Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

kızlar benimde dün kontrolüm vaardı. oğluşumun sağlığı gayet iyiyimiş maşallah. azıcık iri bir bebekmiş. kafa ve kemik gelişimi 2 hafta önden gidiyor:)) 1250 gr olmuş. bize yüzünü göstermedi. görseniz kızlar iki eliyle yüzünü kapadı resmen doktorum 35 dk. uğraştı ama göstermedi oğlum yüzünü halbuki nasılda merak ediyordum... ellerini indirdiğindede ters dönüyodu yani inat etti göstermeyeceğim diye(

iri bir bebeğim olsun hayalim hep vardır ilkindede ama olmuyor işte anası gibi zarif oluyorlar bende yaşımı hiç belli etmediğimi söylerlerdi gerçi o genç yaşta anne olmamdan sanırım kızımı yanımda görünce kardeşin gibi duruyor dediklerinden herhalde bu seferde iri bir bebeğim olsun istedim ama olmayacak galiba yine ince uzun olacak ne yapalım büyüklerimizin dediği gibi canı içinde olsun değilmi...

evet canım önemli olan sağlıklı olmaları..bizimkide biraz iriceymiş (babaya çekti sanırım):) ben zayıf ve uzun boyluyum çünkü 28kasımda kontrolüm var bakalım büyümüşmü 1ayda:) sabırsızlanıyorum günler geçmiyor sankii..rabbim hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin bebişlerimize..

valla kızlar bende minyon tipliyimdir. hiç yaşımı göstermem ama oğluş iri olacakmış babasıda öyle değil ama kime çekti bilmem. ama önemli olan sağlıklı sıhhatli olması sonuçta nice iri doğan bir sürü bebek bir müddet sonra normal kilosuna dönüyor:)

ya size bir şey itiraf edeyim bilmem sizlerde böyle bir durumlar oluyormu oldumu ilk hamileliğimde yalnızdım ev hanımıydım. Okadar çok bebeğimin dünyaya gelmesini istiyordum ki anlatamam aklım fikrim bebekteydi tüm 1senelik eşyalarını hazırlamıştım birde 65km uzaklıkta iyi bir doktora 4,5 aylıkken gitmeye başlamıştım son zamanlarda nerdeyse 15günde bir gider olmuştum. esas mesele iki tane anne adayı benden önce bebekleri olmuştu hayatta hiç kıskanç biri değilim ama onların bebeklerine baktıça özeniyor kıskanıyordum eşyalarını yıkayıp balkona astıklarında seyerdiyordum sanki bir güç olsada benimkide hemen olsa diyordum en sonunda dr 3 ile 17 ağustosta 2000de gelin dedi ben sabırsızlıktan ayın 3de daha gitmek için eşimi ikna ettim ve ogün biraz suni arı verdiler ama sancı olmadı bence çok erkendi zaten ama sezeryanla oldu doktor geldi ve şöyle dedi
alın size bebek bebekte bebek alın işte dedi hiç unutmam doktoruda yıldırmışım ama şimdi öyle hiç değil nedense iş güç kıZmda okula gidiyor yalnızda değilim bu sefer tam tersi doğunca bakmayacağım edemeyeceğim korkusu var psikolojik olarak tabiki ee annesi bebeğin panik atak illeti varsa olur ... olurmu olur bu korkular .Paylaşmak istedim ilkte çok sabırsızlanmıştım..

benim ilk bebeğim olucak ama sabırsızlanmıyorum.sadece bazen birgün kucagıma alacagımı düşününce heyecanlandırıyo bu düşünce beni:)bu da normaldir heralde:) bırak sabırsızlanmayı, kendime süpriz yapıyorum ve öğrenmiyorum bebeğimin cinsiyetini.ben hala kızım mı olucak oğlummu olucak bilmiyorum yani.herkes diyoki ne kadar rahatsın ne kadar meraksızsın. ikisiylede alakası yok bu eşimle benim ortak kararımız (her ne kadar eşim ultrasondayken ekranın içine düşer gibi baksada):) zaten 3ay kaldı kavuşmamıza ve bebeğim bize süprizlerin en büyüğünü yapıcak. o gün öğrenicez meleğimiz kız mı erkek miymiş diye..

ya çok ilginç bir durum bu zamanda bilmemek ama kararınıza saygılıyım esasında güzel bir fikir yine cinsiyetini öğrenmemek.. doktorunuza rica ettiniz herhalde o söylemedi doktorunuzda biran dalgınlıkla söylememeside enterasan ..

