merhabalar kızlar. nasılsınızzzzzz. kız ece çok özletme kendini gel arada azda olsa gel var oludğunu bilelim canım.
bat sıcakları hiç deme çok fena ben odamın klimasını hiç kapatmıyorum değilse hiç duramam bayılacak gibi oluyorum.akşamları da serin oluyo gündüze göre biraz esinti oluyo şükür. dışarı çıkmadığım sürece problemim olmuyo sıcaklarla.
hamile olan arkdaşım RABBİM hayırlısıyla güzel bir hamilelik nasip etsin inşaALLAH.
ah saliha keşke bizdede klima olsa ya ama malesef yok benim evim gündüz bütün camlar kapılar açık olursa esiyor ama akşam olunca fırın gibi yaprak bile kıpırdamıyor gece çok fena terliyorum ağrımda oluyor hem ter hem ağrı uyutmuyor bu gece kaç kere kalktım bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çok..akannehir
sıcaklar çok fena birde nem olunca herkes muzdarip ama yapacak bişi yok.sabaha kadar evin içinde ordan oraya yatıyorum gezenti gibi geziyorum evi öle öle yarım yarım uyuyorum.klima taktıralım dedik yaz başında kaynanam engel oldu borcunuz var olmaz die şimdi eşim bin pişman annesini dinlediğine stoklarda kli,ma kalmamış çünkü. bnim iş yeri klimalı geçiyo bi şekilde hem oruç hem sıcaklar dışarda güneşin alnında koşturan çalışan insanların allah yardımcısı olsun.
sıcaklar çok fena birde nem olunca herkes muzdarip ama yapacak bişi yok.sabaha kadar evin içinde ordan oraya yatıyorum gezenti gibi geziyorum evi öle öle yarım yarım uyuyorum.klima taktıralım dedik yaz başında kaynanam engel oldu borcunuz var olmaz die şimdi eşim bin pişman annesini dinlediğine stoklarda kli,ma kalmamış çünkü. bnim iş yeri klimalı geçiyo bi şekilde hem oruç hem sıcaklar dışarda güneşin alnında koşturan çalışan insanların allah yardımcısı olsun.
ay canım benim çok fena inan ki hiç kolay değil ALLAH yardımcımız olsun
Kızlarr siz hele bir izmiri görseniz dehşet sıcak yaaaaaaaaaaaa
3 aylık evliyim kızlar hiç korunmadık en başından beri istiyorduk bu ay yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişki denedik adet günüm 15 agustostu ve ben dayanamadım aynı gün günüm geçmeden test yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugunde doktoro gidip kan testi yaptırıdım bebegim 2 haftalıkmış belirtilere gelince adetime 10 gün kala gögüslerim şişti ve acımaya başladı belli bi süre sonra uçları koyulaşıp etrafında beyaz küçük kabarcıklar çıktı kasıklarımda batmalar vardı birde adetiime 1 hafta kala benden yerleşme kanaması denen şey geldi ve hissetmiştim hamile oldugumu
kizlar resimlerimizi yukledim oglumun masallhh demeyi unutmayalim lutfen...bakin silcem daha sonra optum
kizlar resimlerimizi yukledim oglumun masallhh demeyi unutmayalim lutfen...bakin silcem daha sonra optum
opuyorumnanaktan maşllah tatlım bebeğin çok yakışıklı sen nasılsın bir sıkıntın falan yok dimi?
merhaba arkadaşlar ben bu foruma dün üye oldum ve sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum
2 yıllık evliyiz ben daha bebeğe hazır değildim ama artık eşim çok istiyor bebeği o yüzden artık kışın olarak düşünelim diyoruz yani Allah nasip ederse ve hiçbir terslik olmazsa 2011 Kasım bebişimiz dünyaya gelir..
Sizlerde yorum yaparsanız sevinirim..
meryemcim maşallah oğluna resimlerin hepsi birbirinden güzel kardeşin sana ne kadar benziyo ikiz gibisiniz sen sandım diyecektim meryem ne güzel baya kilo vermişsin ama teyzesiymiş oğlumuzun
ALLAH nazarlardan korkusun sizi ve oğlunuzu..
hihoyyyt :teytey: :sm_cool: GÜNAYDIN :sm_cool: :teytey: hihoyyyt
"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver..... "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.
BirdOfParadise merhaba arkadaşlar ben bu foruma dün üye oldum ve sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum
2 yıllık evliyiz ben daha bebeğe hazır değildim ama artık eşim çok istiyor bebeği o yüzden artık kışın olarak düşünelim diyoruz yani Allah nasip ederse ve hiçbir terslik olmazsa 2011 Kasım bebişimiz dünyaya gelir..
Sizlerde yorum yaparsanız sevinirim..
meryem64 kizlar resimlerimizi yukledim oglumun masallhh demeyi unutmayalim lutfen...bakin silcem daha sonra optum
3 aylık evliyim kızlar hiç korunmadık en başından beri istiyorduk bu ay yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişki denedik adet günüm 15 agustostu ve ben dayanamadım aynı gün günüm geçmeden test yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugunde doktoro gidip kan testi yaptırıdım bebegim 2 haftalıkmış belirtilere gelince adetime 10 gün kala gögüslerim şişti ve acımaya başladı belli bi süre sonra uçları koyulaşıp etrafında beyaz küçük kabarcıklar çıktı kasıklarımda batmalar vardı birde adetiime 1 hafta kala benden yerleşme kanaması denen şey geldi ve hissetmiştim hamile oldugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?