Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bi sigara içeyim geliyorum..

nedense hamileligi dusunmeye basladigimda kontrole gittim doktor hemen birakcaksin dedi tabi dinleyen kim:umursamaz:
ama hamis oldugumu ogrendigim an paketi yarida ablama verdim ogun oldu daha azima surmedim cunku kokusundan tiksindim simdi anliyorum sigara icmeyenlerin kokusuna neden tahammul edemediginikafamçokkarıştıakannehir

kızzzzlar ben geldım oncelıkle anladıgım kadarıyla cok okuyamadım cennetkokulum hamiş tebrıkler canımmm...

kızlarrrr ya sızı cok ozledım. tam okumadım sımdı gecmısı ama exporter ve welcome ı takıp ettım cevapları ne olmus dıe adet tarıhınde baktım kısaca canlar sızı ıhmal etmedım. dılerım bu ay nısandan da bereketlı olur sırayla gelır haberler...opuyorujmmm hepınızııı

İNşallah canım çok sevindim valla sağlıkla gelsin canım benim bakalım cinsiyeti ne ben erkek diyorum :)

Hoşgeldin canım benim, ben bir gün gecikme ile adet oldum aslında oldun mu olmadım mı anlayamadım ama şuan midem bulanıyor. sen de var mı?

Hoşgeldin canım benim, ben bir gün gecikme ile adet oldum aslında oldun mu olmadım mı anlayamadım ama şuan midem bulanıyor. sen de var mı?

kız sakın ustune goruo olmayasın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ınsallah ya hamılesındır cunku okudugum akdarıyla agrın baslamamıs. bende canım 1 gun hersey normal bır gun kotu bazen kusuyorum bazen hıcc yok gıbı enterasan yanı. ama dayanılmayacak gıbı degıl allahıma dua edıyorum tum dıleyenlere nasıp etsın. co optum tatlımm

bilmiyorum canım ya ama inşallah öyledir. kaç aylıktı senin melek?

7+2 deyız canım ınsallah sende bır kac gun sonra 4+1,2,3 dersınde bızıde sevındırırsın. normaldede boyle seyler oluomuydu senın adetınde test yapsana yarın yınede ..ya tam kanama olmadan ınsan ınanmak ıstemıo bende oyle oluodum yınede bı umut oluodu cımde ınsallah yanılmamızdır...

kız mehtoş..hamiş olmayasın..CADIARZUkanaman nasıl ki..sancılı mı..rengi canlı kırmızı mı..kahverengimi..eğer ağrısız leke leke kahverengi ise üstüne görüyo olabilirsin..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…