Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ah saliha keşke bizdede klima olsa ya ama malesef yok benim evim gündüz bütün camlar kapılar açık olursa esiyor ama akşam olunca fırın gibi yaprak bile kıpırdamıyor gece çok fena terliyorum ağrımda oluyor hem ter hem ağrı uyutmuyor bu gece kaç kere kalktım bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çok..akannehir

sıcaklar çok fena birde nem olunca herkes muzdarip ama yapacak bişi yok.sabaha kadar evin içinde ordan oraya yatıyorum gezenti gibi geziyorum evi öle öle yarım yarım uyuyorum.klima taktıralım dedik yaz başında kaynanam engel oldu borcunuz var olmaz die şimdi eşim bin pişman annesini dinlediğine stoklarda kli,ma kalmamış çünkü. bnim iş yeri klimalı geçiyo bi şekilde hem oruç hem sıcaklar dışarda güneşin alnında koşturan çalışan insanların allah yardımcısı olsun.

ay canım benim çok fena inan ki hiç kolay değil ALLAH yardımcımız olsun

amiin amiin canım çok fena sıcaklar şükür ki akşamları bizim ev esiyo biraz.

3 aylık evliyim kızlar hiç korunmadık en başından beri istiyorduk bu ay yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişki denedik adet günüm 15 agustostu ve ben dayanamadım aynı gün günüm geçmeden test yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugunde doktoro gidip kan testi yaptırıdım bebegim 2 haftalıkmış belirtilere gelince adetime 10 gün kala gögüslerim şişti ve acımaya başladı belli bi süre sonra uçları koyulaşıp etrafında beyaz küçük kabarcıklar çıktı kasıklarımda batmalar vardı birde adetiime 1 hafta kala benden yerleşme kanaması denen şey geldi ve hissetmiştim hamile oldugumu

ay canım benim çok fena inan ki hiç kolay değil ALLAH yardımcımız olsun

Kızlarr siz hele bir izmiri görseniz dehşet sıcak yaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar ben bu foruma dün üye oldum ve sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum

2 yıllık evliyiz ben daha bebeğe hazır değildim ama artık eşim çok istiyor bebeği o yüzden artık kışın olarak düşünelim diyoruz yani Allah nasip ederse ve hiçbir terslik olmazsa 2011 Kasım bebişimiz dünyaya gelir..

Sizlerde yorum yaparsanız sevinirim..

merhaba arkadaşlar ben bu foruma dün üye oldum ve sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum

2 yıllık evliyiz ben daha bebeğe hazır değildim ama artık eşim çok istiyor bebeği o yüzden artık kışın olarak düşünelim diyoruz yani Allah nasip ederse ve hiçbir terslik olmazsa 2011 Kasım bebişimiz dünyaya gelir..

Sizlerde yorum yaparsanız sevinirim..

kizlar resimlerimizi yukledim oglumun masallhh demeyi unutmayalim lutfen...bakin silcem daha sonra optum

merhaba ben yeni katıldım foruma yukarıda yazdıklarımı görebilirsin heyecanlıyım biraz önerilerde bulunur ve yorum yaparsan sevinirim. bu arada bebişin çok tatlı maşallah Allah nazardan saklasın inşallah biz de o günleri görürüz opuyorumnanaktan

hoşgeldin topiğimize arkadaşım inşallah planladığın ay gelir meleğin ama kimsenin planladığı ay olmuyor bikaç denemelerden sonra kavuşuyorlar meleklerine inşallah senin istediğin ay olur hakkında hayırlısını diliyorum topiğimizi yeni bebek haberleriyle doldurursunuz inşallah ve topiğimizden ayrılmamanı diliyorum tekrar hoşgeldin..

meryemcim maşallah oğluna resimlerin hepsi birbirinden güzel kardeşin sana ne kadar benziyo ikiz gibisiniz sen sandım diyecektim meryem ne güzel baya kilo vermişsin ama teyzesiymiş oğlumuzun
ALLAH nazarlardan korkusun sizi ve oğlunuzu..

