- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Geçen gün evde girdim kk. Ya.kocişimde bakıyor beni izliyor.napıyorsun sen ne yazıyorsun böyle dedi. Karşındakini tanımıyorsun kızmıdır erkekmidir ibnemidir biliyormusun dedi. Koptum yerlere yattım
Tanışınca görsün bakalım
o zaman kesinlikle pazar beraberiz okeyde oynarmıyız ya la
Geçen gün evde girdim kk. Ya.kocişimde bakıyor beni izliyor.napıyorsun sen ne yazıyorsun böyle dedi. Karşındakini tanımıyorsun kızmıdır erkekmidir ibnemidir biliyormusun dedi. Koptum yerlere yattım
Tanışınca görsün bakalım
ana...bak canım okey de çekti şimdi...bak mustafanın poposundasahte okey ya da kırmızı beşli ile falan doğarsa yedim sizi..
o zaman hadi saat kararlaştıralımmmmBakalım kocacın bizi hangisine benzetcekk
yerim mustafanı poposunuuuuuu sen doğur biz antalyayada geliriz dimi ayben kocalarda tanışcak nassa burda beraber takılır onlar
hi hi hi hi. Cumartesi olsunmu peki önce günü kararlaştıralım. Hadi cumartesi olsun yolur yolurrr...
tabi arkadaşlar özelden yazışıyorlar artıkın..tel.noları..adresler veriliyo..randevular ayarlanıyor...gitme kız edaa....bu ayben nuri alço dur aslında...bende neriman köksalım...
cumartesi sabah erkenden olmıycana göre olabilir babamın chek up ı war sabahtan çünkü. Sen kuaförden çıkış saatinide hesap ederek söle az bakam bi saat
tabi arkadaşlar özelden yazışıyorlar artıkın..tel.noları..adresler veriliyo..randevular ayarlanıyor...gitme kız edaa....bu ayben nuri alço dur aslında...bende neriman köksalım...
hay ağzını öpem kız edaVala süper olur.benim kocişin fazla erkek arkadaşıda yok zaten. Antalya'ya da giderizzz ohhh misss. çok severim antalya'yı hem tatilide beleşe getiririz dimi nazoooo
yehhuuu süper.Zaten erken olmaz.benim kociş çalışıyor.3 te evde olacak. 4 te evden çıksak.5 te taksimde oluruz. Ben bi randevu alayım bakalım kaça vericek randevuyu.
daha özelden bi kuaförün nosu attım walla ne özeli ayan beyan yapıyoruz gözünüze sokmak gibi olmasınAybennn sana güwenerek yazıyorum bunları koru ben nazonun gazabından
daha özelden bi kuaförün nosu attım walla ne özeli ayan beyan yapıyoruz gözünüze sokmak gibi olmasınaybennn sana güwenerek yazıyorum bunları koru ben nazonun gazabından
ay ben düşündüm de yazın anamlara gitmeye karar verdim......şaka şaka
tabi gelin ya la....gezdiririk sizi...ama mutfakta herkes yardım eder..öyle kıçları serip yatmak yok...kendin pişir kendin ye...
bende sabahtan babacımla ilgilenirim öğlen ew temizlerim bizde o saatlerde oralarda oluruz heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?