valla kızlar bn 2 ydır yumurtlama teti kullanıyom artık sadece adet donemnde degil yumurtlama donmindede asabi oluyom tatlı istoyum kendimizi cok dinlemekten oluyo bunlarda ah bir dinlemesek bnm yine hic umudum yok o yüzden ne belirtiler umrumda ne bişi allhım isteyen herkeze en kısa zamnda nasip etsin ne zor sey evlat hasreti cekmek helede hamileligin modaoldugu bir donmde
slm kızlar haber geldi vee artık hamileyimmmmmmmmmmmm çok mutluyum ortam müsait olsa mutluluktan ağlıcam.Ama ufak bir sorunum var idrar yolalrımda enfeksiyon varmış doktor ilaç vermiş.Nedense benim ara ara bu enfeksiyon çıkıyo.Kızlar hepinizi çok seviyorum umarın en yakın zamanda sizlerdende bu güzel haberi duymak bana nasip olur.Rabbim hepmizie yaşatsın bu güzel duguyu.
slm kızlar haber geldi vee artık hamileyimmmmmmmmmmmm çok mutluyum ortam müsait olsa mutluluktan ağlıcam.Ama ufak bir sorunum var idrar yolalrımda enfeksiyon varmış doktor ilaç vermiş.Nedense benim ara ara bu enfeksiyon çıkıyo.Kızlar hepinizi çok seviyorum umarın en yakın zamanda sizlerdende bu güzel haberi duymak bana nasip olur.Rabbim hepmizie yaşatsın bu güzel duguyu.
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Tebrik ederim toprağım...Banada ayağını sürü... :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
:lepi:
canım tebriklerrr:teytey::teytey::teytey:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnŞeniz
Kızlar bakın ne diyeceğim...2-3 gün önce kayınvalideme belim çok ağrıyor demiştim...Dün anneler gününde gittiğimizde bana eczaneden yakı al beline yapıştır dedi iyi gelir dedi ardındanda hem öyle hamile kalanlarda oluyor dedi...Bende araştırdım ewet öyleymiş...Eşimde akşam diyorki bele bardak vurmakta iyi geliyor dedi yapalım mı dedi...Dedim bardak bilmiyorumda yakıyı al ozaman dedim...Hem belime iyi gelir hem belki işe yarar dedim...Alacak bugün...Offf başvurmadığımız bir bu vardı yapalım bakalım...
sağol cnm bende size bol bol dua edicem Rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün inş.:Saruboceq:
Kızlar bakın ne diyeceğim...2-3 gün önce kayınvalideme belim çok ağrıyor demiştim...Dün anneler gününde gittiğimizde bana eczaneden yakı al beline yapıştır dedi iyi gelir dedi ardındanda hem öyle hamile kalanlarda oluyor dedi...Bende araştırdım ewet öyleymiş...Eşimde akşam diyorki bele bardak vurmakta iyi geliyor dedi yapalım mı dedi...Dedim bardak bilmiyorumda yakıyı al ozaman dedim...Hem belime iyi gelir hem belki işe yarar dedim...Alacak bugün...Offf başvurmadığımız bir bu vardı yapalım bakalım...
cnm yakı meselesini bende duydum çok iyi bilgim yok.Ama rabbim belki sebep kılar zararı yoksa denemekte fayda var.Ama ben size 1 aydır yaşadıklarımı anlatayım.Bu 1 aydan öncesi iş yerimde 7-8 aydır süren belirsizlik ve sorunalr vardı.Çok stresliydim.Geçen ayın 20 sinde ayrıldm şimdi başka bir yerde çalışıyorum dedimki kendime bu ay stres yapmıcam ne olursa olsun takmıcam dedim ve gerçekten çok rahatladım.Bebek içinde çok dua ettim hayırlısı için illa bu ay olması için değil ama ne zman hakkımda hayırlıysa o zamna olsun diye.Ve birde nedense bu ay içimden bi his hamileyim diyodu çok tuhaf Rabbim gerçekten gösterdi.Dilerim en kısam zamnda hepinziden bu haberi duymak :Saruboceq: Bu arada unutmadan söyliyim yeni başlayanlar için korunmayı bıraktıkttan sonra adet düzensizliği yaşanıyor ve ben geçen ay dikkat ettiğime göre adetim son 3 ayda düzene girmiş.Tabi biz çalışmalara biraz ara vermiştik.Geçen ay sıkı çalışma yapmıştık. bayanssulusmile
:dance::teytey::dance::teytey::dance:
tebrikler canım tekrar, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin sana inşallah :Saruboceq:
enfeksiyon için üzülme sakın, ama ilaçlarını da ihmal etme, kendine daha iyi bak bu enfeksiyon yönünden artık herşey bebişin için a.s.
sibelim...nasılsın kuzum?kız dua ette bu ay bende hamiş kalayım gari...ayın ortasındayım ama aşırı gergin ve asabiyim bu günlerde..hormonlarım çortladı galiba..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?