Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar ben geldim ve çıkıyorum...Öyle bir girdim ne var ne yok diye...ıyi kaynatmışsınız vallah...Yarın görüşürüz hatunlar...ıyi geceler sizlere...

opuyorumnanaktan bayanssulusmile opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan bayanssulusmile opuyorumnanaktan

:lepi: kaydirigubbakcemile2 naniknanik GÜNAYDINNNNN naniknanik kaydirigubbakcemile2 :lepi:

günaydıııınnn opuyorumnanaktan
naber bakalım, nası gidiyo?
ne zaman gideceksin ilk kontrol için dr.a?

günaydın cnm opuyorumnanaktan valla bilmiyomki nasıul gidiyo sen tecrübelisin ben anlatayım sen söyle cnm.Benim belirtiler çok mu erken başladı ne uykudan kaldıramıyorum sonra kaç gündür gecenin yarısında uyanıyorum mide yanması ve gaz problemi ile karın ağrısı uyutmuyo uyur uyanık geçiyo sabaha kadar. Ara ara kasıklarımda ağrı saplanıyor. Doktora 20 si gibi veya önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum gitmişken keseyi göreyim diyorum ayüzden beklicem biraz cnm sence nasıl yapayım CADIARZU

kızlar geçmişi okudum biraz gülsümcüm adet olmuşun cnm inş Rabbim bir dahaki aya nasip eder. Bu arada yarası olan, iltihabı olan düşükten dolayı bekleyen bütün arkadaşlarımıza geçmiş olsun acil şifalar dilerim.ınş tez zamanda iyileşir ve bebişinize kavuşursunuz.:Saruboceq:

tatlım belirtiler çok normal sakın korkma, bak benim kasık batmalarım ve sancılarım daha yeni azaldı, gaz problemim ise son sürat devam ediyo kaydirigubbakcemile3
ben adetim geciktiktiğinin 10. günü gitmiştim kese çok net görünmüştü. daha erken gidersen alttan ultrasonla bakmak zorunda kalabilir. çok hızlı büyüyor gerçekten ama ilk hafta en fazla 5 mm oluyormuş kese. 10. gün gittiğimde 8.6 mm idi benim kese
geçen haftasonu gittiğimde ise -ilk muayeneden 2 hafta sonraydı- kese 3 cm olmuştu.
20si ilk kontrol için ideal bence a.s

kizlar merhaba buraya tasinmissiz daha yeni gordum hadi bakalim hayirli olsuuun:)

simdi size cok acil bi sorum var, bilenler hatirlicak benim reglim 24Nisan'da bitmisti. Ovulasyon donemim gectigimiz dort gundu hesabima gore biz calismalari yaptik. Fakat bugun benden pembe bi akinti geldi, kan degil ama pembe. Panik oldum karnim agrimiyor ama bi gariplik var agricak gibi Yada mide agrisi gibi??? Daha reglimin ustunden onbesgun gecmis simdi bu neydi boyle? A bana bi akil lutfeen??? Cok kafamkaristi

bilmiyorumkismile

ben yaşamadım ama yerleşme kanaması diye bişi var, o olmasın bilmiyorumkismile

harbi çoook sıcak yaaa :smiley-cool:

bende iyiym canımmyerimseniben

bilmiyorum canım hamile miyim değil miyim. yarın belli olacak
inş hamişimdir:Saruboceq:

ates basıo dedin ya bende gece aynı sorunu yasıyorum hamile kaldıgımdan beri yerimseniben bi belirti olabilir yani inşallah hamilesindir canım:Saruboceq: yarın guzel haberllerini bekliyoruzz :CüvCüv:

ates basıo dedin ya bende gece aynı sorunu yasıyorum hamile kaldıgımdan beri yerimseniben bi belirti olabilir yani inşallah hamilesindir canım:Saruboceq: yarın guzel haberllerini bekliyoruzz :CüvCüv:

inşallah canımm bende hamileyimdir:Saruboceq:

senin ne kadar oldu canım belirtilerin nelerdi??

ben artık belirti mi psikolojik mi olduğunu anlamıyorm kafam karışık:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…