bi sigara içeyim geliyorum..
bi sigara içeyim geliyorum..
kislar doktorum aradi simdi sukur 2li testimiz temiz cikmis:Saruboceq: hihoyyythihoyyyt
garip ama midem bulanıyor
amin cnm darısı başınza inş. ben 2009 ekimde bıraktım korunmayı sonra adetlerimin düzeni bozuldu bide işyerim çok sorunluyu sürekli stres vardı bazen düşünüp bazen düşünmüyoduk bebeği son 3 ayda düzene girmiş adetlerim geçen ayda takip etmiştik yumurtlama günlerini çok şükür rabbime oldu.:Saruboceq: inş. sıra sizdedir. artık opuyorumnanaktan
sÜPERRRR tatlım
kaç aylıksın şu an???????????????????????
canım ağrın var mı? benim sancım olduğunda bulantım olurdu hep adet döneminde...
aaaa nazocum olmazzzzzlmaz: sen çoktan bırakman lazımdı lütfen çok öenmli cnm biliyosun dikkat etmen gerek kendine klava:
kızzzzlar ben geldım oncelıkle anladıgım kadarıyla cok okuyamadım cennetkokulum hamiş tebrıkler canımmm...
kızlarrrr ya sızı cok ozledım. tam okumadım sımdı gecmısı ama exporter ve welcome ı takıp ettım cevapları ne olmus dıe adet tarıhınde baktım kısaca canlar sızı ıhmal etmedım. dılerım bu ay nısandan da bereketlı olur sırayla gelır haberler...opuyorujmmm hepınızııı
Hoşgeldin canım benim, ben bir gün gecikme ile adet oldum aslında oldun mu olmadım mı anlayamadım ama şuan midem bulanıyor. sen de var mı?
Hoşgeldin canım benim, ben bir gün gecikme ile adet oldum aslında oldun mu olmadım mı anlayamadım ama şuan midem bulanıyor. sen de var mı?
kız sakın ustune goruo olmayasın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ınsallah ya hamılesındır cunku okudugum akdarıyla agrın baslamamıs. bende canım 1 gun hersey normal bır gun kotu bazen kusuyorum bazen hıcc yok gıbı enterasan yanı. ama dayanılmayacak gıbı degıl allahıma dua edıyorum tum dıleyenlere nasıp etsın. co optum tatlımm
bilmiyorum canım ya ama inşallah öyledir. kaç aylıktı senin melek?
bilmiyorum canım ya ama inşallah öyledir. kaç aylıktı senin melek?
ya lafı ağzımdan aldın, oldun mu olmadın mı belli değilmiş, yerleşme kanaması diye bişi var o olmasın sakın CADIARZU[/Q
neden olmasınnn??
13+2 gunluguz teyzesi..:CüvCüv:
cn masallah canım sanada bebegıne de bısı sorcam ıkılı test sonucu ne zamanda cıkıyorrr.bzım daha zamanımız var ama merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?