tsk ederim canim rabbim seninde kizina daha cok uzun omurler versin dogum gunuz kutlu olsunn optummii akşamlar kızlar bizde yarı yaşımıza geldik ne çabuk geçti anlamadım hamile olduğumu öğrendiğim daha dün gibi şimdi kocaman oldu bebişim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
meryemcim hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.
YAMANIMMMMMMMMMMM hoşbulduk canım benim.inşallah inşallah.valla ne güzel anlatmış MERYEM.insanın normal doğum yapası geliyor.gözyaşlarıyla okudum.RABBİM bizede başta sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin sonrada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ne diyelim:)
iyisindir umaraım. inşallah tez vakit senden de hayırlı haberler bekliyoruz yamancığım benim canım arkadaşımmmmm:)
slmm canlarim nasilsinizz..biz iyi sayililir giremedim bi kac gundur....hem sevinci hem aciyi ayni anda yasadik 1 haftadir.cuma gunu babannemi kaybettik rabbim mekanini cennet eylesin gunahlarini affetsin insallah...ne ogluma sevinebildim ne babanneme agliyabildim tek tesellim diyorum rabbim onu hem cuma mubarek gunde hemde ramazanda bizlerden aldi herkeze nasip olmaz diyorumm bu beni rahatlatiyor...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slmm canlarim nasilsinizz..biz iyi sayililir giremedim bi kac gundur....hem sevinci hem aciyi ayni anda yasadik 1 haftadir.cuma gunu babannemi kaybettik rabbim mekanini cennet eylesin gunahlarini affetsin insallah...ne ogluma sevinebildim ne babanneme agliyabildim tek tesellim diyorum rabbim onu hem cuma mubarek gunde hemde ramazanda bizlerden aldi herkeze nasip olmaz diyorumm bu beni rahatlatiyor...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba cici anneler ben 3 aylık evliyim bebiş yapmaya karar verdik eşimle. Bana yardımcı olur msunz?neler yapmam gerkio .acaba çok mu erken? Yardım lütfen.
mşlh yaa sen büyüttüm bebeği bayaa allah bahtını açık etsin
günaydın hanımlar kimse yok yine topikte..
ECECİM çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorma kendini..
ÖZLEMCİM seni unuturmuyuz demek 7 haftalık oldun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada
almak nasip etsin kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah bulantıların için doktora başvurdunmu
ilaç vermedimi inşallah bian önce geçer bulantılar bu sıcaklardada çok zor olur allah yardımcın olsun..
HANNEMCİM sen nasılsın meryemin doğumun bende ağlayarak okudum çok etkilendim
rabbim bizede öyle kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
CANDY.cim demek yarıladınız yaşını alaranın ne güzel darısı bizlere inşallah bu arada kızın çok tatlı ya
maşallah ALLAH nazarlardan saklasın..
VE DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM SİZLEREDE GÜNAYDINLAR HEPİNİZE İYİBİR HAFTA DİLİYORUMopuyorumnanaktan
tsk ederim canim rabbim seninde kizina daha cok uzun omurler versin dogum gunuz kutlu olsunn optumm
cok tsk ederimc anim benim allah razi olsun darisi insallah hamile olan tum arkadaslarimaa.normal dogumu hepinize tavsiye ederim o bi anlik bi sey ve inanin rabbimin kuluna dayanamayacagi bisey vermez derler ya cok dogruu..simdi hepsini unuttum gitti bile evimde her isimi kendim yapiyorum allaha sukur.benden bi gun sonra dogum yapan bi arkadas vardi dun annemler ziyarete gitti hala kalkamamis ben hep hastanede ilk dk dan itibaren kalktim orda bebegimi hep kendim baktim.simdi sut sorunumuz vardi allaha sukur sutumde geldii gazzzzzzzzzzzzz sorunumuz varr insallah onalrida daha dikkatli yicekler tuketerek atlaticaz oglusumla simdi misil misil uyuyor onu uyurken izlemesi cok guzel biseyy rabbim olmayan herkeze versinn insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[/B]14695296]merhaba canım evet hamileyim 30 haftalık..
hg aramıza cnm kaç aylık evlisin
yaşınız kaç
gerçi ben 1 yıl durulmasından yanayım ama herikinizde istiyorsanız neden olmasın
yaman nasılsın ?senınle aynı durumdaydık cnım nasıl gıdıo belırtın fılan var mı..cok gergınım yarın adet tarıhımbenneyaptımki
cnn.kctrk87 slm arkadaşlar bizde beiş yapmaya karar verdik 20 aylık evliyim yaşım 23 hayırlısı inş.
kızlarrrr hamileyim şükürler olsun
hg aramıza cnm kaç aylık evlisin
yaşınız kaç
gerçi ben 1 yıl durulmasından yanayım ama herikinizde istiyorsanız neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?