Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

inşallah canımm bende hamileyimdir:Saruboceq:

senin ne kadar oldu canım belirtilerin nelerdi??

ben artık belirti mi psikolojik mi olduğunu anlamıyorm kafam karışık:bbo:

benimde daha cok yeni dun doktora gittim sata gore 7 haftalık ama doktor 6 haftalık daha kucuk dedi vasinal usg ile kalp attışlarını duyduk dun opuyorumnanaktan ben daha hamile kaldıgımı bilmeden bigun acayip bulantım oldu kuscak kadar ama sadece bir gun oldu.. kasıklarımda batma oldu halsizlik var surekli goguslerim sisti ve uclarına dokunamıorum cok acıyo bide benim goguslerimin ucu normalde yoktur simdi goguslerimin ucu da cıktı ohaoldumsmile ara ara ates basmaları oluyo ole işteee yerimseniben

inşallah bebişin seninledir canım :Saruboceq:
yarın mı yapacaksın testi?

inşallah canım. yarın yapayım diyorum bilmiyorum bugüünde yapsam çıkar mıı??????

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bebişini:Saruboceq:
benim bi göğüsümde damarlar belirdi bide böyl gariplik var üstümde ama niye bilmiyorum

amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile olanlarında bebişlerini saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bence belirtilerin hamile olabileceğini gösteriyor.umarım güzel haberlerini alırız.

amin canım inşallah yarın iyi haerler verirm sizlere:Saruboceq:

amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile olanlarında bebişlerini saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

amin canımmm:Saruboceq:

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan azizecim benim lekelenmeler başladı canım. benim tarihi 12 haziran olarak değiştir misin? opuyorumnanaktan yarın doktora numara aldım rahim filmi için inş herşey yolunda gider :Saruboceq:

sağol tatlım bilgilerin için.insan ilk defa yaşayınca normalmi değilmi bilemiyor.herşeyide internette bulamıyozki bilmiyorumkismile.evet ben karar verdim 20 sinden sonra gideyim int.deki hesaplayıcıda 20-26 mayıs diyodu.Durup duruken altta muayene etmesinler bari hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz :Saruboceq:

Valla kanaman koyu kahverengi olsaıydı yerleşme kanaması derdim daha doğrusu öyle derler.

cokacimcoook karnım açıktıııııı cokacimcoook

selamlarrrrkaydirigubbakcemile2
saat 11de kaktim bgn uyanamadin biturlu:kedi:
dusumuda yaptim miss gibi oldummmda geldimbayanssulusmilebayanssulusmile
neler yapiyosunuz bakalim olumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız misafirim gelecek bi size bakayım dedimbayanssulusmile

canım bende adet oldum bitince bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama nasıl olduğuna dair hiç bi fikrim yok biraz int.araştırdım yarın haber verirsen sevinirim nasıl oluyor.bide yeni leklenmeler oluyor demişsin öyle çekiliyomu yani adetin bitmeden bilmiyorumkismile
herşeyin normal çıkar inş.canım

canım ben geçen ay 8.gün gittim adet olunca birinci gün gel dedi. bakırköy'e gidiyorum ben belki yoğunluktan aynı gün çekemiyorlardır diye düşünüyorum. muhtemelen bana gün verecekler. diğer topiklerdeki arkadaşlara da sordum adet bitmesine yakın çekiliyormuş. zaten hem adetin ilk günü yoğun kanama oluyor bi de ağrı. üstüne bi de film çekilirse kesin bayılırım kaydirigubbakcemile3 eğer tüm tahlillerin tam yapıldıysa (kan,smear falan) herhangi bir ssk ya da devlet hastanesine git hemen filme sevkediyorlar. yarın doktordan gelince yazarım ben.

hastanede nasıl oluyorki canım yaa benim canım birazyufkada :kedi:kendi doktoruma gideyim diyom testlerim 4ay önce yapılmıştı herşey temizdi sadece r.a.yarası vardı oda engel değil dedi doktorum şuan öyle kararsızımki yarayımı yaktırayım filmmi çektireyim daha eşime bile söylemedim kafam çok karışukbilmiyorumkismile

exporter kız bende adet oldum olmadı bu aymafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…