artı avatarınızdaki bebek resmini bende başka yerde kullnaıyorum daima ne güzel bir bebek resmi değil mi ...

ya ne tesadüf ikimizinde bebkleri 27+1günlük son adet 17 mayısmıy dı sizinde bebeğiniz erkek bence.. içimden bir ses öyle dedi..

kızlar bebişimiz iyiymiş..1450 gr olmuş..kafası yusyuvarlakmış..elini yumruk yapmış sadece cici parmağını kaldırmış öyle duruyordu annecim..
ama bir türlü yüzünü göstermedi bize..arkasını dönmüş hiç bakmadı bize

maşallah 29haftada hemen hemen 1,500 kilo olmuş ne güzel ya aklıma geldi göstermeyince kendini hep kız derler ama sizin oğlanmış sanırım şubat annelerinin çoğu erkek bebek bekliyor.

ya ne tesadüf ikimizinde bebkleri 27+1günlük son adet 17 mayısmıy dı sizinde bebeğiniz erkek bence.. içimden bir ses öyle dedi..

evet 17 mayıs ama doktoruma göre suan 26+5teymişiz.neden öyle olduğunu hala anlayamadım. bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek hiç farketmez..onlar bizim canımızdan can.ayrımı olurmu böyle birşeyin..?

maşşallah ya kocaman olmuş inşallah ağlıkla kucağına alırsın canım

teşekkür ederim kızlar inşaallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız kuzularımızı

kızlar bugün kontrolüm vardı.hiç iyi haberler alamadım ama:1no2:
bebeğimin kafasında bi hava boşluğu gördü doktorum. kötüye yormayalım dedi.bunun sebebi diyabette olabilir falan dedi.hatta daha birçok moral verici şey söyledi ama ben hiç birini duymadım.kalakaldım resmen
bide şeker taraması yapıldı ve yüksek çıktı 100gr lık tarama yapılacak p.tesi.
moralim çok bozuldu.nedir acaba o boşluk.inşallah kaybolur.ve birdaha ki kontrolümüzde güzel sağlıklı hayırlı haberler alırız doktorumuzdan.benim için dua edin rabbim bebeğime şifa versin. :çok üzgünüm:

İNŞALLAH DÜZELİR CANIM MORALİNİ YÜKSEK TUT DOKTOR ÇOK KÖTÜ KONUŞMAMAIŞ SEN DOKTORUNA GÜVEN İNŞALLAH BİRDAHAKİ KONTROLDE HİÇ BİRŞEY ÇIKMAZ

İNŞALLAH DÜZELİR CANIM MORALİNİ YÜKSEK TUT DOKTOR ÇOK KÖTÜ KONUŞMAMAIŞ SEN DOKTORUNA GÜVEN İNŞALLAH BİRDAHAKİ KONTROLDE HİÇ BİRŞEY ÇIKMAZ

inşallah canım. bebeğim için dua edin. inşallah geçici birşeydir ve en kısa zamanda herşey yoluna girer. :çok üzgünüm:

Amin Canim Allah In Izniyle Hiçbişey Olmasin Bebeğine..dualarim Sizinle..

gülcincim ya üzme kendini eminim bebişimizin bişeyi yoktur.o annesini üzmez.sen stres yapma tatlım.varsada düzelir herşey merak etme.sen stres yapıp üzme meleğimizi.

ya kızlar bende buara ne kadar çok görüyorum rüyalarımda oğluşumu.sürekli emziriyorum rüamda.ne taatlı görüyorum bi bilseniz.ve dikkat ettim de genelde şubat anneleri hep erkek bebek dünyaya getirecek.kızımız az.ama bize gelin adayı az geliyooo

teşekkür ederim cidelya.inşallah söylediğin gibi göz yanılmasıdır sadece. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum zaten. çünkü bebeğim hissediyo benim sıkıntılı olduğumu. acı acı vuruyor ben üzgünken karnıma.canımı yakıyor yani.bende konuşuyorum onunla tamam üzülmek yok herşey yoluna girecek diyorum.vurmayı bırakıyor.. benim akıllı bebeğim şaka yapıyor bana. ama annesinin üzüldüğünü görünce vazgeçicek bu şakadan biliyorum.. allahın izniyle bu sıkıntınında üstesinden gelicez bebeğimle ve eşimle birlikte. hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim.
rabbim bebeklerimizi hayırlı ve ömürlü bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…