olur tatlım aman genede korun sen, biz tam korunmayı bırakalım dedik ardından ben ileri derece sünizit olmuşum tam 1,5 ay kadar antibiyotik kullandım ardın genede 2 ay korunduk valla cnm
İLK AY BEBEK ANNE den beslenmediği için bir sakıncası olmaz diyo dr. lar... yok hap kullanınca düşermiş, yok zıplama, yok kahve içme felan ...yalan yav bunlar...olcağı varsa oluyo....hatta arkadaşım bunların hepsini yaptı ikiz bile oluyo....
hayatım senin önemli durumların var bence doktora git canımmmmmmmmmmm
İLK AY BEBEK ANNE den beslenmediği için bir sakıncası olmaz diyo dr. lar... yok hap kullanınca düşermiş, yok zıplama, yok kahve içme felan ...yalan yav bunlar...olcağı varsa oluyo....hatta arkadaşım bunların hepsini yaptı ikiz bile oluyo....
belli olurmuki yarın azizeeeee sabahhh idrarıyla yapmak gerekli mi testte günün her anında yapılabilir yazıyooooo bilmiyorumkismile
canmm yarın sabah ilk idrarla yap en güzeli...
varsa kesin çıkar. yoksada çıkmaz zaten.
eyyyyy gidi eyyyyyy....aklıma geliyo engel olamıyormm......:jeyyar:ben bu günleri boş geçircek hatun muydum yawwwww.........kaydirigubbakcemile
biz temmuza kadar zaman verdik kendimize...temmuzdan sonra işleri bilimsel yönden ele alıcaz.....sengözlerimebaksanab
belli olurmuki yarın azizeeeee sabahhh idrarıyla yapmak gerekli mi testte günün her anında yapılabilir yazıyooooo bilmiyorumkismile
canmm yarın sabah ilk idrarla yap en güzeli...
varsa kesin çıkar. yoksada çıkmaz zaten.
hım bazen çıkmıyabiliyo yaaa günün geçmesi gerekiyo epeyyyyyyyyy yaparım yarına adet olmazsammmmmmmmmmm
kız exporter biz aynıyız kız valla bende yumurtlama dönemi küsmemeye felan çalışıyomama napam hakediyo bazenalkisalkisalkis
gfr önemli durmların ne canım hasta mısın ne oluyor yaa?
azizecim ben günleri söylemiyom bile hadi iş var diyom eeeeeeeee onun istediğide o zaten uçuyo
azizecim ben günleri söylemiyom bile hadi iş var diyom eeeeeeeee onun istediğide o zaten uçuyo
valla geçen ayki yumoş günlerimde bana küsmüştü beyefendi valla bende hiççç ilgilenmedim tam yumoşlar geçmek üzereydi baka dedim geçiyorr en güzel zamanlarım ya şimdi gel yada hiç bizaman dedim valla koşarak geldi ama genede küstü görevini yaptı vve gitti:roflol::roflol:
kızlar bi akıl verin yaa
devem edeyim mi haplara?
kızlar bi akıl verin yaa
devem edeyim mi haplara?
canım daha öncede söylemiştim r.a.yaram var batağı büyük olduğunu söylemişti doktorum yaktırsammı bide kürtaj olduğumda pek normal olmamıştı yani bana göre onun için rahim filmi çektireyimmi diyom yani ne etsem kararsızımbilmiyorumkismile
aynen canmmşimdi bugün bizim boş günümüz rahatım kaydirigubbakcemile3
bide çalışma günlerinde en az 2saat önceden eşine türk kahvesi yap canmm spermleri çok hareketlendiriyomuş.
banada bizim topikin hamişi erensezen söledi o hep öle yapmış ve 2.aya hamile kaldı.
bende yarın başlıcam kahveye eşimde çok sever zaten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?