Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tsk ederim canim rabbim seninde kizina daha cok uzun omurler versin dogum gunuz kutlu olsunn optumm

cok tsk ederimc anim benim allah razi olsun darisi insallah hamile olan tum arkadaslarimaa.normal dogumu hepinize tavsiye ederim o bi anlik bi sey ve inanin rabbimin kuluna dayanamayacagi bisey vermez derler ya cok dogruu..simdi hepsini unuttum gitti bile evimde her isimi kendim yapiyorum allaha sukur.benden bi gun sonra dogum yapan bi arkadas vardi dun annemler ziyarete gitti hala kalkamamis ben hep hastanede ilk dk dan itibaren kalktim orda bebegimi hep kendim baktim.simdi sut sorunumuz vardi allaha sukur sutumde geldii gazzzzzzzzzzzzz sorunumuz varr insallah onalrida daha dikkatli yicekler tuketerek atlaticaz oglusumla simdi misil misil uyuyor onu uyurken izlemesi cok guzel biseyy rabbim olmayan herkeze versinn insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slmm canlarim nasilsinizz..biz iyi sayililir giremedim bi kac gundur....hem sevinci hem aciyi ayni anda yasadik 1 haftadir.cuma gunu babannemi kaybettik rabbim mekanini cennet eylesin gunahlarini affetsin insallah...ne ogluma sevinebildim ne babanneme agliyabildim tek tesellim diyorum rabbim onu hem cuma mubarek gunde hemde ramazanda bizlerden aldi herkeze nasip olmaz diyorumm bu beni rahatlatiyor...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun babaannenin bende 7 yıl önce kaybetmiştim ve hala bazen hatırlarım babaannemi çok severdim allah tüm geçmişlerimizi,sevdiklerimizi ve bizleri cennetine kabul eder inşallah oğluşunu benim içinde öp bende bu gece ilk defa rüyamda oğlum oluyormuş hastanedeymişiz onu gördüm yüzü hala gitmiyo gözlerimden :asigim: oğluşunu benim içinde öp

meryemcim başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah rabbim sizlere sabırlar versin çok çektirmeden aldı rabbim allah kimseye çektirmesin hayrılı ölümler nasip etsin inşallah..

merhaba cici anneler ben 3 aylık evliyim bebiş yapmaya karar verdik eşimle. Bana yardımcı olur msunz?neler yapmam gerkio .acaba çok mu erken? Yardım lütfen.

hg aramıza cnm kaç aylık evlisin
yaşınız kaç
gerçi ben 1 yıl durulmasından yanayım ama herikinizde istiyorsanız neden olmasın

CNM BENİM YA BAŞINIZ SAĞOLSUN NE DİYELİM ALLAH SABIR VERSİN İNŞALLAH
HEPİMİZ ÖLECEĞİZ NEDE OLSA ALLAH SIRALI ÖLÜM VERSİN HEPİMİZE
MEKANI CENNET OLSUN :çok üzgünüm:

mşlh yaa sen büyüttüm bebeği bayaa allah bahtını açık etsin

amin cnm

amin cnm çok sağol

teşekkür ederiz cnm

yaman nasılsın ?senınle aynı durumdaydık cnım nasıl gıdıo belırtın fılan var mı..cok gergınım yarın adet tarıhımbenneyaptımki

İYİM CNM SEN NASILSIN
BENDE BELİRTİ YOK SADECE BRZ SAĞ KASIĞIM AĞRIYO O KADAR
ONUN DIŞINDA HİÇBİ BELİRTİ YOK
BENİM REGL 23 DE GELMELİ BAKALIM KISMETT

cnn.kctrk87 slm arkadaşlar bizde beiş yapmaya karar verdik 20 aylık evliyim yaşım 23 hayırlısı inş.

HG ARAMIZA HAYIRLI OLSUN İNŞ HEMEN GELİR BEBEĞİN hihoyyyt

:QUOTE=dLg;14702990]kızlarrrr hamileyim şükürler olsun[/QUOTE]

alkisalkisalkis Tebrik ederim canım bencede ne kadar sakinsin anlat biraz detayları ne zaman test yaptın falan filan opuyorumnanaktan

kızlarrr bir selam vereyım dedım nasılsınız bakalım
aramıza yenı arkadaslar gelmıs hepinize merhaba

meryemcım tatlım başın saolsun canım allah rahmet eylesin
bebişin nasıl canım umrım hersey yolundadır
bat sen nasılsın
salıha hepinzi öpüyorum

ben cok yogunum kızlar sık giremıyorum artık((((

günaydın kızlar ececim iyiyim şimdi kalktım geceleri uyuyamıyorum sıcaktan hoş gündüzleride yanıyor ama esiyor biraz oda beni uyutuyor sende yoğunmuşsun baya ALLAH kolaylık versin canım ya..

merhabalar kızlar. nasılsınızzzzzz. kız ece çok özletme kendini gel arada azda olsa gel var oludğunu bilelim canım.

bat sıcakları hiç deme çok fena ben odamın klimasını hiç kapatmıyorum değilse hiç duramam bayılacak gibi oluyorum.akşamları da serin oluyo gündüze göre biraz esinti oluyo şükür. dışarı çıkmadığım sürece problemim olmuyo sıcaklarla.

hamile olan arkdaşım RABBİM hayırlısıyla güzel bir hamilelik nasip etsin inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…