Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

insallah öyle bir şey olmaz.içini ferah tut...millet ne durumlar la baş ediyor. biz yolun başındayız bence.....her şey yoluna girecek biz de bu yazdıklarımızı okuyup katıla katıla güleceğiz....:roflol:

bende anlamıyorum canım yaa ikiside özel ve işinde uzman doktorlar ben yinede yaktırmayı düşünüyom kararım değişmesse:sinifsinif:

tamam canim ogrenirim yarin msj atarim sana

güzeller ben çıkıyom oğluşumu yatırcam...
hepinize iyi geceler boshayallersmile

insallah öyle bir şey olmaz.içini ferah tut...millet ne durumlar la baş ediyor. biz yolun başındayız bence.....her şey yoluna girecek biz de bu yazdıklarımızı okuyup katıla katıla güleceğiz....:roflol:

inş.canım yaa zaten sizlerin tesellisi olmasa ne ederdim bilemiyorum opuyorumnanaktan

kızlarrr bende çıkıyorum..şu öğrencilerin sınavları yarım kaldı onları hazırlıcam daha....hepinize iyi uykular...

kızlarrr bende çıkıyorum..şu öğrencilerin sınavları yarım kaldı onları hazırlıcam daha....hepinize iyi uykular...

iyi geceler tatlım bende çıkıyorum ufaklığın uykusu geldi herkeşi öptüm byyyyyyboshayallersmile

inş.canım yaa zaten sizlerin tesellisi olmasa ne ederdim bilemiyorum opuyorumnanaktan

gerçek bunlar tatlım...biz en azından uğraşıyoruz.ama bebişlerimizin kıymetini daha çok bilecez...onlar bizim en değerlimiz olacak...:teytey:

gecende gene biyere gitti laptopun ekrani gitti:roflol:
adam daha beni evde birakip biyere gitmicekdelikafaduldendelikafadulden

neyse bu zararlar senede bir oluyorsa o da iyi....en azından her ay bi sakarlık yapmıyosun diye sevinmeli......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…