canim topik arkadaslarimla paylasmak istedim....oncelikle rabbimin bu guzel mucizesini isteyen herkez tadar insallah...pazar gunu kahvaltida ellerimde uyusmaylaa geliyorum demisti bebisim ama biz onu anlamadik...esimin isi cikip ablasi gille beraber opnlarin oturdugu yere gitti..esime giderken isaretle dedimki sen git geldiginde bebis dogmus olucakk..o gece annemde kaldim hatta arkadasimizda bizimle kaldi belki son kez kaliriz diyerek gece yarisina kadar sohbet edip gulduk...sabah annem ise gitti biseyim olup olmadigini sordu cok az kasik agrim olmasina ragmen akli bende kalmasin diye biseyim yok dedim...6 da annem gitti 7 gibi agrimdan dolayi donmek istedim yatakta doner donmez suyum geldii,daha suyum dememe kalmadan kardeslerim ve arkadasimin ayaga bi kalkisi vardi gun boyu dogumu unutup ona guldum,neyse ki hemen hastaneye gittik esimi aradik geri gel diye..sonra hastanede suyumun geldigini ancak tam sancim olmadigini felan soyledi doktorlar biraz bekliycez dediler bu bi kac gun bile surebilirde dediler...ama oyle olmadi sabah hic sancisiz girdigm hastaneye 7 gibi sancilarim basladi ama acilma 2 santimti sadece biraz yururum sonra 4 santime cikmisti.saat 9 gibi ebe kuvete sicak su icine oturursam sancilarimin azalip hemde acilma daha cok olucani soyledi..9 gibi oturdum 1 saat kadar kaldim yada kalmadim tam bilemiyorum ama artik yaklasitigini hissettim cunki ikanmak geliyordu hep. Daha sonra ebeler degisti yasli bi ebe geldi beni makinaya bagladi bebegin kalp atislari icin ama ben artik o makinaya dayanamaz oldum ikanmak istyiorum dedim.sonra kontrol edim dedi ve 9 santim olmustu.kadin bi anda ordan oraya kosturmaya basladi doktoru aradi hemen dogum yaklasti diye.butun gun yanimda kardeslerim vardi hep benimle oldular esimde gelmisti ogleye dogru,,,o girdi yanimaaaa..dogum basladigi ani anlatam cunki cok degisik bi durum kolaymi degil zormu onuda bilmiyorum sancilarimda hep nefes alip verdim ve bu kolay acilmami sagladii..doktorum geldi icerii bakti 10 santim olmuss ikinman geldiginde tum gucunle ikin dedi esimede bi tane bez verdiler terini sil dudaklarini sil deiler ve arkadamdan dayanmami soylediler...ikinmam geldiginde son gucumle ikindim ara ara geciyordu bu durum ozaman nefes alip verdim hep doktorumda benimle berebaer nefes alip verdi...bi ara bebegin kalp atislari yavaslar gibi oldu bana sakin ol nefees al ver dedi...bunu bi kac kez yaptim toplasam 10 kereikinmadim belkii son gucumle ikindigimi birden bebegimin ciktigini gordumm..o an esimin agliyordu onun aglma sesini duydum ayaklarim nasil titredi anlatamamm bebegimi gobegini kesmeden kucagima verdi doktorr elimi tuttuu miss gibiii canimm oda korkmustu titriyoduu...o an ne aglaya bildim ne gulebildimm cok farkli bi duyguuu iki ikisilikk duyamiz bi anda 3 kisilik oldu melegimin aglamasiylaa...sonra ebe bebegimi aldi babasina verdi beraber olctuler temizlediler ama oglum tertemiz dogdu misss gibii kokusuna 3 gun oldu doyamadim halaa.doktorum dikislerimi yaptii ve bana cok guzel bi dogum yaptin ilk bebegin cok sakin ve guzeldi dedii sonra bizi ebeyle birakip cikti...dogum yaptim dikislerimden sonra 30 dk bile gecmemisti odama gitmeden ayaga kalktim tuvalete goturdu ebe...sonrada yatagimiza yattik oglumlaa saat 12 felandi tum ailem disardaydi gorumcemlerde esimle gelmislerdi onlarla gorusup odama ciktim oglusumu ebe aldi cunki ilk gun rahat uyu dedi amaa ben tum gece oglumu dusundumm o ilk kucagima aldigim ani elimi tutusunuu...öyle guzel bi duygukii ne anlatmaya kelimeler yeter nede yetsede ben anlatabilirim ancak yasamak lazimmm..rabbim isteyen herkezee versin insallahhh....siz banada destek olan tum topigimdeki herkeze dogumdan sonra dua ettim o dogum aninda edemezdim cunki cok degisik bi an akliniza sadece bebeginizden baska bisey gelmiyor..allah hepiniz en kisa zamanda kurtarsin olmayanlarada bebeis versin insallah..simdiii gecmeyen o 9 ay varyaa bi su gibi gelip gecti sanki.......
tamam bat cim bakayım bu arada face var benim bu topikten eceezgi de ekli
meryem cim maşşalh kazasız belasız bebeğini kucağına aldın darısı bizlere
maşallah bebeğin gayet iyi kilolu olacak diye korkuyordun ama gayet ideal doğmuş boyu da ideal
sen de hiç doğum yapmamış gibisin yüzünde hiç solgunluk yorgunluk yok ne güzel
günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?