Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

mutlu haber gelmiş heralde öyle anlaşılıyo
çok sevindim, inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de görürsün canım a.s. :Saruboceq:
civelek için üzüldüm yaa, kısmet tabi...

sağol cnm inş. ama ben hala kan testini bekliyorum onda çıkarsa tam sevincem rabbimden hayırlısı artık. inş. sende bebeğini sağlıkla kucaklarsın cnm.:Saruboceq:

selam kızlar bayanssulusmile
uzun zamandır aranızda olamadım nasılsınız?

ayyyy profildeki şu resim çook tatlı cnm
bende hamişşş olursam alacağım kendimmeee
böle bir kolyeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt

bende yasal izin günlerim bitince işe dönmeyi düşünüyorum ama iş yeri kabul eder mi bilmem. ben yooken yeni irini alabilirler yerime

bizde hamiş olduğun anlaşıldığı an postalıyorlar
bir yöneticiler doğuruyooo
bakalım bende nasıl olacak ???????????????????????????:sinifsinif:

bizde hamiş olduğun anlaşıldığı an postalıyorlar
bir yöneticiler doğuruyooo
bakalım bende nasıl olacak ???????????????????????????:sinifsinif:

burda tek hamiş olan ben olacağım. benden önce benm yerimde çalışan kişide hamile olunca işten çıkmış. zaten evlendiğim zaman diyodu müdür senden öncekide hamile olup çıktı işten diye. tek endişem bu konu zaten. burdan çıkarsam yeni iş bulmam zor gibi geliyor bilmiyorumkismile

ayyyy profildeki şu resim çook tatlı cnm
bende hamişşş olursam alacağım kendimmeee
böle bir kolyeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt

gerçekten çok güzel canım banada eşim gösterdi. içinizdeki pırlanta yazıyo bende çok beğendim. hayırlısıyla bı gorsek o gunlerı

aman ben hemen söylemiyeceğim hamiş olduğumu 5-6 aylık olunca belli olunca söylerim.

slm..kızlar..naber nassınız bakemm?walla çok yoğunum..hiççç ölee geçmişi okuyamayacağım..siz anlatıverin ne olup bittiğini..ohaoldumsmile

gerçekten çok güzel canım banada eşim gösterdi. içinizdeki pırlanta yazıyo bende çok beğendim. hayırlısıyla bı gorsek o gunlerı

Hadi bakalım hayırlısı
gelsin bebiş
alırız kendimi<zeeee

ben daha adetten sonraki 15.gündeyim ama adet olacakmış gibi gergin,sinirli,asabiyim...hormonlarım mı zırvaladı acep?ayyy havada sıcak..ateşler basıyo resmen...anammm yoksa menapozamı giriyomohaoldumsmile

bende calısmak ısterım ama mumkun degıl bazı arkadaslar 3 aya kadar uçuyolar ama ben cesaret edemem ama ofıs gorevı olursa calısmayı dusunuyorum cunku evde ay bısey olucakmı ay kıpırdadı ay oynadı delırırım pipirikliyim ben bırazkaydirigubbakcemile3

slm..kızlar..naber nassınız bakemm?walla çok yoğunum..hiççç ölee geçmişi okuyamayacağım..siz anlatıverin ne olup bittiğini..ohaoldumsmile

Şekerim ben 1 gün gecikme ile yaklaşık 2 saat önce adet oldum. Cennet kokulum hamile test sonucunu bekliyor başkada değişik bişi yok sen napıyorsun?

ben daha adetten sonraki 15.gündeyim ama adet olacakmış gibi gergin,sinirli,asabiyim...hormonlarım mı zırvaladı acep?ayyy havada sıcak..ateşler basıyo resmen...anammm yoksa menapozamı giriyomohaoldumsmile

sorma bende öleyim
bu ay çok garip eyer hamişsemmm :CüvCüv:
süperrr hamilelik belirtilerim var yani
dün gece turşu diye ağladım ya
eşim şaştı kaldı :roflol: :1shok: akannehir

valla kızlar bn 2 ydır yumurtlama teti kullanıyom artık sadece adet donemnde degil yumurtlama donmindede asabi oluyom tatlı istoyum kendimizi cok dinlemekten oluyo bunlarda ah bir dinlemesek bnm yine hic umudum yok o yüzden ne belirtiler umrumda ne bişi allhım isteyen herkeze en kısa zamnda nasip etsin ne zor sey evlat hasreti cekmek helede hamileligin modaoldugu bir donmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…