offffff off sorma canım bendede aynısı bugün tartıştık bana neden acele ediyosun olur diyo bende sinirimden ağladım sen benim yanımda olmuyosun diyeklava: valla bizi bizden iyi anlayan yokkaydirigubbakcemile5
Evet canım gerçekten yok, ama tartışmasaydın ya bizim gibi düşünemiyorlarkiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:bbo:lülülülülülüsırnaşık şey
rahatlık böle bişey olmalı, hele benimki sanıyorduki bugün yaptık yarın hamile kaldım. Şimdide takmıyor bile ben anlatıyorum kimyasal gebelik falan filan adam başka yeri ile dinliyooo:roflol:
bende tek benimki böle sanıyordum.demek bunların kimyası gereği böyleler.ben baba olucam sanki.
hoşbuldukkkk.....nasıl olsa çalışma yapamıyom...biraz siteye takılıyım da kafa dağıtıyım dedim....hem de bugün tam günümmm yaaaa.........:a015:senağlama
selamlarrrrrrrrr iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaar
neden yapamıyordun diyecektim ki kayınpederin aklıma geldi :roflol:delikafadulden
hülyacım hoşgeldin...
ay kızlar zaten erkekler le bizim kimyamız bir değilki canım yaaaaaaaaa onlarda her halukarda bir rahatlık vermiş allahhhh biz de alabildiğine telaşlııııııı
evet tatlım ya.....bu kadar ki tam gününde rastlatsın....bi deniyim dedim dün...ıııııı ııııı yookkkk olmuyooo.....yıkanmak sorun....
hoşbulduk hayatımmm nasılsınnnnnnnnnnbayanssulusmile
Evet canım gerçekten yok, ama tartışmasaydın ya bizim gibi düşünemiyorlarkiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:bbo:lülülülülülüsırnaşık şey
amaaan boşver canım iyi ettim bebği nasıl istediğimi her adet oluşumda nasul üzüldüğümü düşüğü hala unutamadığımı ondan iyi kimse bilmiyorklava:bide niye acele ediyosun demiyomu klava:
bende tek benimki böle sanıyordum.demek bunların kimyası gereği böyleler.ben baba olucam sanki.
aynen öle tatlım.... ben beceremedik bu ay dedim daha dur yeni başladık diyor güleyim mi ağlayayım mı
inşallah dün tutmuştur sekerim yaaaa ne dersinn boşverrrr sonu güzel olsunnnnnnnnn
tatlım ne durumdasın...sanki senin tarihini 13 mayıs hatırlıyorum....CADIARZU
aynen öle tatlım.... ben beceremedik bu ay dedim daha dur yeni başladık diyor güleyim mi ağlayayım mı
arkadaşlar duyduğum kadarıyla erkekler baba olduklarını hanımları hamile kalınca değil, kucaklarına bebişi alınca anlarlarmış...tabi tutabilirlerse......kafamçokkarıştı
slm kızlar...
maaşallah topikimize bu ne kalabalık zemuszemus
slm kızlar...
maaşallah topikimize bu ne kalabalık zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?