Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:kedi:

benimkide öle neden acele ediyon daha zamanı var demekkş falan filan amannn

aman boşverelim onları tek yardımları çalışma yapmak başka bişiy yok[/QUOTE]

biz temmuza kadar zaman verdik kendimize...temmuzdan sonra işleri bilimsel yönden ele alıcaz.....sengözlerimebaksanab

amaaaaaan yarın öğlene kalmaz gelir kırmızılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni yalnız bırakmaz onlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

canım inş.gelmez okötükedihüso seninde yüzün güler:Saruboceq:

kızlar birşey sorcam
bu ay pek umutlu değilim ama mecburen antibiyotik kullanıyorum
yinede içim rahat değil,acaba zararı olur mu ki?

amaaaaaan yarın öğlene kalmaz gelir kırmızılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni yalnız bırakmaz onlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

bırakır bırakır zamanı gelince 9 ay kadar uğramaz semtimize.....İNSALLAH YA RABBİMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!:Saruboceq:

valla defnelmacım bende bi türlü karar veremiyerum bi iki ay daha bıraksammı yoksa hemen doktora gitsemmi aslında karar vermiştim gidecektim takiii bugün kocaya kızana kadar:sinifsinif:

ayy canmm kısmetse yarın yap ama valla merak ederim ben yaa hihoyyyt
belli olurmuki yarın azizeeeee sabahhh idrarıyla yapmak gerekli mi testte günün her anında yapılabilir yazıyooooo bilmiyorumkismile
canım inş.gelmez okötükedihüso seninde yüzün güler:Saruboceq:

yerim ben seni inşallah canım saol hepimizin güler inşallah hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

kızlar birşey sorcam

İLK AY BEBEK ANNE den beslenmediği için bir sakıncası olmaz diyo dr. lar... yok hap kullanınca düşermiş, yok zıplama, yok kahve içme felan ...yalan yav bunlar...olcağı varsa oluyo....hatta arkadaşım bunların hepsini yaptı ikiz bile oluyo....

kızlar birşey sorcam

olur tatlım aman genede korun sen, biz tam korunmayı bırakalım dedik ardından ben ileri derece sünizit olmuşum tam 1,5 ay kadar antibiyotik kullandım ardın genede 2 ay korunduk valla cnm

valla defnelmacım bende bi türlü karar veremiyerum bi iki ay daha bıraksammı yoksa hemen doktora gitsemmi aslında karar vermiştim gidecektim takiii bugün kocaya kızana kadar:sinifsinif:

hayatım senin önemli durumların var bence doktora git canımmmmmmmmmmm

kız exporter biz aynıyız kız valla bende yumurtlama dönemi küsmemeye felan çalışıyom ama napam hakediyo bazenalkisalkisalkis

kızmamak lazım onlara da düşünsene evde iki tane panik yapan insan....anammmmm adet günlerini beklemek ne zor olurdu....onlar bizim kafamızı dağıtmak için kızdırıyorlar bizi.......alsanaalsanasmile

:kedi:

benimkide öle neden acele ediyon daha zamanı var demekkş falan filan amannn

aman boşverelim onları tek yardımları çalışma yapmak başka bişiy yok[/QUOTE]

evet tatlım öle valla kaydirigubbakcemile3 olursa olur olmazsa olmaz diyo benimkide aklinialirimsmile sinir oluyom yaaa aklinialirimsmile
ben gene gün sayıyom sempatiksalakcinni

aman boşverelim onları tek yardımları çalışma yapmak başka bişiy yok

biz temmuza kadar zaman verdik kendimize...temmuzdan sonra işleri bilimsel yönden ele alıcaz.....sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

biz önümüzdeki ay tatile çıkacağız kısmetse adet tarihim tatilin tam ortasıan denk geliyor eğer adet olursam dönüşte hemen doktoraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…