Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa umutluyuz sekıller kayboldu ya , yenısını yapmıssın. ben de ıstıyorum. nasıl yapılıyor bu .
arkadasına yuk olmak da ıstemıyorum sen bılıyorsan tarıf etsene canım
iyiz cnm sen napıyosun nasıl gidiyo bakalım
Canım yaa inşallah ağzından bal damlıyorrAyy seninde çok az kalmışşş umarım zor geçmiyordurr.. Dünyanın en mükemmel hissidir eminimmm
Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah. Haftasonu olmazsam dediğin gibi kan testi yapıcamm olumunekankayizsmile
muhabbetler koyu bakıyorumda ben pek giremiyorum bu aralar telaşımız var akşama kayınvalideme dünürleri geliyo yarın söz var ve ben çok yorgunum ve hastayım offff offff beni unutmayın kızlar olurmu dün doktora gittim yazdım ama kimse okumadı galiba neyse görüşürüz pazartesine kadar yokum byyyyy beni özleyin anacııımmmm...kaydirigubbakcemile3
hızlı ve kolay kilo vermek için bana da bir yontem öğretin allah aşkına..metabolizmamı hızlandırıp en hhızlı ve kolay tarafından kilo vermem gerek . en aqz 15-20 kilo vermek zorundayım..... mide balonunu midemi kestirmeyi kelepçeyi bile düşünüyorum. o derece ama oahalı...
yardım ve bilgilerinizi bekliyorummmmmmmmmmm
akapuktur ile kilonun %1i veriliyor . baa bu yeterli değil . 15-20 kilo fazlam var. ..akupuntur dene deryacım cok faydası oluyor valla sporlada desteklersen tamamdır bencede kelepce taktırma bende sakıncalı oldugunu duymuşdum
ya zzaten o da uzun süreli bir şeymş ama bakalım valla bu spor işi iç bana göre değilDeryacım bence de sakın kelepce taktırma. abımın arkadasın esı de taktırdı, kıko verdı ama umutluyuzun dedıgı gıbı saglıgında sorunlar var. aman haa. ben de kılo verememekten korkuyorum ama spor ve dıyet uygulayacagım dogumdan sonra
canım sakın kelepçe taktırmayı ya da mideni aldırmayı düşünme benim teyzem yaptı ve çok büyük sağlık sorunları varşimdi diyorki keşke kilolu olsaydımmda yeterki sağlığım olsaydı diyor,,,,başka yöntemlerde var kilo vermen için herşey beyninde bitiyor eğer gerçekten azmedersen zayıflarsın ekmeyi ve şekeri kes daha çabuk olur canım
bence bebek düşündüğün için hiç öyle şeylere bulaşma canım.çünkü hamilelik döneminde harici olarak bilmediğin hiçbir şey kullanmamak gerek. ilaç , krem vs...