Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet canımmm yarın adet tarihim .bakalım ne olcakkkkkkk bekliyorummm umutla sabırlaaaa ama çok zor beklemesi yaaaaaaa

ben bu ay rahat olurum heralde...pek çalışma olmayacağı için...ama yinede bi-iki günden tutar mı diye de merak etmiyo değilim....fisfisfis

hülyacım tatlım varmı hamiş belirtilerin zemuszemus
hayatımmmm şimdilik bişiy yok gögüslerim şiş birde çok yorgunluk varrrr.bi iki başım döndü arada midem bulandı hamişliğe mi yorsam acabaaaaaaaaaaaa
iiyim canım çalışmak yerine burda takılıyorum...sen bilmiyosun....??kayınpederim bende kalıyo....

biliyorum hayatım sen sölemiştinnnnnnnnnnn

slm tatlım kız dur aman nazar değmesin burada olmasa ben kafayı yerim herhaldelikafadulden
valla öle canmm burda herkez bir birine içini döküyo rahatlıyo...
iyi hepimiz burdayız hep beraberiz :lepi:
hoşgeldin tatlımm....
bende hülya ya onu sordum ne durumda acaba diye....

hoşgördüm gülüm tatlı öretmenim opuyorumnanaktan

ayyyy hülyam valla hamileliğe yor bence kııız :lepi:
aaaaa mideside bulanmış yerim ben seni Şeniz
inşallaahhhhhhhhhhh bebişin göbüşüne konmuştur güzelcim :Saruboceq:

boşver canım geleceği varsa bebişin gelir bişekilde aman bende kocam gibi konuştum ya :roflol::roflol::sm_cool:

eeee....ne demişler üzüm üzüme baka baka.....aahhhhhh keşke onlar kadar rahat olabilsek.....yalnız bizim 4. ay olduğu için benimki biraz daha temkinli...teknikleri felan kaptı iice....bu azimli çalışmanın sonucu kavuşacağız bebişe...:lepi:

:kedi:

benimkide öle neden acele ediyon daha zamanı var demekkş falan filan amannn[/QUOTE]

aman boşverelim onları tek yardımları çalışma yapmak başka bişiy yok

ne biliyim azizem boşa ümitlenmek istemiyorummmmmm olmıycak gibi geliyo sankiiiiiiii bi günüm geçsin de bakalımmmmmm testim duruyo aldım yapcammmm

benimkide duruyoooo.....ama bu ay işe yaramaz.....az kaldı hadi bakalım......bekliyos sonucu sabirla...

..................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…