sende iyiki varsın kuşum Şeniz
benimkide duruyoooo.....ama bu ay işe yaramaz.....az kaldı hadi bakalım......bekliyos sonucu sabirla...
herkese selamlar...
:kedi:
benimkide öle neden acele ediyon daha zamanı var demekkş falan filan amannn
ne biliyim azizem boşa ümitlenmek istemiyorummmmmm olmıycak gibi geliyo sankiiiiiiii bi günüm geçsin de bakalımmmmmm testim duruyo aldım yapcammmm
amaaaaaan yarın öğlene kalmaz gelir kırmızılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni yalnız bırakmaz onlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
amaaaaaan yarın öğlene kalmaz gelir kırmızılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni yalnız bırakmaz onlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
belli olurmuki yarın azizeeeee sabahhh idrarıyla yapmak gerekli mi testte günün her anında yapılabilir yazıyooooo bilmiyorumkismileayy canmm kısmetse yarın yap ama valla merak ederim ben yaa hihoyyyt
canım inş.gelmez okötükedihüso seninde yüzün güler:Saruboceq:
kızlar birşey sorcam
bu ay pek umutlu değilim ama mecburen antibiyotik kullanıyorum
yinede içim rahat değil,acaba zararı olur mu ki?
kızlar birşey sorcam
bu ay pek umutlu değilim ama mecburen antibiyotik kullanıyorum
yinede içim rahat değil,acaba zararı olur mu ki?
valla defnelmacım bende bi türlü karar veremiyerum bi iki ay daha bıraksammı yoksa hemen doktora gitsemmi aslında karar vermiştim gidecektim takiii bugün kocaya kızana kadar:sinifsinif:
valla defnelmacım bende bi türlü karar veremiyerum bi iki ay daha bıraksammı yoksa hemen doktora gitsemmi aslında karar vermiştim gidecektim takiii bugün kocaya kızana kadar:sinifsinif:
aman boşverelim onları tek yardımları çalışma yapmak başka bişiy yok
hayatım senin önemli durumların var bence doktora git canımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?