sizlerede günaydın kızlarrr a.s. opuyorumnanaktan
günaydıııınnn opuyorumnanaktan
naber bakalım, nası gidiyo?
ne zaman gideceksin ilk kontrol için dr.a?
günaydın cnm opuyorumnanaktan valla bilmiyomki nasıul gidiyo sen tecrübelisin ben anlatayım sen söyle cnm.Benim belirtiler çok mu erken başladı ne uykudan kaldıramıyorum sonra kaç gündür gecenin yarısında uyanıyorum mide yanması ve gaz problemi ile karın ağrısı uyutmuyo uyur uyanık geçiyo sabaha kadar. Ara ara kasıklarımda ağrı saplanıyor. Doktora 20 si gibi veya önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum gitmişken keseyi göreyim diyorum ayüzden beklicem biraz cnm sence nasıl yapayım CADIARZU
kizlar merhaba buraya tasinmissiz daha yeni gordum hadi bakalim hayirli olsuuun:)
simdi size cok acil bi sorum var, bilenler hatirlicak benim reglim 24Nisan'da bitmisti. Ovulasyon donemim gectigimiz dort gundu hesabima gore biz calismalari yaptik. Fakat bugun benden pembe bi akinti geldi, kan degil ama pembe. Panik oldum karnim agrimiyor ama bi gariplik var agricak gibi Yada mide agrisi gibi??? Daha reglimin ustunden onbesgun gecmis simdi bu neydi boyle? A bana bi akil lutfeen??? Cok kafamkaristi
bilmiyorumkismile
ben yaşamadım ama yerleşme kanaması diye bişi var, o olmasın bilmiyorumkismile
kızlarrr günaydınnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzz
geceleri çok ateş basıyo iki gündür uyuyamıyom yaaaaaa off
gunaydın kendi adıma ben iyiim sen nasılsın yerimseniben gece sıcak basıo diosun hamilemisin ?
bende iyiym canımmyerimseniben
bilmiyorum canım hamile miyim değil miyim. yarın belli olacak
inş hamişimdir:Saruboceq:
ates basıo dedin ya bende gece aynı sorunu yasıyorum hamile kaldıgımdan beri yerimseniben bi belirti olabilir yani inşallah hamilesindir canım:Saruboceq: yarın guzel haberllerini bekliyoruzz :CüvCüv:
inşallah canımm bende hamileyimdir:Saruboceq:
senin ne kadar oldu canım belirtilerin nelerdi??
ben artık belirti mi psikolojik mi olduğunu anlamıyorm kafam karışık:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?