• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar dün düştüm bugün doktora gittim ama bebeğimin durumu iyi çok şükür,,,,,,bu arada doktorum iğnemin dozunu değiştirmemi istedi ama askeri hastanedeki doktor değiştirmiyor offf ya canım çok sıkkın ne yapıcam ben bilmiyorum bir çözüm yolu bulmam gerekli.......

çok geçmiş olsun canım allah korumuş bebeğini ucuz atlatmışın

kızlar dün düştüm bugün doktora gittim ama bebeğimin durumu iyi çok şükür,,,,,,bu arada doktorum iğnemin dozunu değiştirmemi istedi ama askeri hastanedeki doktor değiştirmiyor offf ya canım çok sıkkın ne yapıcam ben bilmiyorum bir çözüm yolu bulmam gerekli.......

canım yaa cok gecmıs olsun. aman dıkkat et kendıne. ben de 2-3 kere dusme tehlıkesı gecırdım.Allah korusun hepımızı. canım ben anlamadım doktorun ıgnenın dozunu nıye degıstırmek ıstıyor dıger doktor nıye degıstırmıyor. baska bır doktora daha danıssan. yada degıstırmen gereklıyse ısrar et yada baska yerden temın et olmuyormu oyle.

meryemcım sagol.Allah hepımıze nasıp etsın canım

bu arada resmın degısmıs. benımkıde kaboldu yaa.
gıtmısken cınsıyetıne baktırsaydın. bebısın senı ozlemıs demekkı. ben hergun bı bahane bulup doktora gıtmek ve bebısımı gormek ıstıyorum

gunaydin kizlar iyi hafta sonlariii.nasil herkezzzz...kizlar reglim daha olmadi normalde dundu ama olmadi belirtileri var beklemedeyimmm dahaaa..test yapmistim ama negatif cikmistiii bakalimmm hayirlisiiiiii artikk.bugun temizlik gunu yaa hafta sonu alisveris ve temizligi sevmiyorumm hicte yapasim yokk...hadi herkeze kolay gelsinnnn

çok geçmiş olsun cnm ya nasıl düştüm
aman dikkatli olun meleğinizide allah korumuş

gunaydin kizlar iyi hafta sonlariii.nasil herkezzzz...kizlar reglim daha olmadi normalde dundu ama olmadi belirtileri var beklemedeyimmm dahaaa..test yapmistim ama negatif cikmistiii bakalimmm hayirlisiiiiii artikk.bugun temizlik gunu yaa hafta sonu alisveris ve temizligi sevmiyorumm hicte yapasim yokk...hadi herkeze kolay gelsinnnn

cnm olsun var yada yok hayırlı zamanda gelsin meleğin üzme knd

umutluyuzzz gecmis olsun cnmm,, ins.. bebegin biseysi oktur :((

Kizlar benimde belimin alt kismi ve biraz agrim var.. goguslerimde agriyooo adet mi olcamm hamilemiyim bilmiyorum..ins.. hamileymdir.. bunlar hamilelik belirtisi olabilir mii.`??

umutluyuzzz gecmis olsun cnmm,, ins.. bebegin biseysi oktur :((

Kizlar benimde belimin alt kismi ve biraz agrim var.. goguslerimde agriyooo adet mi olcamm hamilemiyim bilmiyorum..ins.. hamileymdir.. bunlar hamilelik belirtisi olabilir mii.`??

tatlım daha once de yazmıstım. hamıleysen bıle ozel bır belırtı vermez sımdıden. normal adet belırtılerın olur. ınsallah bu ay hayırlı haberlerını alırız.

kızlar benım bugun cook mıdem bulanıyor ve dun aksamdan berı basım donuyor. cok halsızım yaa.

secılcım kendını hazır hıssettıgın an zaten cesaretın de oluyor. o yuzden ıcınden geldıgı gıbı davran. 6 ay cok erken. evlılıgını yasa bence . bu arada kac yasındasın. eger yaşının gectıgını dusunuyorsan fazlada erteleme bence. tabı en guzel kararı yıne senın gonlun verecek. hakkında hayırlısı canım

bende cesaret istiyorum kıslar!
ben 6 yıllık evliyim ama korkuyorum. son 1 yıldır maddi durumumuz iyi değil. kendimize bile yetmiyor. bebek çok masraflı. yaşım 33 çok geç dimi?
renglimin son günü. denemelere başlasam mı acaba? of offffffffff!
kafamı karıştıran şeylerde var. bizde kan uyuşmazlığı var. cesaretim yok.

canım benim ya çok geçmiş olsun allah korusun dikkat et canım benim

bende cesaret istiyorum kıslar!
ben 6 yıllık evliyim ama korkuyorum. son 1 yıldır maddi durumumuz iyi değil. kendimize bile yetmiyor. bebek çok masraflı. yaşım 33 çok geç dimi?
renglimin son günü. denemelere başlasam mı acaba? of offffffffff!
kafamı karıştıran şeylerde var. bizde kan uyuşmazlığı var. cesaretim yok.

cocuk kismetiyle gelir zasinda 33 olmus ve 6 yillikta evlisin.kendi kararin ama bence zamani gelmis...kan uyusmazliginin artik tedavisi var korkcak bisey yok.belki sen maddi yonden kendini tam hazirladiginda hersey icin gec olabilir...maddi sorun hic bitmezkiii hep bi eksiklik olur.bebekler melek onlar beraberinden cok seyi getirir merak etme.allah yardimcin olsunnn insalllahhh

:kedi:
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi[/QUOTE
ya yanlış oldu.. kusura bakmayın:kedi:

benim de aynı.. dün bekliyordum daha bişey yok.. belirti falan da yok..Allahım hayırlısı:Saruboceq:

benimde hala olmadi ama ben bebek olmasini beklemiyorum sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorumm bekleyi gorcez.daha bi gun gecti normal yaniii benimkisi

Back
X