• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Jayacım gÖbek resmını koysana bı kere
Çok merak edıyorum nasıl gÜzeldır Şımdı

yaa umutluyuz sekıller kayboldu ya , yenısını yapmıssın. ben de ıstıyorum. nasıl yapılıyor bu .
arkadasına yuk olmak da ıstemıyorum sen bılıyorsan tarıf etsene canım

canım benim arkadaşım yaptı yine bunu ben inanki bilmiyorum yardımcı olurdum bilseydim,,,,

Canım yaa inşallah ağzından bal damlıyorr :D Ayy seninde çok az kalmışşş umarım zor geçmiyordurr.. Dünyanın en mükemmel hissidir eminimmm :D Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah. Haftasonu olmazsam dediğin gibi kan testi yapıcamm olumunekankayizsmile

canım senin hikayenin bir benzeri arkadaşım yaşadı :) yumurtlama gününden 4 gün önce eşiyle birlikte olmuşlar. eşi yurt dışı gitmiş . hiç o ay niyetleri yoktu . şimdi 10 haftalık hamile....

kızlar yaaaaaaaaa ben artık dogurmak ıstıyorum. yada ızne ayrılıp yatayım bıraz... cok yoruluyorum. esım de dun doktora sıkayet edıyor benı cok naz yapıyor dıye. keske deseydım doktora ben sıkayetcıyım, gunde 12 saat sandalyede cakılı kalıp bılgısayar basında calısıyorum. aksamları yuruyuse bıle cıkarmıyor. pazarları bıle evden cıkamıyoruz. depresyondayıııımmmmmm deseydım. bısey degısırmıydı ?? tabıkı HAYIR. nıye bu kadar kılo aldım?? HAREKETSIZLIKTEN.
umutluyuz sen calısmıyorsun sanırım. uyuyacagım dedıgıne gore... yaa ben aksamları uyuyamıyorum gunduzlerı de boylee uykum gelıyor

muhabbetler koyu bakıyorumda ben pek giremiyorum bu aralar telaşımız var akşama kayınvalideme dünürleri geliyo yarın söz var ve ben çok yorgunum ve hastayım offff offff beni unutmayın kızlar olurmu dün doktora gittim yazdım ama kimse okumadı galiba neyse görüşürüz pazartesine kadar yokum byyyyy beni özleyin anacııımmmm...kaydirigubbakcemile3

muhabbetler koyu bakıyorumda ben pek giremiyorum bu aralar telaşımız var akşama kayınvalideme dünürleri geliyo yarın söz var ve ben çok yorgunum ve hastayım offff offff beni unutmayın kızlar olurmu dün doktora gittim yazdım ama kimse okumadı galiba neyse görüşürüz pazartesine kadar yokum byyyyy beni özleyin anacııımmmm...kaydirigubbakcemile3

OLUR ABNACIM AMA ÇOK YORMA KENDİNİİ :roflol:

hızlı ve kolay kilo vermek için bana da bir yontem öğretin allah aşkına..metabolizmamı hızlandırıp en hhızlı ve kolay tarafından kilo vermem gerek . en aqz 15-20 kilo vermek zorundayım..... mide balonunu midemi kestirmeyi kelepçeyi bile düşünüyorum. o derece ama oahalı...

yardım ve bilgilerinizi bekliyorummmmmmmmmmm

hızlı ve kolay kilo vermek için bana da bir yontem öğretin allah aşkına..metabolizmamı hızlandırıp en hhızlı ve kolay tarafından kilo vermem gerek . en aqz 15-20 kilo vermek zorundayım..... mide balonunu midemi kestirmeyi kelepçeyi bile düşünüyorum. o derece ama oahalı...

yardım ve bilgilerinizi bekliyorummmmmmmmmmm

canım sakın kelepçe taktırmayı ya da mideni aldırmayı düşünme benim teyzem yaptı ve çok büyük sağlık sorunları varşimdi diyorki keşke kilolu olsaydımmda yeterki sağlığım olsaydı diyor,,,,başka yöntemlerde var kilo vermen için herşey beyninde bitiyor eğer gerçekten azmedersen zayıflarsın ekmeyi ve şekeri kes daha çabuk olur canım

Deryacım bence de sakın kelepce taktırma. abımın arkadasın esı de taktırdı, kıko verdı ama umutluyuzun dedıgı gıbı saglıgında sorunlar var. aman haa. ben de kılo verememekten korkuyorum ama spor ve dıyet uygulayacagım dogumdan sonra

akupuntur dene deryacım cok faydası oluyor valla sporlada desteklersen tamamdır bencede kelepce taktırma bende sakıncalı oldugunu duymuşdum

akupuntur dene deryacım cok faydası oluyor valla sporlada desteklersen tamamdır bencede kelepce taktırma bende sakıncalı oldugunu duymuşdum
akapuktur ile kilonun %1i veriliyor . baa bu yeterli değil . 15-20 kilo fazlam var. ..

