Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyidir bat seni sormalı
akşama misafirim gelecek ya stresi sardı beni birazdan evi temizliğe kalkışıp yemek hazırlayayaım diyorum ama ne hazırlasam ki sence

valla canım ben pek iyi değilim sırtım pişik olmuş çok canım yanıyo moralim bozuk
bende evi temzileyeceğim ama hiçhalim yok fakat yapmam lazım ne yemek yapabilirsin eğer özel değilse misafirlerin kolay bi menü yap benimde aklıma bişey gelmiyoki..

canim benim cok sagol darisi insallahh sanaa canimm hepinize dua ettim bol bol....optumm
cani benim sende cok sagol dogumum guzel olduu anlatmak daha kolaydii inan banaaa rabbim insallah sanada yasatir bu guzel duyguyu en kisa zamanda....

günaydın kızlar.

meryem maşaALLAH çok güzel olmuş doğumun RABBİM herkesi bir solukta kurtarsın inşaALLAH. RABBİM bebişine hayırlısından uzun ömürler versin. ALLAH bahtını yolunu açık etsin inşaALLAH. MaşaALLAH canım sende gayet iyi duruyosun RABBİM esirgesin.

canim benim cok sagol darisi insallahh sanaa canimm hepinize dua ettim bol bol....optumm

cani benim sende cok sagol dogumum guzel olduu anlatmak daha kolaydii inan banaaa rabbim insallah sanada yasatir bu guzel duyguyu en kisa zamanda....

amiiiiinnnnnnnnnnnnnn cnm allah hepimize yaşatsın anneliği

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.

meryemciğim canım benimmmmmmmmmm çokkkkkkkk sevindim mutlu oldum ALLAH hayırlı uzun ömürler versin.sende bebeğinde çok tatlısınız maşallah.valla okurken çok kolay bir doğummuş gibi analadım ben bide sana sormak o anı yaşamak var dimi:)ne güzel normal doğum yapmışsın darısı bize inşallah:)okurken dayanamadım durduramadım gözyaşlarımı:)

inşallah RABBİM bizede nasip eder sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar doğurmayı.ayrıca ismide pek güzel ismiyle ismine uygun yaşasın inşallah çok güzel bir seçim:)canım seni ve talhamızı öpüyorum ALLAHA EMANET KALIN İNŞALLAH....

meryemmmm doğum mu yaptın canımmmmm,Allah bebeğine saglık sıhhat uzun omur versın cnım cok sevındım
hersey yolundadır umarım
ben çok yogunum bırde hastaydım raporluydum 4 gundur işe gıdemedım
siteye gıremıyorum işyerınde de acayıp yogunum(
kızlar sizde ıyısınızdır ınsallah

kızlaaarrr hepinizi kocaman kocaman özledim beni hatırlıyorsunuz dimi epeydir uğrayamıyorum topiğe çünkü bende yaklaşık 7 haftalık hamileyimmmmm ve çok zor bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden boğazım öyle tahriş oldu ki artık kan gelmeye başladı her midem bulandığında...meryem canım hayırlı olsun doğum yapmışsın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin öyle güzel anlatmışsın ki doğumunu gerçekten duygulandım çünkü ben hamile olduğumu duyduğum ilk andan itibaren doğumu düşünüyorum ve çok korkuyordum inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı hamilelikler hamile olanlarada sağlıklı hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepinize hayırlı ramazanlar çok öptüm...opuyorumnanaktan

ii akşamlar kızlar bizde yarı yaşımıza geldik ne çabuk geçti anlamadım hamile olduğumu öğrendiğim daha dün gibi şimdi kocaman oldu bebişim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
meryemcim hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.

hg cnm meryem kurtuldu sıra bat la sana geldi allah kurtarsın hayırlısıyla

hg cnm unuturmuyuz seni demek sende hamilesin ne mutlu size
bulantılarda zordur allah yrd olsun hemencecik geçsinler inşallah

cnm ya geçmiş olsun neyin var hayırdır
yoğunluktan hastalanmışsındır kesin çok geçmiş olsun
özletiyosun kendini walla

mşlh yaa sen büyüttüm bebeği bayaa allah bahtını açık etsin

YAMANIMMMMMMMMMMM hoşbulduk canım benim.inşallah inşallah.valla ne güzel anlatmış MERYEM.insanın normal doğum yapası geliyor.gözyaşlarıyla okudum.RABBİM bizede başta sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin sonrada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ne diyelim:)

iyisindir umaraım. inşallah tez vakit senden de hayırlı haberler bekliyoruz yamancığım benim canım arkadaşımmmmm:)

günaydın hanımlar kimse yok yine topikte..
ECECİM çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorma kendini..
ÖZLEMCİM seni unuturmuyuz demek 7 haftalık oldun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada
almak nasip etsin kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah bulantıların için doktora başvurdunmu
ilaç vermedimi inşallah bian önce geçer bulantılar bu sıcaklardada çok zor olur allah yardımcın olsun..
HANNEMCİM sen nasılsın meryemin doğumun bende ağlayarak okudum çok etkilendim
rabbim bizede öyle kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
CANDY.cim demek yarıladınız yaşını alaranın ne güzel darısı bizlere inşallah bu arada kızın çok tatlı ya
maşallah ALLAH nazarlardan saklasın..
VE DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM SİZLEREDE GÜNAYDINLAR HEPİNİZE İYİBİR HAFTA DİLİYORUMopuyorumnanaktan

merhaba cici anneler ben 3 aylık evliyim bebiş yapmaya karar verdik eşimle. bana yardımcı olur msunz?neler yapmam gerkio .acaba çok mu erken? yardım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…