Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sağ ol cnm hep beraber inş. evet bundan sonra kendime daha iyi bkaıcam herşey bebiş için opuyorumnanaktan

iyiyim datlum gıymatlum
dua etmez olur muyum, her aklıma geldiğinde :Saruboceq:
inşallah canım gelecek bebişin -ben senin gibi şu zaman bu zaman diyemiyom amaaa tez zmanda gelecek bak görürsün :1hug:

inşaallah kuzu..Allah razı olsun..tabi Allah bilir zamanını..hayırlısı olsunda geç olsun güç olmasın..:Saruboceq:

kislar doktorum aradi simdi sukur 2li testimiz temiz cikmis:Saruboceq: hihoyyythihoyyyt

diloşşşş sen doktora gittin mi 3.gün..tekrar yumurta takibine başladınız mı kuzummm?

sağol cnm dualarım sizinle darısı başınıza inş.
Belirtilerim: biliyosun adet belirtileri hamilelik belirtilerine benziyo benim zaten göğüslerim hep şişer ve ağrırdı 1 hafta 10 gün önce falan başlardı.Yanlız bişeyi bu ay farkettim belki önceden de oluyodu ama bilmiyorum göğüslerimin etrafında mavi damarlar belli oluyodu.C.tesi günüde biraz tansiyonum düşmüştü.Bi kaç kerede hafif mide bulantım oldu ama çok az.Hee bide hiç dinlenemiyodum uykumu alamıyorum zannediyodum erkende yatsam geçte yatsam hep aynıydı önceleri iş değişikliğinden dolayı yoruluyorumda ondan demiştim ama sonra yoğun olmadığım günlerde bu halsizlik ve uykusuzluk devam etti.Son olarakta içimden bir his bu ay hamile olcağımı söylüyodu.Günüm yarın ama ben pazar günü test yaptım silik çıkmıştı.bu sabah pansumana giderken hemen kan verdim. değerim 138 çıkmış.opuyorumnanaktan

değerin güzel çıkmış..hadi hayırlısı haftaya gidersin drya görürsün keseciği..tekrar tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

ınşallah kızlar işe yarar hem belime hem bebek vesilesine...Sanırım benim bu belimin ağrıması bu sefer yaşadığım o ağır adet şekli...
NAZO7 yok canım gitmedim...Gitmeyeceğimde...Bu sefer oluruna bıraktım...Umursamıyorum bile ama arada böyle şeyler dürtüyor beni...Allah ım nezaman ol derse ozaman olur...ılişkiden sonra hiçbişey yapmıyorum...Eşim nezaman beni siterse ozaman beraberlik oluyor...ılginç tarafıda ben bıraktım ya çocuk istemiyorum erteleyelim dedim şimdide eşim herşeyi takip ediyor...

Canım benim çok sevindim valla allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlısı bebiş olsun tatlım benim. ne zamandır korunmuyordun?

canım inşallah herşey böyle yolunda gider. darısı başımızaa:Saruboceq:
dünden beri benimde göğüsümün etrafında mavi damarlar görünüyo canım daha öncede varmıydı bilmiyorum. dün akşam çok daha netti bugün o kadar değil. dokunuca ağrıyo göğüslerim birde o kadar.

CENNETKOKULUM sen kan testini nerde verdin ben hep ssk gitmek zorunda kalıyorum...Var mı benim bilmediğim burda başka yer...

sana bir tüyo..kullandığın ilaçların etkisi 1 ay daha devam ediyo..yani bu ayda ilaç almış gibi yumurtaların güzel gelişecek..gerisi Allaha kalmış..ama yinede çok büyük şansın var..banane ya..bu ay kesin hamiş olcan..ben öle istiyom..:umursamaz:sositosositoolmalı artık ya..evet olmalıııı

Bencede olmalı NAZO7...
Kızlar bende evi temizliyorum...Arada bakıyorum...Bana yazan olursa geç cevap gelebilir...

Canım benim çok sevindim valla allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlısı bebiş olsun tatlım benim. ne zamandır korunmuyordun?

amin cnm darısı başınza inş. ben 2009 ekimde bıraktım korunmayı sonra adetlerimin düzeni bozuldu bide işyerim çok sorunluyu sürekli stres vardı bazen düşünüp bazen düşünmüyoduk bebeği son 3 ayda düzene girmiş adetlerim geçen ayda takip etmiştik yumurtlama günlerini çok şükür rabbime oldu.:Saruboceq: inş. sıra sizdedir. artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…