mutlu haber gelmiş heralde öyle anlaşılıyo
çok sevindim, inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de görürsün canım a.s. :Saruboceq:
civelek için üzüldüm yaa, kısmet tabi...
sağol cnm inş. ama ben hala kan testini bekliyorum onda çıkarsa tam sevincem rabbimden hayırlısı artık. inş. sende bebeğini sağlıkla kucaklarsın cnm.:Saruboceq:
selam kızlar bayanssulusmile
uzun zamandır aranızda olamadım nasılsınız?
iyiyiz seni sormalı
ben de çalışmaya devam edeceğim, işi bırakma gibi bi niyetim hiç yok
lmaz:
evet canım ben çalışıcam napalım herşey meleklerimzi için.kayınvaldem bakcak rabbim nasip ederse
selam kızlar bayanssulusmile
uzun zamandır aranızda olamadım nasılsınız?
bende yasal izin günlerim bitince işe dönmeyi düşünüyorum ama iş yeri kabul eder mi bilmem. ben yooken yeni irini alabilirler yerime
bizde hamiş olduğun anlaşıldığı an postalıyorlar
bir yöneticiler doğuruyooo
bakalım bende nasıl olacak ???????????????????????????:sinifsinif:
kızlarrr bişi merka ediyorum. şuan çalışıp bebişin doğumundan sonra da çalışmayı düşünenler var mıı????
ayyyy profildeki şu resim çook tatlı cnm
bende hamişşş olursam alacağım kendimmeee
böle bir kolyeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt
burda tek hamiş olan ben olacağım. benden önce benm yerimde çalışan kişide hamile olunca işten çıkmış. zaten evlendiğim zaman diyodu müdür senden öncekide hamile olup çıktı işten diye. tek endişem bu konu zaten. burdan çıkarsam yeni iş bulmam zor gibi geliyor bilmiyorumkismile
aman ben hemen söylemiyeceğim hamiş olduğumu 5-6 aylık olunca belli olunca söylerim.
gerçekten çok güzel canım banada eşim gösterdi. içinizdeki pırlanta yazıyo bende çok beğendim. hayırlısıyla bı gorsek o gunlerı
slm..kızlar..naber nassınız bakemm?walla çok yoğunum..hiççç ölee geçmişi okuyamayacağım..siz anlatıverin ne olup bittiğini..ohaoldumsmile
ben daha adetten sonraki 15.gündeyim ama adet olacakmış gibi gergin,sinirli,asabiyim...hormonlarım mı zırvaladı acep?ayyy havada sıcak..ateşler basıyo resmen...anammm yoksa menapozamı giriyomohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?