iyidir bat seni sormalı
akşama misafirim gelecek ya stresi sardı beni birazdan evi temizliğe kalkışıp yemek hazırlayayaım diyorum ama ne hazırlasam ki sence
bat cnm çok zor walla allah yrd olsun bu sıcaklar çekilmiyor
canim benim cok sagol darisi insallahh sanaa canimm hepinize dua ettim bol bol....optummmeryemcim çok güzel bidoğum hikayesi ağlattın beni kız çok duygulandım allah analı bablı büyütsün bizlerede böyle güzel doğumlar nasip olsun ve burda anlatmak nasip olsun inşallah senden ses seda çıkmayınca ben anladım kesin dedim doğumu olmuştur diye maşallahı var oğlununda çok tatlı hele dudakları kıpkırmızı kız gibi rabbim bundan sonrada yanında olsun inşallah oğlunu büyütürken zorluk çekmezsin inşallah çok mutluyum senin adına tekrar hayırlı uğurlu olsun..
cani benim sende cok sagol dogumum guzel olduu anlatmak daha kolaydii inan banaaa rabbim insallah sanada yasatir bu guzel duyguyu en kisa zamanda....Hayırlı cumalar kızlar
gözlerimde yaş akmayı bekliyor yazarkenn ne güzel bir doğum olmuş meryemcim maşallah sanada bebeğinede
rabbim sana hayırlı evlat habibine ümmet allaha hayırlı kul etsin bahtı açık olsun inş. Dilerim hepimize nasip olur annelik gibi yüce bir duygu.okurken kolay gibi ama tabi sen bilirsin ne kadar kolay olduğunu hayırlısıyla kurtuldun ya o da yeter
canim benim cok sagol darisi insallahh sanaa canimm hepinize dua ettim bol bol....optumm
cani benim sende cok sagol dogumum guzel olduu anlatmak daha kolaydii inan banaaa rabbim insallah sanada yasatir bu guzel duyguyu en kisa zamanda....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.
Meryemciğim canım benimmmmmmmmmm çokkkkkkkk sevindim mutlu oldum allah hayırlı uzun ömürler versin.sende bebeğinde çok tatlısınız maşallah.valla okurken çok kolay bir doğummuş gibi analadım ben bide sana sormak o anı yaşamak var dimi:)ne güzel normal doğum yapmışsın darısı bize inşallah:)okurken dayanamadım durduramadım gözyaşlarımı:)
inşallah rabbim bizede nasip eder sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar doğurmayı.ayrıca ismide pek güzel ismiyle ismine uygun yaşasın inşallah çok güzel bir seçim:)canım seni ve talhamızı öpüyorum allaha emanet kalın inşallah....
ozlemsoysal kızlaaarrr hepinizi kocaman kocaman özledim beni hatırlıyorsunuz dimi epeydir uğrayamıyorum topiğe çünkü bende yaklaşık 7 haftalık hamileyimmmmm ve çok zor bir hamilelik geçiriyorum mide bulantılarım yüzünden boğazım öyle tahriş oldu ki artık kan gelmeye başladı her midem bulandığında...meryem canım hayırlı olsun doğum yapmışsın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin öyle güzel anlatmışsın ki doğumunu gerçekten duygulandım çünkü ben hamile olduğumu duyduğum ilk andan itibaren doğumu düşünüyorum ve çok korkuyordum inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı hamilelikler hamile olanlarada sağlıklı hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepinize hayırlı ramazanlar çok öptüm...
eceezgi meryemmmm doğum mu yaptın canımmmmm,allah bebeğine saglık sıhhat uzun omur versın cnım cok sevındım
hersey yolundadır umarım
ben çok yogunum bırde hastaydım raporluydum 4 gundur işe gıdemedım
siteye gıremıyorum işyerınde de acayıp yogunum(
kızlar sizde ıyısınızdır ınsallah
ii akşamlar kızlar bizde yarı yaşımıza geldik ne çabuk geçti anlamadım hamile olduğumu öğrendiğim daha dün gibi şimdi kocaman oldu bebişim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
meryemcim hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.
merhaba bat sen hamılemıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?