Deryacım bence de sakın kelepce taktırma. abımın arkadasın esı de taktırdı, kıko verdı ama umutluyuzun dedıgı gıbı saglıgında sorunlar var. aman haa. ben de kılo verememekten korkuyorum ama spor ve dıyet uygulayacagım dogumdan sonra
ya zzaten o da uzun süreli bir şeymş ama bakalım valla bu spor işi iç bana göre değil

canım sakın kelepçe taktırmayı ya da mideni aldırmayı düşünme benim teyzem yaptı ve çok büyük sağlık sorunları varşimdi diyorki keşke kilolu olsaydımmda yeterki sağlığım olsaydı diyor,,,,başka yöntemlerde var kilo vermen için herşey beyninde bitiyor eğer gerçekten azmedersen zayıflarsın ekmeyi ve şekeri kes daha çabuk olur canım

şekeri kesmem ölmem demek .pasta biküvi çikolata yemek olmazsa olmasın bunları yiyeyim yeter diyeceğim şeyler...
uff
şu thermo etkili haplar kremler nasıldır acaba fikri olan var mı ???

bence bebek düşündüğün için hiç öyle şeylere bulaşma canım.çünkü hamilelik döneminde harici olarak bilmediğin hiçbir şey kullanmamak gerek. ilaç , krem vs...

bence bebek düşündüğün için hiç öyle şeylere bulaşma canım.çünkü hamilelik döneminde harici olarak bilmediğin hiçbir şey kullanmamak gerek. ilaç , krem vs...

DOĞRU diyorsun da güzelim eşim ve annem üstüme kabus gibi çöküyorlar. eve koşu bandı aldık ama her akşam yürüyemiyorum yıkanmak vs üşeniyorum hasta olcak diye de kastırıyorum . havalar biraz daha iyileşsin diyorum eşim sen koş ben ufoyu peşinde koşturcam banyoya odaya takar üşütmem seni diyor..ben bari kendimi hazır hissetmeye çalışıp isveş diyeti yapayım ...
offff offfffff hep bu pko yüzünden oldu ... ilk teşhiste doktor kilo yapar demişti. o günden bu yana 25 kilo falan aldım . 12 senede ...

:gitme: eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile :Saruboceq:

ısveç Diyeti

Artık Türkiye'de ısveç deyince muhtemelen birçok kişinin aklına ısveç diyeti geliyor. Avrupa'da çılgınca uygulanan ısveç Diyeti Türkiye'de ilk defa Aylin Livaneli'nin Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde duyuruldu. Böylelikle Türk halkı geniş kitleleri ardında sürükleyecek yeni ve etkili bir diyetle tanıştı. Diyeti uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlaması. Ancak kişisel olarak edindiğim izlenim, benim bünyemde diyetin hiçbir işe yaramadığı oldu. Diyet süresince bütün kurallara uymama rağmen sadece 2 kilo olan kilo fazlalığımı 8. günün sonunda hiç veremediğimi görünce diyeti bıraktım. Yine de yakın tanıdıklarımda diyete ilişkin olumlu sonuçları bizzat gözlerimle gördüm. Şimdi karar sizin. Ancak unutmayın diyetin en önemli tarafı aşağıdaki kurallara uymak.

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

ben evlendikten 2 ay sonra yaptım bu diyeti 5,5 kilo verdim .... bu diyetle 14 kiloya kadar veren var. 13 gün yapılıyor. harfi harfine uyman gerek . yorulursan sadece 6.günün sonunda kesebilir ve 6 ay hiç yapmayabilirsin.... kilo almazsın 6 ay..
diyetin zorluğu yemek yemediğin 1 öğün var. ve en dayanılmazı benim iiçin çay içememek olmuştu..

Back
X