Hoş geldin ferbey :) Hayırlı olsun bebişin, Allah kucağına almayı nasip etsin. :1hug:
Kızlar sizin de oğluşlarınıza maaşallah.İnşallah bütün tetkiklerinizde böyle güzel haberler alırız:) Bizim kız da pıt pıt:) Çok eğlenceli yaa. Arada onu hissetmek öyle keyifli ki. Daha öncesinde kendimi hamiş gibi hissetmiyordum ama hareketleri duymaya başlayınca artık hamiş olduğuma inandım
canım bende artık belirgin olaak hissetmeye başladım oğluşumun hareketlerini. böyle pıt pıt. pıtırcık işte:)) önceleri hafif hissediyodum şimdi belirginleşti. helede yemeklerden sonra keyfi yerine geliyor oğluşumun. e ne demişler erkeğin kalbine giden yok boğazdan geçermiş:icecream:
Sen hissetmeye başladın mı bebişini tebessüm?
kızlar 3 gün kadar önce sol kaığımda bir ağrı başaladı aslındaa kasığımla karnım arasında birde soldan karnımın ortasına doğru sanki bıçak saplanır gibi ağrılar oluyordu .birde ağrı ilk başladığında iç çamaşırımda küçük siyah bir leke gördüm .DR.umu aradım yarın gel bakalım dedi ben iyiyce panik oldum tabi. baktı kalbi atıyor, plesanta yerinde. iyi görünüyor dedi. MAGNEZYUM verdi. sizde böyle şeyler oldumu?
canım merhaba;
öncelikle çok geçmiş olsun. kasık ağrıları bende de oldu canım hatta bir keresinde yürüyemedim bile ağrısından ama öyle bir leke hiç olmadı. doktoruma gittiğimde bebeğin büyümesine bağlı olduğunu ve kasık ağrılarının bu şekilde normal olabileceğini söylemişti. dr. baktıysa problem yoktur canım birde acab idrar tahlilimi yaptırsan. yada tabii dr. un daha iyi bilir. mg. vermesinin sebebi neydi?
idrar tahlilide yaptırdım.normal çıktı. doktor böbreklerimede baktı birşey yok dedi. mağnezyum kasılmaları krampları engelliyormuş.
selam kızlar;
dün oğluşumu gördüm:dance: iyice büyümüş teyzeleri yaaaa. oğluşum yine önden gidiyor. kafa ve kemikleri 1 hafta önden göbişide 2 hafta önden gidiyor. biraz iştahlı yania.s tam 388 gr olmuş oğluşum. sağlığı sıhhati şimdilik iyi Allah'ıma çok şükür. Allah'ım hiç bozmasın. 23. haftamda da detaylı ultrasonum var. dua ediyorum hergün. Allah'ım inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize tek duam bu. birde eşim kameraya çekti tüm görüntülerimizi durup durup seyrediyorum kızlar dün üstüste 4 defa seyrettim.:dance:
:teytey:maşşallah oğluşuna kocaman olmuş inşallah detaylı ultrason sonuçlarıda iyiy çıkar
inşallah canım bayramdan sonraki ilk pazaretsi yapılacak. ay çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır. sen nasılsın?
ben iyiym inşallah kızımda iyidir benimde ayrıntılı ultrason bayramdan sonra salı günü bende çok heyecanlıyım inşallah sonuçlar iyi çıkar
Merhaba kızlar a.s. Dün ayrıntılı ultrasonu yaptırdım. Çok şükür bebişim çok iyi durumda. Ama hala ufak yaa senağlama 379 gr. çıktı ağırlığı. Minik bir bebeğim olacak galiba. Yalnız inanılmaz hareketli sırnaşık şey ultrason sırasında ilk yüz üstü yatıyordu sonra hemen sırt üstü döndü :)) Kıpır kıpırBir de plasenta karnımın önündeymiş dr. oraya yerleştiği için hissedemeyebilirsin hareketleri dedi ben buna rağmen iyi hissediyorum ama:dance: Siz nasılsınız kızlar, bebişler nasıl? İnşallah bir problem yoktur. :1hug:
Merhaba kızlar a.s. Dün ayrıntılı ultrasonu yaptırdım. Çok şükür bebişim çok iyi durumda. Ama hala ufak yaa senağlama 379 gr. çıktı ağırlığı. Minik bir bebeğim olacak galiba. Yalnız inanılmaz hareketli sırnaşık şey ultrason sırasında ilk yüz üstü yatıyordu sonra hemen sırt üstü döndü :)) Kıpır kıpırBir de plasenta karnımın önündeymiş dr. oraya yerleştiği için hissedemeyebilirsin hareketleri dedi ben buna rağmen iyi hissediyorum ama:dance: Siz nasılsınız kızlar, bebişler nasıl? İnşallah bir problem yoktur. :1hug:
Evet çok şükür. :dance: Bir anomaliye rastlanmadı. İnşallah senin sonuçların da iyi çıkar :1hug: İnşallah bütün hamişlerimiz böyle iyi haberler alır, sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar :)
İyidir iyidir bebişin a.s Ben hiç aklıma kötü bir şey getirmedim. Şimdiye kadarki testlerin de iyi çıktı hem dimi, bu da iyi çıkacak Allah'ın izniyle :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?