tebrik ederim canim...
cennet kokulun yola cikmis bile hadi gozun aydin saglikla gelsin insallah:Saruboceq::CüvCüv:
:dance::teytey::dance::teytey::dance:
tebrikler canım tekrar, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin sana inşallah :Saruboceq:
enfeksiyon için üzülme sakın, ama ilaçlarını da ihmal etme, kendine daha iyi bak bu enfeksiyon yönünden artık herşey bebişin için a.s.
iyiyim datlum gıymatlum
dua etmez olur muyum, her aklıma geldiğinde :Saruboceq:
inşallah canım gelecek bebişin -ben senin gibi şu zaman bu zaman diyemiyom amaaa tez zmanda gelecek bak görürsün :1hug:
kislar doktorum aradi simdi sukur 2li testimiz temiz cikmis:Saruboceq: hihoyyythihoyyyt
gözün aydın kuzum..inşaallah sonuna kadar hep iyi haberler alırsın..olumunekankayizsmile
rabiacımmm..çok sevindim gülüm..hadi ayağını sürüde darısı başımıza olsun...belirtilerin nelerdi fıstığım..birde geçmişi okumadım.günün geçtimi..idrar mı kan mı yaptırdın.kan sa değerin ne çıktı..vs...vs...:dance:
insallah canim tez zamanda sizin mujdeli haberlerinizi aliriz insallahkaydirigubbakcemile5
kislar doktorum aradi simdi sukur 2li testimiz temiz cikmis:Saruboceq: hihoyyythihoyyyt
sağol cnm dualarım sizinle darısı başınıza inş.
Belirtilerim: biliyosun adet belirtileri hamilelik belirtilerine benziyo benim zaten göğüslerim hep şişer ve ağrırdı 1 hafta 10 gün önce falan başlardı.Yanlız bişeyi bu ay farkettim belki önceden de oluyodu ama bilmiyorum göğüslerimin etrafında mavi damarlar belli oluyodu.C.tesi günüde biraz tansiyonum düşmüştü.Bi kaç kerede hafif mide bulantım oldu ama çok az.Hee bide hiç dinlenemiyodum uykumu alamıyorum zannediyodum erkende yatsam geçte yatsam hep aynıydı önceleri iş değişikliğinden dolayı yoruluyorumda ondan demiştim ama sonra yoğun olmadığım günlerde bu halsizlik ve uykusuzluk devam etti.Son olarakta içimden bir his bu ay hamile olcağımı söylüyodu.Günüm yarın ama ben pazar günü test yaptım silik çıkmıştı.bu sabah pansumana giderken hemen kan verdim. değerim 138 çıkmış.opuyorumnanaktan
slm kızlar haber geldi vee artık hamileyimmmmmmmmmmmm çok mutluyum ortam müsait olsa mutluluktan ağlıcam.Ama ufak bir sorunum var idrar yolalrımda enfeksiyon varmış doktor ilaç vermiş.Nedense benim ara ara bu enfeksiyon çıkıyo.Kızlar hepinizi çok seviyorum umarın en yakın zamanda sizlerdende bu güzel haberi duymak bana nasip olur.Rabbim hepmizie yaşatsın bu güzel duguyu.
sağol cnm dualarım sizinle darısı başınıza inş.
Belirtilerim: biliyosun adet belirtileri hamilelik belirtilerine benziyo benim zaten göğüslerim hep şişer ve ağrırdı 1 hafta 10 gün önce falan başlardı.Yanlız bişeyi bu ay farkettim belki önceden de oluyodu ama bilmiyorum göğüslerimin etrafında mavi damarlar belli oluyodu.C.tesi günüde biraz tansiyonum düşmüştü.Bi kaç kerede hafif mide bulantım oldu ama çok az.Hee bide hiç dinlenemiyodum uykumu alamıyorum zannediyodum erkende yatsam geçte yatsam hep aynıydı önceleri iş değişikliğinden dolayı yoruluyorumda ondan demiştim ama sonra yoğun olmadığım günlerde bu halsizlik ve uykusuzluk devam etti.Son olarakta içimden bir his bu ay hamile olcağımı söylüyodu.Günüm yarın ama ben pazar günü test yaptım silik çıkmıştı.bu sabah pansumana giderken hemen kan verdim. değerim 138 çıkmış.opuyorumnanaktan
İnşallah kızlar işe yarar hem belime hem bebek vesilesine...Sanırım benim bu belimin ağrıması bu sefer yaşadığım o ağır adet şekli...
NAZO7 yok canım gitmedim...Gitmeyeceğimde...Bu sefer oluruna bıraktım...Umursamıyorum bile ama arada böyle şeyler dürtüyor beni...Allah ım nezaman ol derse ozaman olur...İlişkiden sonra hiçbişey yapmıyorum...Eşim nezaman beni siterse ozaman beraberlik oluyor...İlginç tarafıda ben bıraktım ya çocuk istemiyorum erteleyelim dedim şimdide eşim herşeyi takip ediyor...
bi sigara içeyim geliyorum..
Canım benim çok sevindim valla allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlısı bebiş olsun tatlım benim. ne zamandır korunmuyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?