Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

olur tatlım aman genede korun sen, biz tam korunmayı bırakalım dedik ardından ben ileri derece sünizit olmuşum tam 1,5 ay kadar antibiyotik kullandım ardın genede 2 ay korunduk valla cnm

ama ben bebiş istiyorum ve yum günüm 3 gün önceydi ve birazdan 3.hapımı içmem gerekiyor
bende sünizit olmuşum ve mecburi bir durum..:çok üzgünüm:

eyyyyy gidi eyyyyyy....aklıma geliyo engel olamıyormm......:jeyyar:ben bu günleri boş geçircek hatun muydum yawwwww.........kaydirigubbakcemile

evet ben de sakıncası olmadığını okumuştummm hamilelik döneminde bisürü ilaç yutturuyo doktorlar bize onlar ne oluyo yaaaaa.ama yine de doktora bebek beklendiğini söylemekte yarar var ona göre ilacı değiştiriyo doktorlar

azizecim ben günleri söylemiyom bile hadi iş var diyom eeeeeeeee onun istediğide o zaten uçuyo

evet nette araştırdım dr ler öyle diyor ama işte..:çok üzgünüm:

biz temmuza kadar zaman verdik kendimize...temmuzdan sonra işleri bilimsel yönden ele alıcaz.....sengözlerimebaksanab

biz önümüzdeki ay tatile çıkacağız kısmetse adet tarihim tatilin tam ortasıan denk geliyor eğer adet olursam dönüşte hemen doktoraaa[/QUOTE]

bende kendi tatlimde uğraşcam rahat rahat.....şimdi okul öğrenciler ev işleri derken dr. ve önerilerine zaman kalmaz eminim....ahhhh şu tatil bi gelse.....

kız exporter biz aynıyız kız valla bende yumurtlama dönemi küsmemeye felan çalışıyom ama napam hakediyo bazenalkisalkisalkis

valla geçen ayki yumoş günlerimde bana küsmüştü beyefendi valla bende hiççç ilgilenmedim tam yumoşlar geçmek üzereydi baka dedim geçiyorr en güzel zamanlarım ya şimdi gel yada hiç bizaman dedim valla koşarak geldi ama genede küstü görevini yaptı vve gitti:roflol::roflol:

gfr önemli durmların ne canım hasta mısın ne oluyor yaa?

canım daha öncede söylemiştim r.a.yaram var batağı büyük olduğunu söylemişti doktorum yaktırsammı bide kürtaj olduğumda pek normal olmamıştı yani bana göre onun için rahim filmi çektireyimmi diyom yani ne etsem kararsızımbilmiyorumkismile

azizecim ben günleri söylemiyom bile hadi iş var diyom eeeeeeeee onun istediğide o zaten uçuyo

aynen canmm şimdi bugün bizim boş günümüz rahatım kaydirigubbakcemile3
bide çalışma günlerinde en az 2saat önceden eşine türk kahvesi yap canmm spermleri çok hareketlendiriyomuş.
banada bizim topikin hamişi erensezen söledi o hep öle yapmış ve 2.aya hamile kaldı.
bende yarın başlıcam kahveye eşimde çok sever zaten kaydirigubbakcemile3

yawwww biz bunların hayır dediğini göremicez herhal....:roflol: işin kötüsü bu denemeler de bebek yapcaz diye alışıyolar...bebek olunca biz ara isticez...ama ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN beter ya..... yandık valla....Allah kocalarımızı daha fazla alıştırmadan tez zamanda bebek versin insalllahhh.....

Allah iyiliğini versin emi geçtiğimiz ay bende yumoş günlerini hesapladım dedim şu şu günler küslük felan istemiyom aaaa bi baktım birgün kala küsmüşüz son birgün kaldı bende dedim gel çalışalımda sonra küslüğe devam ederiz diye:kedi::kedi:

hee tamma o zaman film çektrip ertesii ay hamile kalan çok kişi varmış ama ağrılı bi işlemmiş tatlım benim arkadaşım olmuştu ama şimdi bebişi kucağında

bende deneyim bu sefer bakam noluyo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…