Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

.............................................................................

YAP YAP HİÇ BİTMİYO Kİ akannehir NANKÖR BU EV İŞİ
teşekkür ederim aranıza aldığınız için opuyorumnanaktan a.s.

yerimseniben

daha önceleri kendimi dinlemediğim için farklı bi durum var mı bende bilmiyorum canım. beklicezzartık. şimdiden test yaptırmayada korkuyorum

slm kızlar ben biraz sonra dr gidicem bi test vermişti drr onlar için hemde bebeğimi görücem çok mutluyum inş bi terslik yoktur dua edinn

kızlar hoşçakalım ben çıkıyom ancak hazırlanırız
hepinizi çok çok çok öptüm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

YAP YAP HİÇ BİTMİYO Kİ akannehir NANKÖR BU EV İŞİ

yerimseniben

valla öyle hergün yap hergün aynı bida sadece birgün hiç bişey elleme sanki günlerdir hiç iş yapmamış gibi oluyo klava:

daha önceleri kendimi dinlemediğim için farklı bi durum var mı bende bilmiyorum canım. beklicezzartık. şimdiden test yaptırmayada korkuyorum

öyle canım yaa dün dışarı çıkmıştık eşime dedim acaba test alsammı diye aldırmadı zaten erken yapmak iyi değil bekliycez artık:çok üzgünüm:

slm kızlar ben biraz sonra dr gidicem bi test vermişti drr onlar için hemde bebeğimi görücem çok mutluyum inş bi terslik yoktur dua edinn

hakkında hayırlısı canım olumsuz düşünme ne güzel bak bebişini görecen o anın tadını çıkarhihoyyyt

herkeze güzel mutlu günler kızlar ben çıkıyorum tekrar görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakın kaydirigubbakcemile5

sen bide biz çalışanlara sor onu sempatiksalakcinni

inş. cnm amin hepimizin gönlüne göre versin.yanlış hatırlamıyosam civelek adet olmuştu ve rahatlamıştı

mutlu haber gelmiş heralde öyle anlaşılıyo
çok sevindim, inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de görürsün canım a.s. :Saruboceq:
civelek için üzüldüm yaa, kısmet tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…