tsk edeim teyzesi allah razi olsun.bend aha nerde kilo vermek ama hamile kaldigim kilomdan 2 kilo daha zayiflamisim ben fazlalik kalmasindan korkuyodum allaha sukur olamdi ama oglusum emdikce gider insallah bol bol su iciyorumm

hihoyyyt :teytey: :sm_cool: GÜNAYDIN :sm_cool: :teytey: hihoyyyt

"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver..... "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

meryem maşaALLAH bebişine yakışıklı oğluna oy yerim ben onu ALLAH esirgesin. RABBİM hayırlısından uzun ömürler versin sağlıklı sihhatli yaşamak nasip olsun inşaALLAH.

ciciiiim yoksa yoksaaaaaaaaaaaaa bebiş yoldamııııı opuyorumnanaktan

hg aramıza cnm umarım istedğiniz zaman gelir ebbeğin
yanlız şunu unutma ilk aydan hamile kalmak baya zor bi iş
tam plan yapma derim ben biizm 2. ayımız regl 5 gün var ama sanırım bu ayda olmadı gibi
oz yüzden bence denemelere başlayın derim hemen olup olmayacağı meçhul

meryem64 kizlar resimlerimizi yukledim oglumun masallhh demeyi unutmayalim lutfen...bakin silcem daha sonra optum

allah bağışlasın cnm çok güzel bi bebek

CNIM COK SEVINDIM ADINA TEBRIK EDERIM.ILK BU TOPIGE YAZDIGIMDA SENINLE KONUSMUSTUK.SIMDI BU HABERI DUYUNCA COK SEVINDIMkaydirigubbakcemile5INSALLAH HAYIRLI,SAGLIKLI,GÜZEL BI EVLADIN OLUR.BENDE ADET OLMADIM AMA TEST YAPMAYA CESARET EDEMIYORUM.NEGATIFI GORMEKTEN KORKUYORUMeyvahedigeldismileBAKALIM HAYIRLISI OLSUN..KENDINE COK IYI BAK SEKERIM

selamün aleyküm hayırlı sabahlar kızlar...
kimsecikler yok anlaşılan olsun ben içimi dökeyim yine:)
dün dr a gttmdr a gitmenin bu kadar zor olacağı gelmezdi aklıma diğer zamanlarada.adam hiçbişi demedi.bende ayrıntıya girmeyelim dedim.sadece çıktıyı gördüm bebeklerin başı 33 haftalık.kemikler 22 haftalıkALLAHUEKBER...görümcemle gtmştim sen göster dr a dedim.ona demişki fazla yaşamaz.ben alıştım bu sözlere ama yine de çok zor oluyor.sabahtan akşama kadar tuttum.sıktım kendimi.görümcemde iftara davetliydik.en sonunda yatsı namazını kılarken boşalttım içimdeki sıkıntıyı gözyşalarımla.ordakiler umrumda değildi.girmedim aralarına oturdum yanlız balkonda...eşim geldi kimseye veda etmeden çıktım...

ALLAHIM isyan etmiyorum SENSİN VEKİLİM...ama imtihanımda gerçekten zorluk çekiyorum.artık SANA TAMAMEN TESLİM OLUP SANA bırakıyorum.herşey SANA bağlı herşeyi SEN biliyorsun...

dr hiç umursamadı bile belki hastahaneye ilk gdişim hep özeline gidiyordum.ne bundan sonraki kontrolün şu tarih dedi ne doğumun yakın falan...EY ALLAHIM SEN görüyorsun herşeyi...herşeyi SEN biliyorsun.
doğum zamanımı,sağlıklarını,cinsiyetlerini herşeyi herşeyi...
RABBİM YALNIZ SANA MUHTACIM VE YALNIZ SENDEN YARDIM DİLERİM...

DUA İLE CANLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…