günaydın mehtabım hadi şu mübarek günde ver müjdeli haberi
allah sesini duysun nazom ama dur daha bişi çıkmadıki teorik olarak boşuna ümitlenip seviniyoz
Ama sağ kasığımda bir ağrı batma var sanırsınki kazı çalışması yapılıyor bide dün farkettim gögüs uçlarım yani meme bası var ya sütütn geldiği yer kıpkırmızı açık yara gibi
Herkese hayırlı cumalar...... Kızlar bi bilgisi olan cevap yazsın lütfen!!!!!!Hamilelikte ağızda acılık yaşanır mı????ağzım çok acı dilim sarımsı yeşilimsi....Bide yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolare orası şiş biraz hamilelikte olur mu böyle bi şeyyy....kasık ağrılarımda var özellikle sol kasık...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz herhalde bide korkuyorum yapmaya.....Bu konularda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşın:26::26::26:
ben en son taksimde galatasaray lisesinin karşısındaki aa sokakta balo pasjının içinde balo kuaföre gittim kuzenim cihangirde oturuyo we 7 senedir ona gidiyo çok memnun kaldım bundan sonra bende ona gidicem serkan adıda biraz pahalı kesim 25 ama değer istersen numarasınıda msj atarım
ahhh canım nasıl istiyorum size möüjdeli haber vermeyi ama bekliyoz hala
kız bende taksime gidicektim saç kestirmeye.valla süper olur.25 tl pahalı değil canım.normal.güzel kesiyorsa değer tabi. Tamam hafta sonu gidebilirim.
kız bende taksime gidicektim saç kestirmeye.valla süper olur.25 tl pahalı değil canım.normal.güzel kesiyorsa değer tabi. Tamam hafta sonu gidebilirim.
ben çok memnun kaldım ayben hatta ilk defa kuaförden çıktıktan sonra pişman olmadım sana şimdi özelden nosunu yazim randewu al
OOOOOOOOOO nazom kıyafetleri dizmişsin ne güzel kız bizde 1 tane bilem yok kıskançlık krizlerine girerim bak olayı psikopata bağlarım bilesin alışveriş manyağı olurum haaaaaaa
tabiki şakaydı kızlar evet hamiş giysileri çok pahalı oluyor onları alacağıma bebişime kıyafetler ciciler alırım daha iyi
Kankacım ayın 19unda gideceğim doktora eeeeeeeee artık cinsiyetide belli olsun artık ya meraklanmaya başladım iyice :84:
Haydi haydi taksim 1..2...beyoğlu yolcusu kalmasın...uçlarına ya sarı ya da koyu kızıl boya attır aybencim..şöyle manyak...havalı bişey olsun.koca görünce ayağa kalksın..tüyleri...
kısa kestireceğim için çok önemli benim için.kısa kesim hata gösterir.o yüzden endişeleniyorum. Tamam gönder canım. Ayyy inşallah güzel keser.güzel saçlarım var. Kıyamıyorum aslında ama değişiklikte istiyorum.
hayırlı olsun canım..hamilesin büyük ihtimal...ağızda demir tadı..kasıklarda şişlik,ağrı,batma bunların hepsi belirti..ayrıca test yapsan çıkma ihtimali çok yüksek...yap bence hatta burda canlı yayın yapalım sanada yap testini..
kızlar ben tembel karı oldum çıktım ya ev işleri bir zor geliyor amaaannnnnnnnnnnn işgence gibi her akşam eve gidince şunu yapcam bunu yapcam diyorum anacım nerdeeeeeeeeee gidiyorum televizyonun karşısına bir yayıl sen ondan sonrada hopppppp uyuyup kalmışım nolacak böle yaaaaa yakında evi böcekler saracak galiba
nazo kızz bende öyle istiyorum zaten.manyakça karışık kuruşuk havalı bişey olsun istiyorum. Kociş görünce bir daha aşık olsun bana
Sadece tüyleri değil heryeri ayağa kalksın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?