inşallah canımm bende hamileyimdir:Saruboceq:
senin ne kadar oldu canım belirtilerin nelerdi??
ben artık belirti mi psikolojik mi olduğunu anlamıyorm kafam karışık:bbo:
inşallah bebişin seninledir canım :Saruboceq:
yarın mı yapacaksın testi?
benimde daha cok yeni dun doktora gittim sata gore 7 haftalık ama doktor 6 haftalık daha kucuk dedi vasinal usg ile kalp attışlarını duyduk dun opuyorumnanaktan ben daha hamile kaldıgımı bilmeden bigun acayip bulantım oldu kuscak kadar ama sadece bir gun oldu.. kasıklarımda batma oldu halsizlik var surekli goguslerim sisti ve uclarına dokunamıorum cok acıyo bide benim goguslerimin ucu normalde yoktur simdi goguslerimin ucu da cıktı ohaoldumsmile ara ara ates basmaları oluyo ole işteee yerimseniben
kızlarrr günaydınnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzz
geceleri çok ateş basıyo iki gündür uyuyamıyom yaaaaaa off
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile olanlarında bebişlerini saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:inşallah canım. yarın yapayım diyorum bilmiyorum bugüünde yapsam çıkar mıı??????
ben adetimden 2 gun oncemiydi neydi kan tahlili yaptırdım idrarla yapılan testlerden yapmadım hiç cunku ilk hamileligimde idrarda cıkmamıstı kanda cıııkmıstı kan tahlili kesin sonuc :ecrin_bebek:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bebişini:Saruboceq:
benim bi göğüsümde damarlar belirdi bide böyl gariplik var üstümde ama niye bilmiyorum
bence belirtilerin hamile olabileceğini gösteriyor.umarım güzel haberlerini alırız.
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile olanlarında bebişlerini saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
tatlım belirtiler çok normal sakın korkma, bak benim kasık batmalarım ve sancılarım daha yeni azaldı, gaz problemim ise son sürat devam ediyo kaydirigubbakcemile3
ben adetim geciktiktiğinin 10. günü gitmiştim kese çok net görünmüştü. daha erken gidersen alttan ultrasonla bakmak zorunda kalabilir. çok hızlı büyüyor gerçekten ama ilk hafta en fazla 5 mm oluyormuş kese. 10. gün gittiğimde 8.6 mm idi benim kese
geçen haftasonu gittiğimde ise -ilk muayeneden 2 hafta sonraydı- kese 3 cm olmuştu.
20si ilk kontrol için ideal bence a.s
kizlar merhaba buraya tasinmissiz daha yeni gordum hadi bakalim hayirli olsuuun:)
simdi size cok acil bi sorum var, bilenler hatirlicak benim reglim 24Nisan'da bitmisti. Ovulasyon donemim gectigimiz dort gundu hesabima gore biz calismalari yaptik. Fakat bugun benden pembe bi akinti geldi, kan degil ama pembe. Panik oldum karnim agrimiyor ama bi gariplik var agricak gibi Yada mide agrisi gibi??? Daha reglimin ustunden onbesgun gecmis simdi bu neydi boyle? A bana bi akil lutfeen??? Cok kafamkaristi
bilmiyorumkismile
kızlarrr günaydınnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzz
geceleri çok ateş basıyo iki gündür uyuyamıyom yaaaaaa off
yay suzancım al bi test yap allah aşkına lütfen lütfen
cokacimcoook karnım açıktıııııı cokacimcoook
günaydın kızlarr opuyorumnanaktan azizecim benim lekelenmeler başladı canım. benim tarihi 12 haziran olarak değiştir misin? opuyorumnanaktan yarın doktora numara aldım rahim filmi için inş herşey yolunda gider :Saruboceq:
canım bende adet oldum bitince bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama nasıl olduğuna dair hiç bi fikrim yok biraz int.araştırdım yarın haber verirsen sevinirim nasıl oluyor.bide yeni leklenmeler oluyor demişsin öyle çekiliyomu yani adetin bitmeden bilmiyorumkismile
herşeyin normal çıkar inş.canım
canım ben geçen ay 8.gün gittim adet olunca birinci gün gel dedi. bakırköy'e gidiyorum ben belki yoğunluktan aynı gün çekemiyorlardır diye düşünüyorum. muhtemelen bana gün verecekler. diğer topiklerdeki arkadaşlara da sordum adet bitmesine yakın çekiliyormuş. zaten hem adetin ilk günü yoğun kanama oluyor bi de ağrı. üstüne bi de film çekilirse kesin bayılırım kaydirigubbakcemile3 eğer tüm tahlillerin tam yapıldıysa (kan,smear falan) herhangi bir ssk ya da devlet hastanesine git hemen filme sevkediyorlar. yarın doktordan gelince yazarım ben.
bugün yapsam çıkar mı ki???
bende çok sabırsızlanyorum aslında yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?